Азиатска козметика и грим 5

• 45 731
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Та в този ред на мисли исках да попитам дали някой е изпозлвал Dear, Klairs - Midnight Blue Calming Cream и I'm from - Rice Toner. Ако да, ще съм благодарна, ако може да сподели отзиви.Relaxed
Оризовият тоник още като излезе го пожелах.Поръчах го без никакви отзиви защото беше още нов продукт.
Лошото е че не съм го отворила и не знам кога ще успея да го пробвам.

Миналата седмица беше едно лудо мазане заради многото нови неща,едно на челото,едно на едната буза,друго на другата,четвърто на брадичката и надолу.Взех да забравям къде какво слагам и се ядосах и съм прибрала повечето неща,ще ги пробвам поетапно и ще пиша.

Розата започна ли да ви зарежда?Има ли интересни предложения за ЧП?

# 496
Mentholatum - Hada Labo Goku-Jyun Premium Hyaluronic Acid Lotion
и
Mentholatum - Hada Labo Goku-Jyun Hyaluronic Acid Lotion (Moist)
Моля някой, който е наясно да ми каже каква е разликата между двата лосиона? Изключват ли се изобщо взаимно или е хубаво да имам и двата? Ако не и двата, кой бихте избрали и бихте ли заменили другия (с какво) или не? Ако има значение, кожата ми е суха, боря две пигментни петна и мимически бръчици около очите.

# 497
ЗМоже да се ползва, за да подготви кожата за останалите продукти, които ще нанасяш. Хидратира и задържа хидратацията.
самото  Premium ми говори за по-богат продукт., гледах и опхисанието пише, че съдържа 5 вида ХК.

# 498
и
Моля някой, който е наясно да ми каже каква е разликата между двата лосиона? Изключват ли се изобщо взаимно или е хубаво да имам и двата? Ако не и двата, кой бихте избрали и бихте ли заменили другия (с какво) или не? Ако има значение, кожата ми е суха, боря две пигментни петна и мимически бръчици около очите.
Mentholatum - Hada Labo Goku-Jyun Premium Hyaluronic Acid Lotion, въпреки че е наречен лосион си е класически хидратиращ хиалуронов тоник.

# 499
Да попитам набързо. От yesstile пишат ли реалната цена? Ходили ли са ви пратки на митница? Имате ли код за отстъпка?
Ще поръчвам Мелано цц серума и лосиона и кремчето с бетаглюкани, споменато по-назад.

# 500
Да попитам набързо. От yesstile пишат ли реалната цена? Ходили ли са ви пратки на митница? Имате ли код за отстъпка?
Ще поръчвам Мелано цц серума и лосиона и кремчето с бетаглюкани, споменато по-назад.
Да.Да. Кодове има в сайта.

# 501
Да.Да. Кодове има в сайта.Ако ползваш черния петък едва ли ще има допълнителни %

# 502
Благодаря, ТеАдора!  Ползвах този за първа поръчка. Simple Smile

# 503
Знаех си аз, че не трябва да влизам да чета...тъкмо днес получих поръчка от jolse и заради вас пак пуснах една  Crossing Arms Отдавна се каня на тези лепенки за пъпки които са и като прочетох, че има mega deal ми трябваха точно 5 секунди, за да ги поръчам  Mr. Green

# 504
Знаех си аз, че не трябва да влизам да чета...тъкмо днес получих поръчка от jolse и заради вас пак пуснах една  Crossing Arms Отдавна се каня на тези лепенки за пъпки които са и като прочетох, че има mega deal ми трябваха точно 5 секунди, за да ги поръчам  Mr. Green
Палиш от раз Satisfied
Гледах в инстаграм тези clay маски и току що поръчах този вид
https://www.yesstyle.com/en/skin-lab-pink-clay-facial-mask-100g- … ml/pid.1060416140

# 505
Viola Tarakanova, благодаря ти за обратната връзка! И да, права си, кожата ми е нормална към комбинирана и чувствителна, а като възраст - на 31 съм! Мисля, че точно това ми трябваше, за да поръчам 🤗
Така че, michelle_ma_bell, и аз май на сляпо ще взема оризовия тонер, пък ще споделим впечатления някой ден, когато го изпробваме ☺

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 22:05 от Tanya M

# 506
Черния петък в розата цял ден не ми зарежда...  Не че се оплаквам чак толкова- хич не искам нищо да купувам, но някакси дразнещо е да не знам дали пък няма някое хипер-мега-супер намаление на нещо, което хич не ми трябва, ама много го искам LaughingLaughing
Днес си взех няколко пакетчета от пощата и от Yesstyle поръчката пристигна в пликче!? 5 броя Purito голи-голенички, само по бъбълфойл...направо откачих! Добре, че са оцеляли без сериозни поражения, ама нещо не ми харесва да си спестяват от опаковки. При вас как пристигат пратките от там?

# 507
Viola, и аз не мога да отворя розата. От йесстайл и при мен идват завити с тези балончета и без опаковки, до сега не е имало поражения. Интересна, беше опаковката на Мелано сс, което взех вчера, дойде си в картонената опаковка и в една прозрачна  кутия, подобна на тези в кауфланд, в които поставят маслини от хладилната витрина.

# 508
  • Ловеч
Момичета, привет от мен!
Продължавам да ви чета с интерес. Много сте зарибяващи 😊
Лошото е, че имам още една мания освен козметиката за лице-козметиката за коса и картата си намалява 😊
Чакам си трите поръчки от yesstile.
Ферментиралата есенция на Benton и тя ли избелва? Ако я използвам вечер, трябва ли да слагам сутрин слънцезащита, защото зимата нямам навик да слагам?

# 509
radina_k86, Ако ползваш нощна грижа сутрин я отмиваш, така че сутрин пак нанасяш дневната грижа, която завършва със слънцезащитен крем /аз ползвам и зимата спф50/.
На Бентон серията с охльов /кафявите шишенца/ мисля че имат такава избелваща функция , изразходих цялата серия и въпреки, че нямах петна /само 1 което избледня / кожата я виждам, че е с по-избистрен и свеж тен.

Общи условия

Активация на акаунт