Азиатска козметика и грим 5

• 45 731
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Малко ревюта на продукти от мен.
Скрит текст:
HANSKIN Hyaluron Skin Essence https://www.influenster.com/reviews/hanskin-hyaluron-skin-essence, много ми допада, попива супер бързо и ми прави кожата стегната. Някъде четох, че става за наслагване, но аз я ползвам само на един слой, защото ме е страх да не ми утежни. Hera Hyaluronic Ampoule http://beautyboxkorea.com/product/hera-hyaluronic-ampoule-30ml/11466/ - Това нещо ми е най-любимо от всичко, което съм ползвала досега. Аз си взех само проби, за да видя как ще ми подейства. Консистенцията и е като олио, една по-големичка капка ми е достатъчна за цялото лице. Попива супер бързо, не ми оставя лепкаво усещане и кожата ми изглежда супер стегната след това. Единственото което не ми харесва е цената на ампулата Simple Smile Тoo cool for school Egg Cream Mask Firming https://www.birchbox.com/product/32459 - не е моето нещо. Може и да има хубав резултат при продължително ползване, но ми е много лигаво на лицето от тези шийт маски и едва ги издържам. Тази е напоена с кремообразно нещо и то доста, омазах се навсякъде Simple Smile Прекалено  утежнява кожата ми и после ми беше леко мазна. Предполагам че за суха кожа ше е ок.

Три от най-любимите ми продукти Simple Smile

# 481
Момичета, къде има хубави промоции в момента?
Търся си хидратиращ продукт, който по консистенция да влезе между тоника и крема. Привършвам ХК на ТО и се чудя с какво да заменя. Ползвала съм Aqua ампулата на Scinic.
В момента сякаш клоня към [Pyunkang yul] Moisture Serum 100ml, но ще се радвам и на по-бюджетни предложения. Него го намирам за 29 долара в koreanstyle. До момента съм пазарувала само от Роузроузшоп, Джолс и ибей.
През зимата съм със суха кожа, но има склонност към пъпки, тоест избягвам определени съставки, но те така или иначе не се срещат твърде често в корейската козметика сякаш.

Eдит: Другият продукт, който ми е доста любопитен, защото е от супер хвалена серия:
Hada Labo Gokujyun Moisture Milk и Rohto Hadalabo Gokujyun PREMIUM Hyaluronic Acid Moisturizing Milk, рефилът тук е 140 мл за 13 долара.

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 12:39 от bambinnah

# 482
Розата блокира не може да отвори черния петък Astonishedестествено събрах всички налични устройства и от тях не отваря черния петък....вече съм в транс Smile

# 483
Да се отчета с поръчки от  първия ми mega deal

[MD] Nightingale Toning Peeling Pads Tea Tree 50ea
[MD] MISSHA All-around Safe Block Toning Sun Tension SPF50+ PA++++ 17g
[MD] SCINIC Ceramide 100 All In One Ampoule 300ml
[MD] A'PIEU Base Maker BBOYAN SPF 30 PA++ 20g

На ампулата особено много й бях хвърлила око, радвам се, че я пуснаха. Отделно чакам почистващия гел на COSRX, един лосион за тяло и крема на dynasty Flushed Sweat Smile

# 484
Отворих я розата, но много бавно зарежда.

# 485
  • София
Reinа, some by mi е изключително неподходящ при суха кожа. Щом има само черни точки наблегнете на правилното почистване(двустъпково с хубави продукти) плюс лека ексфолиация например с червените падове на cosrx или neogen, или cosrx blackhead liquid върху тампонче и леко обтривате само засегнатите зони (чело и брадичка). Продукти/крем с центела за по-барзо зарастване на пъпки и да не оставят белези, слънцезащита с минерален филтър, лепенки за пъпки (Cosrx, Missha, Tiam).
Виола, много благодаря!  bouquet Отивам да разгледам предложените продукти на cosrx и neogen и да избера нещо с центела. Обадиха ми се преди малко от пощата, че имам пратка и нямам търпение да видя какво е дошло, но едва ли ще успея днес. Джолсето шипват бавно, но пък нещата пристигат бързо, доволна съм.

Зари, успя ли да пробваш кремчето на ТSW?

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 14:14 от Reinа

# 486
Reina, не съм, в командировка съм и няколко поръчки ме чаката взети в работата.

# 487
  • София
Зари, няма проблем. Ще го поръчам, че съм си го навила на пръста, пък после ще обменяме мнения.  Grinning

# 488

В сайта на etude  house сета е на $19.99

# 489
Ох, както не веднъж сте писали, наистина са голяма краста тези корейци. В началото на септември за пръв път прочетох за 7 skin методa и реших да си взема тоник да пробвам.  Без един може, с един - не Laughing
Поръчах тези трите продукта “на сляпо”, на база на мнения във фейсбук групата на Deciem (като Premium Хада Лабото все още не съм го отворила).
Скрит текст:

Въпреки, че кожата ми е обгрижвана и не съм имала кой знае какви оплаквания, останах много приятно изненадана как ми се отрази използването на тези хидратиращи тоници и се разтърсих за повече информация, та така попаднах на темата (май тогава още беше номер 3) и от тогава ви следя с огромен интерес, дори смея да кажа, че започнах да се пристрастявам  и постоянно проверявам дали някой е писал. Animal See No EvilAnimal Hear No EvilAnimal Speak No Evil
Та с четене и слаба воля, два месеца по-късно това е резултатът и каквото съм пробвала, не ме е разочаровало. За това изказвам благодарностите си към всички, които споделяте мнения Flowers Bouquet Естествено, не всичко съм отворила и пробвала, а и с някои продукти винаги трябва да мине време за повече впечатления, но смея да кажа, че тонерите/тониците/скин или който е най-правилният термин, стават любим и незаменим продукт за моята кожа. Все още търся мястото на алое гела на Бентон и snail bee лосиона.
Скрит текст:

+ пачовете за очи на Berrisom с плацента, Centella Green Level Calming тонерът на Purito, LGH прополисовата ампула, една слънцезащита на Biore (не е корейска, но все пак е азиатска).

Очаквам следните и в далечно-близко бъдеще ще мога да споделя и отзиви:
Скрит текст:
    Benton - Snail Bee Ultimate Serum (просто ей така, да има)
    Mentholatum - Rohto Melano CC Concentration Measures Essence (защото писахте много позитиви за това вит Ц, не че имам петна да боря, а и тъкмо приключих това на Timeless)
    moonshot - Microfit Cushion SPF50+ PA+++  (имах един cushion на Purelim, подарък от приятел, хареса ми, този го взех с идеята за подновяване на слънцезащита през деня. Иначе използвам спрейчето на Ла Рош Позе през днея, т.к. не ми се маже крем)
    Etude House - My Lash Serum  
    JAYJUN - Green Tea Eye Gel Patch

Benton - Fermentation Essence (не зная и аз защо, т.к. имам тази на Пурито, но да има)
    COSRX - Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask
    LANEIGE - Sleeping Care Kit: Water Sleeping Mask 15ml + Lip Sleeping Mask

SK-II - Bestseller Trial Kit: Essence 75ml + Cream 15g + Cleanser 20g + Mask защото бяха намалени и винаги съм искала да пробвам
    SK-II - R.N.A. Power Radical New Age Airy Milky Lotion (Sample Size) 15 мл, защото беше намален и волята е слаба
    Mentholatum - Skin Aqua UV Super Moisture Milk SPF 50+ PA++++ заради fiddysnails  и предстояща ваканция
    NEOGEN - Dermalogy Day-Light Protection Sun Screen SPF50 PA+++ втора опакова, много ми хареса, моя прителка също си поръча! Благодаря на Viola Tarakanova, че го беше похвалила!
    Etude House - Soon Jung 5-Panthensoside Cica Balm имах sample size, харесва ми. За случаите, когато кожата ми има нужда от почивка
    Etude House - Soon Jung 2x Barrier Intensive Cream  имах sample size, хресва ми. На лицето не съм го ползвала, но направи чудеса с устните ми.
    IOPE - Easy Fitting Concealer SPF15 PA+
    SON & PARK - Beauty Water 60ml
    Pyunkang Yul - Nutrition Cream 9ml
    Dear, Klairs - Supple Preparation Facial Toner 30ml
    ELRA STORY - Alpine Remedy Healing Serum
    KLAVUU - Pure Pearlsation Revitalizing Facial Cleansing Foam
    [/list]
    Като най-лошото нещо е, че освен, че волята ми е слаба и банковата ми сметка постоянно намалява, така си създавам проблемите на кожата понякога - защото постоянно ми е интересно да пробвам нещо ново.

Та в този ред на мисли исках да попитам дали някой е изпозлвал Dear, Klairs - Midnight Blue Calming Cream и I'm from - Rice Toner. Ако да, ще съм благодарна, ако може да сподели отзиви.Relaxed

# 490
    Tanya M, добре дошла при нас. Всички май сме пристрастени , така че спокойно  Simple Smile На много хубави продукти си се спряла (общо взето повечето и аз ги ползвам или са ми в уишлиста, така че ще се радвам да споделяш отзиви Hands Plus1 )
    Dear, Klairs - Midnight Blue Calming Cream - много хубав продукт (като гледам по продуктите си по-скоро с нормална към суха и чувствителна кожа?)
    I'm from - Rice Toner - много го хвалят (Gothamista особено, дори го е включила в лимитираната си кутия)). Фирмата е много добра и ме съмнява да пуснат несполучлив продукт.
    Лосионът на Benton- ползвам през ден при вечерната грижа след есенцията, а отскоро и след серума като после направо слагам night pack.

# 491
    Момичета, в jolse пише, че по случай mega deal ще ъпгрейтнат всяка поръчка над $20 на free k-packet. Това, че ще дойде по-бързо ли означава демек? Друг път правили са го? Ако да, къде изписва? На мен си ми стои economy shipping.

# 492
    • линията между противоположните крайности
    момичета, следя ви от месец насам,  стриктно и редовно, надявайки се да прочета  и съответно да намеря нещо от корейската козметика, което да махне  едно  немалко петно на едната ми скула. та в този смисъл, горещо моля да ме посъветвате с какъв препарат, крем или каквото и да било да  махна това упорито  леко-по тъмно чудо от  лицето си. петното е с големината на копче за палто/примерно/. не съм се съветвала с  дерматолог специално за него, защото имах други  кожни проблеми, които слава богу и с помоща на съвременна технология премахнах. лятото е невидимо защото имам тен, но сега адски се дразня.  коректор, ББ кремче, пудра отгоре го скриват, но  ми се иска да го няма  въобще.

# 493
    момичета, следя ви от месец насам,  стриктно и редовно, надявайки се да прочета  и съответно да намеря нещо от корейската козметика, което да махне  едно  немалко петно на едната ми скула. та в този смисъл, горещо моля да ме посъветвате с какъв препарат, крем или каквото и да било да  махна това упорито  леко-по тъмно чудо от  лицето си. петното е с големината на копче за палто/примерно/. не съм се съветвала с  дерматолог специално за него, защото имах други  кожни проблеми, които слава богу и с помоща на съвременна технология премахнах. лятото е невидимо защото имам тен, но сега адски се дразня.  коректор, ББ кремче, пудра отгоре го скриват, но  ми се иска да го няма  въобще.
    Добре дошла в темата.
    Аз също имах малко петно, премахна се поетапно с ползване на корейска козметика/всимки корейски кремчета, серуми,есенции са с избелващи съставки, затова се ползва постоянно крем с фактор50/. Най-голям ефект видях от последния продукт, който ползвам и в момента това е MELANO CC

Също така може да си вземеш киселини падовете на neogen са страхотни, но внимавай киселини с вит С, как ще ползваш.

# 494
    • линията между противоположните крайности
    чудесно и ви благодаря момичета ! сега ще се заровя да проуча  продуктите и тичам да  поръчам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт