Азиатска козметика и грим 5

• 45 646
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Germany
Innisfree  имат един продукт за изветляване и потъмняване на основата http://www.innisfree.com/my/en/product/productView.do?prdSeq=26566. Дали и как действа обаче, нямам представа. Поръчах едно малко АНС да го пробвам и ще поръчам и PURITO Centella Green Level Eye Cream ( благодаря за препоръката). Нищо на  PURITO не съм опитвала, така че ми е  интересно.

# 661
  • София
Искам да изкажа възхищението си от KLAVUU Nourishing Care Lip Sleeping Pack. Много ми хареса  Heart Eyes
Може да се ползва и през деня и прави страхотен блясък на устните, стоят много сочни.
Иначе е плътен крем, който успешно може да замести балсама в бурканче на NUXE. Страхотен продукт!
От тази сутрин ползвам и този сет на HYGGEE
https://www.stylekorean.com/shop/hyggee-time-deal-hyggee-beauty-box/1525850946/ и също много ми харесва. Доколкото разбрах трите продукта са достатъчни и не е нужда да се добавят още стъпки. Аз обаче след есенцията сложих от ампулата на Миша. Може би ще пробвам и с тоник след миста. Продуктите не ми лепнат и попиват сравнително бързо в кожата.
P.S. Не е по темата, но каква е промоцията в бутиците на Ести?

# 662
  • София
Здравейте,
направих поръчка от Yesstyle. Моля за информация с кой доставят и от къде?

# 663
  • София
Искам да изкажа възхищението си от KLAVUU Nourishing Care Lip Sleeping Pack. Много ми хареса  Heart Eyes
Може да се ползва и през деня и прави страхотен блясък на устните, стоят много сочни.
Иначе е плътен крем, който успешно може да замести балсама в бурканче на NUXE. Страхотен продукт!
От тази сутрин ползвам и този сет на HYGGEE
https://www.stylekorean.com/shop/hyggee-time-deal-hyggee-beauty-box/1525850946/ и също много ми харесва. Доколкото разбрах трите продукта са достатъчни и не е нужда да се добавят още стъпки. Аз обаче след есенцията сложих от ампулата на Миша. Може би ще пробвам и с тоник след миста. Продуктите не ми лепнат и попиват сравнително бързо в кожата.
P.S. Не е по темата, но каква е промоцията в бутиците на Ести?

40% на всички марки и 20% на сетове само на 30.11.2018 г. по случай 20 години на българския пазар.

# 664
Здравейте,

До 30лв. В пощенския ви клон, над 30лв митница.
Ето суоч
Миша 23

Holi pop holika holika 03 Sand blue

Станаха ужасни ама това е:grinning:

# 665
Здравейте,

Ето суоч
Миша 23

Holi pop holika holika 03 Sand blue

Станаха ужасни ама това е:grinning:
Много ти благодаря за суочовете. Сайтът, който Виола сподели, потвърди, че на Миша съм 23, сега и ти допълнително ме успокои. Blush

# 666
  • София
Здравейте,

Ужас, дали може да сменя адреса като съм пуснала вече поръчката?

# 667

Не съм сигурна, пишете на сайта ако още не е шипната поръчката. Всички пратки от Корея (с проследяване или без) пристигат в пощата, ако са с бюджетна доставка.

Някой да е пробвал тази маска MAMONDE Petal Purifying Bubble Mask 100ml?
http://jolse.com/product/mamonde-petal-purifying-bubble-mask-100 … p;display_group=1

# 668
  • София

Не съм сигурна, пишете на сайта ако още не е шипната поръчката. Всички пратки от Корея (с проследяване или без) пристигат в пощата, ако са с бюджетна доставка.

Някой да е пробвал тази маска MAMONDE Petal Purifying Bubble Mask 100ml?
http://jolse.com/product/mamonde-petal-purifying-bubble-mask-100 … p;display_group=1

Писах, дано да може Disappointed

# 669
Ползвали ли сте тази ампула

# 670
  • София
Здравейте, не съм писала тук, но ви следя от известно време и вече съм активен потребител на корейска козметика и съм много доволна Simple Smile
Обаче имам проблем с една поръчка от YesStyle - направена е септември, чаках я почти месец, пристигна в България според тракинга и после я върнаха, като невъзможна за доставяне. Стана ясно, че може би проблемът е бил в адреса. Върнаха я на YesStyle - решипнаха я, като този път си платих доставката - и познай...след пак почти месец чакане пристигна в България и отново я върнаха, като невъзможна за доставяне. Сега вече няма как проблемът да е в адреса. Бясна съм на българските пощи!
Това е. Исках само да споделя, защото много се афектирах. Съжалявам, че влизам с негативизъм тук. Сега ще пиша пак на YesStyle да предложат някакво решение, защото втори път шипинг няма да плащам, само за да я върнат трети път Sad

# 671
Проблемът е в пощите, не в Yesstyle. Те какво казват?

# 672
  • София
Да, в пощите е. Това и написах. Сега ходих до пощ.клон - там нищо конкретно не могат да кажат, но бяха много любезни. Пратката вече е излязла от България така или иначе. Дадоха ми телефон за рекламации. Ще звъня в понеделник да се разправям, но да видим какъв смисъл ще има. То не се и знае какво точно пише на пакета. Както и да е. Disappointed

# 673
Обаче имам проблем с една поръчка от YesStyle
Скрит текст:
- направена е септември, чаках я почти месец, пристигна в България според тракинга и после я върнаха, като невъзможна за доставяне. Стана ясно, че може би проблемът е бил в адреса. Върнаха я на YesStyle - решипнаха я, като този път си платих доставката - и познай...след пак почти месец чакане пристигна в България и отново я върнаха, като невъзможна за доставяне. Сега вече няма как проблемът да е в адреса. Бясна съм на българските пощи!
Това е. Исках само да споделя, защото много се афектирах. Съжалявам, че влизам с негативизъм тук. Сега ще пиша пак на YesStyle да предложат някакво решение, защото втори път шипинг няма да плащам, само за да я върнат трети път Sad
Какво означава "невъзможна за доставяне"- нали стига до пощенския клон спрямо пощенски код. Ако не се вижда улицата трябва да звъннат на дадения тел.номер на получателя. По тракинга как се е движила пратката? Ако е стигнала до пощенския клон няма логика да не се достави и то два пъти!? Напишете жалба за БГ Пощи и при възможност дайте друг адрес с по-читав пощенски клон.

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 14:37 от Viola Tarakanova

# 674
Някой да е ползвал нещо от тази серия на mizon?

Общи условия

Активация на акаунт