Азиатска козметика и грим 5

• 45 479
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Petitfee, Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch пристигнаха ми миналата седмица, вече ги ползвах два пъти и много ми харесват. Тъмните ми кръгове не се заличиха, на дали 4 години безсъние ще може, но кожата е много приятна и свежа.

# 181
Дами, имам въпрос към притежателките на суха, фина кожа с някоя и друга мимическа бръчка -ползвате ли емулсии и лосиони в грижата си? Питам, защото много от фирмите ги предлагат като продукт и препоръчват като част от стъпките, но аз от доста време се опитвам да се сработя с тях и нещо не им разбирам функцията. Като хидратант са ми изключително недостатъчни при самостоятелно ползване (дори и след обилно напластяване на тоник + ампула, серум и тн). Като част от стъпките преди крема ми утежняват кожата и честно казано предпочитам след есенцията да ползвам няколко вида ампули и серуми, след което някой хубав хидратант и/или night pack. Дори лятото на жегите не им намирах приложение, защото под физическите слънцезащити ми идват сухи и почти веднага усещам опъване.

# 182
Аз ползвам Snail Bee High Content Lotion нанасям го след essence отново на Benton, имах цялата серия в момента съм на минимума на точно тези двете....и ще сменявам искам да пробвам и други марки.
Не са ми утежнявали, кожата ми е нормална.

# 183
Аз съм със суха и фина кожа. Емулсии съм ползвала тази:
https://cosmetic-love.com/collections/iope/products/sample-iope- … c-emulsion-x-5pcs

И пак на Иопе, трабъл клиник, която не я намирам в момента в сайта.

И двете не са ми утежнявали, но съм ги използвала само тях и евентуално крем отгоре, без други продукти. Трабъл клиник е недостатъчна самостоятелно, освен евентуално при много мазни кожи.

# 184
  • София
Дами, имам въпрос към притежателките на суха, фина кожа с някоя и друга мимическа бръчка -ползвате ли емулсии и лосиони в грижата си?

Точно това щях и аз да попитам, защото в темата почти не се коментират тези продукти. Аз ползвам на Benton  и го нанасям преди крема от серията. На мен не ми утежнява. От известно време кожата ми 'изпива" всичко с което я намажа. Имаше период в който всичко 'стоеше" на повърхността и нищо не поемаше, а беше доста суха и дехидратирана.
Според мен лосиона и емулсиите са за по-мазни кожи, които биха се утежнили от крема.

# 185
И аз имам лосиона на Benton и точно днес го загледах, че е на половина шишето, а съм го отворила началото на лятото, т.е. хич не го ползвам, а скоро ще му изтече 6 месечния срок. И наистина обикновено го пропускам, защото не мога да го вместя нещо. Разните други емулсии и лосиони, които съм ползвала са били тестери или мини-продукти от травел сетове и пак винаги накрая ги доизмазвам на деколтето. Мисля, че единствено от  Sulwhasoo Balancing Emulsion и жълтата на The history of Whoo бях доволна и то само защото съм ги ползвала изключително в серия без да добавям други марки и продукти. Но това беше съвсем в началото, а сега като комбинирам какво ли не ми стават излишни.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 23:38 от Viola Tarakanova

# 186
Да ви се оплача, че след 4-5 дневно ползване за 1ви път на Tiam My Signature C Source и след него на Moistfull Collagen Emulsion (много я харесвам, защото прави лицето бебешки меко, но не използвах редовно) ми се появиха черни точки. Сега пък ще се чудя как да се боря с тях.

# 187
За черните точки -почистване  или при козметичка, механично или ултразвуково, може и вкъщи с парна баня или без, механично или с ексфолиране.Маски за точки, но не мисля, че са така ефективни съдейки по това, което виждам по дъщеря ми, аз не ползвям такива.
Явно проблема е от витамин с-то или от комбинацията, щом преди си нямала проблеми с крема.

# 188
О, черните точки са се появили, защото витамин Ц-то спомага за оксидирането ( и респективно потъмняването) на натрупаното в порите. Но този ефект отминава с времето и след добро почистване на лицето, не би трябвало да имате никакви проблеми. Малко като - първо трябва да стане зле, за да се подобри положението.
От 2 месеца, ползвам козметика за коса _ Doori. Отлична е, косата ми не е била по-хубава, но бих искала шампоан, който да даде обем. Моята коса е много и тежка, след употреба става като коприна хлъзгава и много жива, но с това обема си отива...и не ми стой добре.

# 189
О, черните точки са се появили, защото витамин Ц-то спомага за оксидирането ( и респективно потъмняването) на натрупаното в порите. Но този ефект отминава с времето и след добро почистване на лицето, не би трябвало да имате никакви проблеми. Малко като - първо трябва да стане зле, за да се подобри положението.
От 2 месеца, ползвам козметика за коса _ Doori. Отлична е, косата ми не е била по-хубава, но бих искала шампоан, който да даде обем. Моята коса е много и тежка, след употреба става като коприна хлъзгава и много жива, но с това обема си отива...и не ми стой добре.
Доори са страхотни ползвам аз и дъщеря ми и постоянно ме питат какво сме правили на косите си, че са толкова лъскави, гъсти и живи Blush

# 190
  • София
Повече от седмица и аз ползвам този серум с витамин С. В края на крайщата мисля, че ще се разберем с него и има много очевидно избистряне на тена. За съжаление и луничките ми избледняват от него, а аз си ги харесвам. Нищо де, няма пълно щастие Simple Smile
Нямам проблем с появата на черни точки обаче.

# 191
Здравейте,

И аз ви следя с огромен интерес и благодаря за съветите, които споделяте Hug

Относно продуктите за коса на Doori - за тези ли става на въпрос - https://zachoveka.com/DOORI?page=1 ? От кои продукти сте доволни спрямо вашият тип коса, AMAEBG и TeAdoRa?

Благодаря Ви предварително!:blush:

# 192
KeepSmiling, и аз мисля, че черните точки са в следствие на ексфолиращите функции на вит.С-то. Наблегни на почистването, защото ако там продуктите куцат може да се получи този проблем, както и да съчетаеш с каолинови маски на Т-зоната.
Може ли линк към шампоаните Simple Smile

# 193
Може ли да споделите отзиви за добра слънцезащита за лице? В момента ползвам СВР себиаклиър неоцветен и принципно съм доволна, но май ми се иска и нещо оцветено с леко покритие. От европейските съм загледала Аустрелиан голд ботаникал.

Кожата ми е по-скоро комбинирана, в момента започнах и третиране с комбинация от аха и бха киселини с цел освежаване и евентуално поизбледняване на малки слънчеви петънца.

# 194
https://moiatakozmetika.com/vendor/doori-cosmetics?gclid=Cj0KCQi … X5ysaAnyVEALw_wcB

Тези продукти останаха имах още но ги изразходвах,тези дни отново ще пускам поръчка,тъй като ш-на и маската са към края си.

Общи условия

Активация на акаунт