Азиатска козметика и грим 5

• 45 563
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • София
И аз съм объркала Мелано С и съм поръчала крем.
Относно горния пост, тази цена добра    ли е за двата продукта...да не ровя

# 317
И аз тъкмо това щях да питам, защото мисля че стана объркване Simple Smile
Мисля също, че Innisfree е по-подходящо за комбинирана и нормална кожа (имам такива спомени), докато Purito centella-green-level-safe-sun определено по състав е като за суха и чувствителна. На мен Innisfree слънцезащитите ми идват сухи всички, които съм пробвала.
А какво ще кажете за корейската козметика за тяло?
Има ли някой, който е ползвал някой вълшебен продукт и да ни го похвали?
Пит, аз лично съм ползвала само един крем от серия против стрии (Pladerma ако не се лъжа),който хартиса от бременна приятелка, но няма как да кажа дали е имало или няма ефект от една опаковка. Иначе беше хбаво кремчето, наблъскано с много съставки, бързо попиваше. Ползвам от години и съм много доволна от козметиката за тяло на Nubian Heritage (от iherb) и не съм се заглеждала по азиатска такава. Maria Sert има 2-3 видеа за тялото и мисля че цитира няколко продукта основно антицелулитни и скрабове.

polinka_mi, в момента цената на Purito в Jolse с това намаление е много добра. Всичко е поне с по 2-3 долара по-евтино дори от ebay.

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 12:28 от Viola Tarakanova

# 318
zari65, за крема на Миша с пептидите ли говориш? Моля те пиши след време как е крема.

# 319
Здравейте,

В YesStyle има код за допълнителна отстъпка от 12% за поръчки над $35.
2018THANKS

# 320
  • София
Да се включа и аз  - поръчах серума на Мелано СС, но току що получих крема, не серума:),продовачът ми е изпратил грешния продукт, ох.....
Сматате ли, че ще има същия предполагаем ефект като серума  Rolling Eyes?
И да помоля за уточнение - кремът се нанася веднага след измиване с Corsx 5.5 morning gel,
 на добре изсушено лице, нали?

Имам също и тези два продукта ETUDE HOUSE Soon Jung PH 5.5 Relief Toner и COSRX - AHA/BHA Clarifying Treatment Toner  - в какъв ред е логично да ги използвам спрямо мелано СС крема?Благодаря много Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 15:51 от lovetol

# 321
Да се включа и аз  - поръчах серума на Мелано СС, но току що получих крема, не серума:),продовачът ми е изпратил грешния продукт, ох.....
Сматате ли, че ще има същия предполагаем ефект като серума  Rolling Eyes?
И да помоля за уточнение - кремът се нанася веднага след измиване с Corsx 5.5 morning gel,
 на добре изсушено лице, нали?

Имам също и тези два продукта ETUDE HOUSE Soon Jung PH 5.5 Relief Toner и COSRX - AHA/BHA Clarifying Treatment Toner  - в какъв ред е логично да ги използвам спрямо мелано СС крема?Благодаря много Flowers Hibiscus

Здравей, няма как крема да се нанася като първа стъпка независимо, че е с витамин С. В състава има овлажнители и масла, които ще образуват филм на суха и нехидратирана кожа, а пък съответно ще попречат на всичко останало, което сложиш като последващи стъпки. Нов е продуктът и не можах да намеря много информация, но доколкото разбирам си се ползва като крем локално върху петънца и белези (за това е и само 23 грама).

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 17:54 от Viola Tarakanova

# 322
Innisfree Perfect UV Protection Cream

ТеАDoRa, и двете ли си ги пробвала? Може ли да ги сравниш малко по-подробно?  Мерси!
Защитния фактор му е по-нисък 38СПФ, някак оцветяваше в сиво кожата ми, имах усещане, че нося нещо като гипс.
Подарих опаковката на моя приятелка и тя не успя да се сработи с крема.
Това за PURITO ли  ?
На Innisfree  подходящ ли е за комбинирана кожа ?
Да на пурито е по-нисък. Не зная на  Innisfree дали е подходящ за комбинирана, моята е нормална, не ми омазнява попива бързо без да оставя лепкаво и не оставя бели следи.

# 323
  • София
Viola, благодаря🍀, но оставам все така объркана... Какво да сложа отдолу- тоникана Етюд хаус5.5  може ли? Или някакъв друг крем и отгоре вит С ? Аз принципно мислех да ползвам вит С крема самостоятелно, след измиване и евентуално след лосиона на етюд, но май нещо няма да се получи...Какво може да предложиш като вариант?☘

А лосона с Ана и Вна ба Соsrx?

# 324
Крема се поставя след серуми и есенции и върху него нощна маска ако се ползва такава. Преди крема може и шийт маска. Лично аз ВИТ С поставям след почистване на лицето и после другите стъпки.

# 325
# 326
Момичета, в Jolse има special deal за $39.98

# 327
Viola, благодаря🍀, но оставам все така объркана... Какво да сложа отдолу- тоникана Етюд хаус5.5  може ли? Или някакъв друг крем и отгоре вит С ? Аз принципно мислех да ползвам вит С крема самостоятелно, след измиване и евентуално след лосиона на етюд, но май нещо няма да се получи...Какво може да предложиш като вариант?☘

А лосона с Ана и Вна ба Соsrx?

Всички кремове и лосиони, независимо дали на цялото лице или върху отделни участъци, се ползват на ниво стъпка "Moisturizer".

маслено измиване --- измиване с гел/пяна --- опция: балансиращ тоник---опция: ексфолиация (киселини или вит.С)--- опция: first treatment --- тоници (колкото и каквито прецениш) --- skin/essence--- серуми/ампули--- опция: sheet mask --- опция: eye patch ---околоочен крем --- емулсии/лосиони/кремове --- слънцезащита или нощна маска

Само с двата продукта - тоник и крем с локално прилажение, няма как да направиш постъпкова грижа.
Киселини и витамин С в една и съща грижа може да се съчетава само при свикнала кожа и то от хора, които си гледат процентите и знаят какво и как да нанасят, т.е. не е препоръчително за начинаещи Simple Smile

# 328
Виола, засега използвам скраб за лице за ексфолиация без киселини, 2 пъти седмично. Би ли обяснила дали и това върши работа? Мислех да си взема от корейските peeling пачове, като един вид "въвеждане в използването на киселини", но имам още доста в тубичката и не ми се ще да го хвърлям...

# 329
Виола, засега използвам скраб за лице за ексфолиация без киселини, 2 пъти седмично. Би ли обяснила дали и това върши работа? Мислех да си взема от корейските peeling пачове, като един вид "въвеждане в използването на киселини", но имам още доста в тубичката и не ми се ще да го хвърлям...

Ох, скрабовете за лице са много сложна тема... и като цяло трудно може да се каже нещо положително за тях.
Първо зависи от самия скраб и какви са частичките. Колкото са по фини, кръгли и ситни толкова по-добре, защото е по-малка вредата - всеки един скраб реално просто дере по кожата на микро ниво и по този начин обелва горния пласт мъртва кожа, но в повечето случаи и доста повече. Всички продукти с естествени частици -всякакви кайсиеви ядки и тн., са с най-голямо поражение върху кожата, защото те са с неправилна форма и много остри ръбчета и направо режат. Може би единствено захарния и солния пилинг са приемливи и то зависи от плътността на кожата. Химическия пилинг действа по интелигентен начин, физическия по хамалски-общо взето като да се опитваш да подкастриш трева с булдозер Laughing
Аз като започнах с киселините подарих на приятелка почти пълна тубичка от скраба на Ести Лаудер и не съжалявам и за момент. Това, което се постига с хим.пилинг като заглаждане на релефа и освежаване, нито един скраб не може да го направи. Пачовете се добър вариант за начало Hands Ok Hand

Последна редакция: ср, 14 ное 2018, 12:16 от Viola Tarakanova

Общи условия

Активация на акаунт