Азиатска козметика и грим 5

• 45 723
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Така че, michelle_ma_bell, и аз май на сляпо ще взема оризовия тонер, пък ще споделим впечатления някой ден, когато го изпробваме ☺
Ааа не,не е вече на сляпо.Излязоха няколко положителни ревюта-мисля че ще е сполучлив продукт.

Черния петък в розата цял ден не ми зарежда...  Не че се оплаквам чак толкова- хич не искам нищо да купувам, но някакси дразнещо е да не знам дали пък няма някое хипер-мега-супер намаление на нещо, което хич не ми трябва, ама много го искам LaughingLaughing
Днес си взех няколко пакетчета от пощата и от Yesstyle поръчката пристигна в пликче!? 5 броя Purito голи-голенички, само по бъбълфойл...направо откачих! Добре, че са оцеляли без сериозни поражения, ама нещо не ми харесва да си спестяват от опаковки. При вас как пристигат пратките от там?
От йесстайл досега са били железни с опаковката.Или в кашон с много бабъл или ако е в плик-отдолу е в много дебела пластмасова кутия която не успявам да смачкам за да изхвърля.

Розата адски дразни.И аз искам да знам какво са намалили Cold Sweat

# 511
radina, ферментиралата есенция на Benton е FTE и има леко избистрящо тена действие ( заради Galactomyces). Ако прилагаш азиатска грижа задължително се ползва слънцезащита целогодишно. Има огромно изобилие от SPF продукти подходящи за различните кожи и сезони Simple Smile

# 512
  • Ловеч
Много ви благодаря!
А да препоръчате някой хубав крем със слънцезащита? 😊

# 513
radina, ферментиралата есенция на Benton е FTE и има леко избистрящо тена действие ( заради Galactomyces). Ако прилагаш азиатска грижа задължително се ползва слънцезащита целогодишно. Има огромно изобилие от SPF продукти подходящи за различните кожи и сезони Simple Smile

Коя би препоръчала?
За да те ориентирам за консистенция, обожавам Biore Aqua Rich Watery Essence, като съм я купувала преди реформулировката.

Показвам и какво поръчах:

Отделно вкъщи имам към 25 бройки Missha Airy Fit Sheet Mask.

# 514
Някой ползвал ли е тази слънцезащита.
Hada labo uv gel spf50+ PA++++

Поръчах я, защото четох в коментарите, че е като гел и попива веднага, и е много подходяща за грим, но се чудя дали да не откажа поръчката в полза на spf спрей.

# 515
Много слънцезащити сме обсъждали- прегледайте назад в темите Simple Smile Няма как да препоръчам конкретен продукт, защото, когато говорим за SPF като част от ежедневната грижа, той трябва да е подходящ за  дадения тип кожа, съобразен с вида рутина и продуктите, коита се ползват преди това, сезон, излагане на слънце и тн. Спрямо състоянието на кожата и личните предпочитания - с химически, физически или комбиниран фиртър; тониран продукт или не., под формата на крем или стик, може и пудра (спреят е само за подновяване през деня)... При корейците има огромно изобилие от SPF продукти за всеки вкус, бюджет и нужда Simple Smile  Аз лично ползвам в момента едновремено 3 броя различни слънцезащити, а за последната година съм изпробвала поне десетина и на лош продукт не съм попадала, само на не съвсем подходящи за моята кожа.

IceIce, би ли пратила линк към конкретния продукт, защото това, което намирам като състав е под всякаква критика (акохол, парабени, силикони, лош филтър)

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 14:37 от Viola Tarakanova

# 516
Скрит текст:
Някой ползвал ли е тази слънцезащита.
Hada labo uv gel spf50+ PA++++

Поръчах я, защото четох в коментарите, че е като гел и попива веднага, и е много подходяща за грим, но се чудя дали да не откажа поръчката в полза на spf спрей.

Simple Smile Недей отказва, ще чакаме отзиви

# 517
Най-накрая ми се отвори черния петък в розата...ами накакво кой знае какво намаление не виждам. Нещата, които следя са си на същата цена, може би 50 цента по-евтино, но предвид солената доставка с нищо не ме впечатлиха. Мега дийл-а в Jolse е къде по-примамлив като продукти и цени.

# 518
Не съм ползвала гел слънцезащита, от всички други съм доволна ползвах няколко това лято.В момента чакам един, който не  съм ползвала отново крем не гел. Винаги взимам спф 50, дори и зимата. Отделно къшаните и бб кремовета им са с фактор 50.

# 519
Viola, не е линк към обявата на моя, защото не знам как да копирам от приложението, но е същият.
https://www.ebay.com/itm/ROHTO-Hada-Labo-Gokujyun-Sun-Block-UV-W … :lWcAAOSw2xRYVVRW
Така или иначе са го изпратили и няма отказване, но погледни го.

# 520
Много слънцезащити сме обсъждали- прегледайте назад в темите Simple Smile Няма как да препоръчам конкретен продукт, защото, когато говорим за SPF като част от ежедневната грижа, той трябва да е подходящ за  дадения тип кожа, съобразен с вида рутина и продуктите, коита се ползват преди това, сезон, излагане на слънце и тн. Спрямо състоянието на кожата и личните предпочитания - с химически, физически или комбиниран фиртър; тониран продукт или не., под формата на крем или стик, може и пудра (спреят е само за подновяване през деня)... При корейците има огромно изобилие от SPF продукти за всеки вкус, бюджет и нужда Simple Smile  Аз лично ползвам в момента едновремено 3 броя различни слънцезащити, а за последната година съм изпробвала поне десетина и на лош продукт не съм попадала, само на не съвсем подходящи за моята кожа.

IceIce, би ли пратила линк към конкретния продукт, защото това, което намирам като състав е под всякаква критика (акохол, парабени, силикони, лош филтър)

Затова и казах кой продукт харесвам, за да те ориентирам за предпочитания Simple Smile Ако имаш желание да препоръчаш, разбира се.
Със суха кожа съм, въпреки това не искам тежка консистенция, искам отделен продукт, а не в крем и не желая да е тониран. Планирам усърдно ползване на киселини и витамин Ц и искам да ползвам нещо. Може и от родния пазар да е, ако има добри попадения.

# 521
bambinnah,  Biore Aqua Rich Watery Essence не съм ползвала и нещо не ми говори като продукт и като марка Simple Smile Много продукти, които харесвам съм споделяла в темата (и не само аз), но това е изцяло лично и субективно мнение. "Суха кожа" абсолютно нищо не значи, защото веднага мога да ти кажа поне 3 продукта влияещи прекрасно на моя тип "суха" кожа, които съм почти 100 процента убедена, че няма да са подходящи за теб. Момичетата, които наистина търсят препоръка обикновено първо са прегледали какво се предлага на пазара,форуми, блогъри и тн, спряли са се на нещо и тогава питат; или ги интересува конкретен продукт, който вече сме обсъждали дали ще е подходящ за техния тип кожа.  

Продукти, които аз ползвам/ползвала и съм доволна (и съответно съм ги споменавала, и обсъждала много пъти):
Neogen Day Light Protection Sun Screen SPF50 PA+++ 50ml
Sulwhasoo  Snowise EX UV Protection Cream (SPF47 PA+++)
Hera Sun Mate Leports Sunscreen (SPF50+ / PA+++) / 70ml
HANYUL White Chrysanthemum Sun Screen (SPF50+ PA+++)
ETUDE HOUSE Soon Jung Mild Defence Sun Cream - 25ml (SPF49 PA++)
HEIMISH - Artless Glow Base SPF50+PA+++
A'PIEU Madecassoside Sun Cream SPF39, PA++ 40g
Innisfree the minimum sun cream spf 25
Innisfree fig brightening sun cream spf 50
Too cool for school air sun primer
Too cool for school Mild Cica Sun Lotion 100ml (SPF50+ PA++++)

Продукти, които мисля, че си заслужават и смятам да купувам:
PURITO Centella Green Level Safe Sun 60ml SPF50+ PA++++
KRAVE Beet The Sun SPF 47 PA++++ 50mL
Dear, Klairs - Soft Airy UV Essence SPF50+ PA++++ 80ml
KLAIRS Illuminating Supple Blemish BB Cream 40mL SPF40 PA++
JM SOLUTION Glow Luminous Flower Sun Stick (#Rose) 21g (SPF50+ PA++++)
JM Solution Marine Luminous Pearl Sun Spray SPF50+PA++++180ml

# 522
Biore е Японска марка. Бях загледала с фактор 50 на нея но отново взех корейски фактор.
Видях,че всички продукти са с високи оценки в йесстайл.

# 523
Честно казано на коментарите и оценките в сайтовете не вярвам Simple Smile Пишат се ревюта за получаване на точки, кредит, бонус и тн и повечета са просто копи-пейст или базови две изречения колко е супер продукта.
В Staylkorean пуснаха код за черния петък (не е кой знае какво, но на някой може да му е от полза Simple Smile )

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 20:00 от Viola Tarakanova

# 524
Аз имам ето този слънцезащитен на Biore
Скрит текст:
Като консистенция ми е супер за моята кожа (нормална към комбинирана и чувствителна), попива бързо и някак си хидратира, не оставя бели следи, но ме притеснява, че силно ми мирише на алкохол. Бях го дала на приятелка за проба, на нея също и хареса ѝ тя сподели, че усеща силен аромат,  но не алкохолен, та може проблемът да си е в моя телевизор (но и в състава алкохолът е нагоре в списъка).
Нямам никакви странични ефекти до момента като изсушаване, зачервяване, обрив, но съм го ползвала само седмица. Добре ми е, но няма да повторя за сега, т.к. очавам други. Иначе аз го взех с идеята да си намеря по-бюджетен слънцезащитен от този на Neogen.

bambinnah , според мен щом консистенцията на Biore Ви харесва, най-вероятно и препоръчаният от Viola Neogen Day Light Protection Sun Screen SPF50 PA+++ 50ml ще Ви допадне, т.к. също е с лека консистенция, но не е толкова "воден" като Биорето.  Всички кожи са различни, но на мен и двата продукта ми се отразяват добре. Не зная дали това обяснение ще Ви е полезно.

Общи условия

Активация на акаунт