Азиатска козметика и грим 5

• 45 599
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Теди, околоочния съм ползвала-хубав е. Мои приятелки го харесват повече от този на Бентън, защото има по-бърз филър ефект Simple Smile

Да похваля серията на Elrastory- много е хубава.
Скрит текст:
Имах 2 броя travel set с по 4ри продукта- cleansing water, тоник, серум и крем. Хубав състав, добре се нанасят, биха били подходящи и за по-мазна кожа, защото на мен са ми една идея сухи без допълнителни продукти. Сега чакам пачовете за очи.

И един въпрос за ползващите активно ниацинамид- някой добавял ли отделен самостоятелен серум/прах към хидратиращ крем , така да се кажа да си къстъмайзнеш продукта или разчитате само на готови формули? Много ми харесва как ми действа крема на ForestN, който явно е спрян Cry, а той е с основна съставка ниацинамид, но има и мадекасасид  и още много подходящи за чувствителна и фина кожа съставки и не дразни, и суши по никакъв начин. Та се чудя ако добавя например Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml на The Ordinary към някой хубав бариерен корейски крем с центела дали ще се получи?  Или попадали ли сте на кремче с подобен състав:

http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_af84325814.html

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 14:46 от Viola Tarakanova

# 676
Благодаря ти Viola,ще пусна днес поръчка.

# 677
  • София
Обаче имам проблем с една поръчка от YesStyle
Скрит текст:
- направена е септември, чаках я почти месец, пристигна в България според тракинга и после я върнаха, като невъзможна за доставяне. Стана ясно, че може би проблемът е бил в адреса. Върнаха я на YesStyle - решипнаха я, като този път си платих доставката - и познай...след пак почти месец чакане пристигна в България и отново я върнаха, като невъзможна за доставяне. Сега вече няма как проблемът да е в адреса. Бясна съм на българските пощи!
Това е. Исках само да споделя, защото много се афектирах. Съжалявам, че влизам с негативизъм тук. Сега ще пиша пак на YesStyle да предложат някакво решение, защото втори път шипинг няма да плащам, само за да я върнат трети път Sad
Какво означава "невъзможна за доставяне"- нали стига до пощенския клон спрямо пощенски код. Ако не се вижда улицата трябва да звъннат на дадения тел.номер на получателя. По тракинга как се е движила пратката? Ако е стигнала до пощенския клон няма логика да не се достави и то два пъти!? Напишете жалба за БГ Пощи и при възможност дайте друг адрес с по-читав пощенски клон.

Там е проблемът, че изобщо не е стигнала до пощ.клон, а само до разпределителната станция в София, откъдето е върната обратно Sad
Ето тракингът какво показва:

В понеделник ще се оплаквам. Благодаря ви.

# 678
  • Prismatica Aerie
Та се чудя ако добавя например Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml на The Ordinary към някой хубав бариерен корейски крем с центела дали ще се получи? 
Едно предложение. Simple Smile Не зная дали ще се получи, но сам по себе си е много добър продукт.

# 679
Искам да изкажа възхищението си от KLAVUU Nourishing Care Lip Sleeping Pack. Много ми хареса  Heart Eyes
От ибей ли я взе?Аз я издирвам от 2 месеца по сайтовете и най-накрая са я пуснали в йесстайл.При следващата поръчка ще я пусна.

Виола можеш всичко да си къстамайзваш,стига 2-та продукта да могат да се смесят добре т.е проба-грешка ще е,но не виждам причина да не стане с Ординари и някакъв Цика крем.
Този състав който си постнала е готин,ако намеря нещо подобно ще свиркам.

TeAdoRa на 9wishes имам другата ампула-хидратиращата.Приятно леко серумче,но не е нещо Уау и засега не ме заинтригува марката.

Много ми е странна тази история с връщането на поръчката от йесстайл.Нямам др.обяснение освен наШте да са решили че съдържа  нещо което е забранено за внос ,знам ли.Няма никаква логика.

# 680
Едно предложение. Simple Smile Не зная дали ще се получи, но сам по себе си е много добър продукт.

Catalano, много мерси Simple Smile Как съм го пропуснала това-то май е по-хубаво от the Ordinary, имат и азелаинова киселина серум.

# 681
  • Prismatica Aerie
Виола, аз имах период, в който възневидях Ординари и тотално неработещите им при мен формули - тогава открих GoW и пробвах някои неща, допаднаха ми, повторих и...после открих корейската грижа Simple Smile
Аз нямам кой знае какви нужди (е, увисване на кожата няма как да преборя със серуми и кремчета) и общо-взето ползвам козметика с цел психическо удовлетворение Joy Но продуктите са евтини, приятни като апликация и поносимост и сигурно имат и ефект при по-млади кожи - особено киселините.
Извинявам се за офф-а.

# 682
Catalano пробвала ли си разни стягащи маски имат корейците,също тези ролери с игличките-забравих как се казват.Или ръчен масаж-но трябва да си упорита че ефект има при дългосрочна употреба.
Все трябва да има с какво да се повлияе.

# 683
Много неприятна таи история с нашите пощи.
Пиши като има развитие.

Днес пробвах ролерчето, хареса ми.  Монтирах  се да гледам клипа от Виола на готамиста и да се уча на движения.Децата ме спукаха от майтап. Леко загряване на кожата имаше към края.
Зачудих се дали не трябва да се дизенфекцира все пак, никъде не намерих инфо.

От Ординери не бях впечатлена от нищо, което ползвах.

За смесването на продукти, както са писали, проба- грешка и минимални количества за максимум няколко намазвания. Големите количества когато се смесват дори и да се уцели се развалят бързо впоследствие.

Ръчния масаж е чудесен за лицето - от години ходя, освен козметичен ефект, винаги се чувствам много отпочинала след масаж.

# 684
  • Prismatica Aerie
Catalano пробвала ли си разни стягащи маски имат корейците,също тези ролери с игличките-забравих как се казват.Или ръчен масаж-но трябва да си упорита че ефект има при дългосрочна употреба.
Все трябва да има с какво да се повлияе.
О, Мишел, благодаря ти - аз една шийт маска не мога да изтърпя, та какво остава за тия, дето се опъват на ушите(ако това имаш предвид) Simple Smile
Не вярвам на маски и ролери. От 10 месеца съм на третиноин, ефект срещу гравитацията засега категорично няма. Simple Smile
Не ми е драма, в крайна сметка има естетична хирургия. Simple Smile

И след като порядъчно оспамих темата, да препоръчате хидрофилно олио, без минерално масло? Балсамът Хаймиш го имам, но олио определено ми е по-удобно.

# 685
  Здравейте. Etude house soon jung toner хидратиращ тонер ли е? Искам да си взема някакъв тонер, който е по-хидратиращ, или дори в комбинация с някоя есенция? Имате ли предложения?

# 686
Catalano Flowers Hibiscus,
Скрит текст:
ще ги разгледам по-подробно. Аз съм безумно влюбена в корейската козметика и нямам никакво намерение да я сменям - качествена, ефективна, бюджетна. В случая наистина само искам да изкопирам по възможност крема на ForestN, защото избягвам прекаленото ползване на директни киселини и предпочитам да са в комбинирана грижа, а от доста време търся и нежен азелаинов продукт за поддържане на няколко капиляра на лицето. Най-вероятно ще поръчам и двата продукта от Gow (за проба), защото The Ordinary нещо никак не ми вдъхнаха доверие като попрочетох- твърде много негативни мнения, а положителните са най-вече от типа "става, защото е евтино". Еми от корейските има безумно много продукти, които са супер, че са и евтини Simple Smile
За опъване контура на лицето пробвай лифтинг маските, които са само за тази част - имат ефект и в съчетание с дрениращ масаж по посока на лимфотока (задължително) плюс някакъв стягащ крем  с колаген, и малко дабавки вътрешно ще имаш ефект. Това е начина, който ме спаси от бузи на булдог при едно брутално рязко качване на 30 кила и после сваляне, но ползвах един безумно скъп английски  колагенов крем. В момента чакам крема за шия на Medi-peel, който уж много хубаво стяга и опъва, така че предполагам, че ще има ефект и на брадичката и  долния контур. Аз нямам проблеми в тази област, по-скоро профилактично, но ще дам отзиви как се държи Simple Smile

Хахах, видях отговора докато пишех Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз харесвам маслата на MANYO FACTORY и DHC.

Здравейте. Etude house soon jung toner хидратиращ тонер ли е? Искам да си взема някакъв тонер, който е по-хидратиращ, или дори в комбинация с някоя есенция? Имате ли предложения?
Не е много хидратиращ, по-скоро балансиращ от типа water toner.  Хидратиращи са :

ISNTREE Hyaluronic Acid Toner.
HANSKIN Real Complexion Hyaluron Skin Essence
Mentholatum Hada Labo Goku-Jyun Premium Hyaluronic Acid Lotion
Pyunkang Yul Essence Toner
PURITO Centella Green Level Calming Toner
Klairs Supple Toner Unscented
BLITHE Vital Treatment Essence 5 Energy Roots for Hydrating

# 687
Viola, тези маски ли имаш прадвид:
https://www.yesstyle.com/en/avajar-perfect-v-lifting-premium-mas … ml/pid.1063858901
https://www.yesstyle.com/en/holika-holika-v-line-lifting-mesh-ma … ml/pid.1068864599
https://www.yesstyle.com/en/mask-house-diamond-v-fit-mask-5-pcs- … ml/pid.1033629080
Чакам три такива маски, ще дам отзиви след като пробвам.
А тези пък са за три зони /но не са к-т, трябва отделно да се купят.
https://www.yesstyle.com/en/holika-holika-spot-band-tight-up-pat … ml/pid.1059855510

# 688
За колко време ви шипват поръчките от бютинет? Пет дена пише before shipment, нормално ли е?

# 689
TeAdoRa, точно такива. Има и за цялото лице, които минават под брадичката и зад ушите (hyggee например)

Корейците нали са луди по финото лице с остра брадичка и опънат контур, та имат доста продукти за третиране на тази зона. Включително едни странни масажори, наречени V Face Massager

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт