Пазарът на недвижими имоти в Пловдив - какво се случва реално?

• 57 712
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Честито! Хубаво моменти да имате в него!

# 616
  • Бг-мама
Ън , приготви сега едни 30-40 х.л.

# 617
  • Пловдив
Ън, честито!

Къде взехте в квартала? По България ли -  тия старите тухлени блокчета?
Споко, трети етаж е идеално, не е като да е 5-ти без асансьор.

# 618
Чесито, Ън! Пожелавам бързо да се справите с ремонта и  без много нерви!
За асансьора, наистина до 3 етаж може и без.....Но,  след сума огледи по нови кооперации, в които асансьора беше супер малък, а стълбището тясно, семейно решихме че и  с асансьор не щем на по-високо( както казва мм- то един диван да се наложи да качиш и  ще се вкараш в приключение). А и сега още сме със здрави крака, но няма да е вечно.....та, търсим по ниските етажи( въпреки, че там има други недостатъци).
За неизрядните документи- аз вече докато не видя нотариален акт, не давам окончателен отговор. Ако искат да си крият личните данни, но след няколко провалени сделки поради некоректно подадена информация, вече не се връзвам на честна дума( все едно след стартиране на сделката, ако се окаже че квадратурата, собствеността или статута са различни, ще кандисаме Simple Smile)......Брокера ми знае и изисква от другата страна. Ако искат. Аз също съм продавала и  съм предоставяла всичката необходима информация на потенциалните купувачи.

# 619
  • Anywhere
Честито, Ън! Ако сами си правите ремонта и 15000 лв ще стигнат. Забелязах,че в изискванията ти е бил Нов, но с ТЕЦ....
Такива жилища не знам да има! Може да е газифициран, но с ТЕЦ не.
Успех с ремонта!

# 620
Има, моето е "ново" от 2006 с ТЕЦ.

# 621
  • Пловдив
Моят е от 2009г и също е с ТЕЦ.

# 622
  • Пловдив
Това само в Кършияка(незнам как се пише) Blush може да е...нали ме греша?

# 623
  • Anywhere
Супер! Не съм срещала досега!
Аз имах предвид новостроящо се под ново Simple Smile!

# 624
  • Пловдив
Аз се колебаех между апартаменти в два съседни блока, единият беше този, който купих, а другият "чисто" нов, пред Акт 16 (2019г) и пак имаше ТЕЦ. Но там имаше други негативи.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 08:27 от *Бенджи*

# 625
Има много нови кооперация в Кършияка, Тракия, мисля, че и в Смирненски, които са с Топлофикация. С хоризонтални щрангове са и е много приятно, там където минават тръбите, все едно е подово отопление. Услугата, която предлагат ТР е Гарант и е с много добри условия и фиксирана цена.
Ние в стария  нов апартамент е ползвахме и бяхме много доволни, цени в зимата за отопление на апартамена (100 кв.) и за водата: 100-120 лв.
Сега сме в ново жилище и само нашата кооперация от новите наоколо е без Топлофикация, защото е нямало място за абонатната станция: ние сме с два етажа гаражи.

# 626
За пръв път чета за ново строителство с ТЕЦ, което много приятно ме изненадва! На колкото и огледи да съм ходила, всички са с отопление "спасявай се сам", освен Ройал гардън, ма там апартаментите са цифра.
И в тази връзка, ние ще купуваме къща. Имате ли наблюдения за Прослав, по-скоро за района между Пещерско и линиите? В събота обикаляхме района и ни допадна. но нямаме преки впечатления. Не познаваме и живеещ там за информация от първа ръка.
Имаме интерес и към един комплекс, който мила съфорумка, живееща там, може да ни покаже, но през почивните дни бяхме заети и не сме ходили.

# 627
  • Пловдив
То хубаво, ама типично по български няма да искат всички да ползват тоя Тец и такааа...

# 628
  • Пловдив
Ми няма проблем - ползват го тия, дет искат. НС е с хоризонтални щрангове, и с топломер на входната тръба за апартамента. Плащаш, ако и колкото ползваш. Като водата и тока.

# 629
  • Пловдив
Ми няма проблем - ползват го тия, дет искат. НС е с хоризонтални щрангове, и с топломер на входната тръба за апартамента. Плащаш, ако и колкото ползваш. Като водата и тока.
ако е така е супер...ама аз си мислех, че е по стария метод Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт