Дъжд, мъгла и есенни листа, носят топла новина и така мечтаната черта.

• 29 928
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
И аз този месец реших да не правя тестове за О, което ме навява на мисълта, че може и да е позакъсняла малко . Даже силно се надявам да е така- поне ден, два да е закъсняла. Първо, че бяхме по-редовни, второ ще обясни и отрицателния тест от вчера 😒😂 Как ли не си ги нагласям вече 😀

# 691
  • София
Този месец и аз се отказах от тестове, мереници и всякакви други научни методи и хайманосах всички точни науки Grinning Отдадох се на пълен релакс и спокойствие на ума, пък да видим дали е станала работата.

Да си призная честно, сърбят ме ръцете вече и възнамерявам утре да тествам с първа урина, ден преди датата на НЕочаквания МЦ. Grin

# 692
Благодаря ви, момичета! 🐻

Буболеса, нямам търпение за тест, утре сутрин чакаме! Кой ден след О си? Кога чакаш МЦ? 😀

# 693
  • София
Съншайнче, понеже не тествах, мога само да кажа кога усетих доста отчетливо бодване в яйчника за секунди, като преди това нямах абсолютно никакви болки повреме на целия /по-точно половината/ цикъл . Ако приемем, че това е била овулацията, то датата беше 17.11.
След това, на 22.11 много ме боля ниско долу и яйчниците, както и на 23.11, а ЦС имаше металически мирис, след това болките отшумяха. И от понеделник, 26.11 като се почна, не ме е пускало до сега... яйчници и кръст, даже кръстът ми е като изстръпнал. Понякога отшумява, след това се засилва. Ако е ПМС, такова чудо никога не е било.

Иначе не го чакам в неделя, на 02.12. Сърбят ме ръцете вече Grinning

# 694
Момичета днес е Андреевден, пише че днес по стар обичай, жената която иска да забременее трябва да свари боб, леща, грах или подбно което набъбва. Така че ето ви идея и за готвене Grinning
Съншайн на теб ти съвпада и с овулацията, стискам палци.

# 695
  • София
Момичета, значи довечера всички дружно да готвим леща чорба или боб с наденица Grinning

Както каза Зорница, Съншайнче, ти най-вече, че овулацията е зад ъгъла. Heart

# 696
Ооо, не знам как си издържала досега Буболеса, аз 100 пъти щях да съм се тествала 😀 Подкрепям да направиш тест утре сутрин, даже ако имаш Престо ще е супер!

Зорничка, да, ако овулацията ще ми е след 1-2 дни се пада да е на 17-18 ден от МЦ, доста късно ми се вижда ама какво пък 😀 Важното е да има О и да я хванем 😁

Едит: аз сега варя яйца, довечера ще правя наденица, без боб, но с картофи 😂 съжалявам за готварския спам 😂

# 697
Съншайн, успех, стискаме палци и да се случат нещата! Heart
Бубулеса, това с изтръпналият кръст ми е толкова познато.. от около 5 дни през нощта и сутрин преди ставане направо ще ме убие... какво му става не знам..  аз имам проблеми с бъбреците, дори тогава не ме е боляло така..

Аз както казах чаках Ц около 26ти... още го няма.. ама още не съм тествала.. все имам чувството, че ще дойде, точно преди да направя теста.. но май довечера ще вземем един...утре сутрешен да тествам.. Simple Smile

# 698
  • София
Ами... беше ме страх да не се разочаровам Grinning А и така или иначе всички момичета тук агитират да не се тестваме рано, та реших да си търпя чинно и да се правя, че от вътре не ми кипи.

Имам един закътан SureCheck, ама довечера ще мина да взема и Престо, за всеки случай Grinning

А пък за О - важното е да я има, нищо, че е закъсняла завалията... може пък клетката да се е подготвяла повече, защото тя ще е заветната Wink А за готвенето - никаква наденица БЕЗ боб, моля, моля Grinning Спазвай традициите!

Кики, аз пък не знам ТИ как си издържала да не се тестваш, даже и закъснение има! Стискам палчета утре сутрин да видиш ДВЕ чертички! (иначе болката е много особена, при мен е по-явна през деня, особено когато съм в седнало положение, ако съм права и се разхождам е по-поносима, но поне докато спя я няма. И аз се замислих дали не е нещо друго, възпъление или по-лошо, ама се опитвам да не съм много черногледа)

едит: единият ми пръст пише по-бързо от другия и си оправям малко правописни грешки Grinning

Последна редакция: пт, 30 ное 2018, 15:24 от Буболеса Бубълска

# 699
Не питай как издържам - трудддноооо.... но преди месеци ми правеше номера закъсняваше - тествам и нищо.. идва ми на следващия ден след теста  Grinning но от около 5-6 месеца ми е точен вече и ... сега си викам - как да тествам, като знам,че на следващия ден ще цъфне на гости... Grinning
Миналият месец на 26ти ми беше.. т.е. до днес са минали 34 и днес 35 дни... обикновено ми е 28-макс30... Grinning
Ще взимам тест днес... видяло се е.. Grinning

A Престо е по-точен ли? Преди като правих все sure съм вземала...сега дали да си взема Престо?!

А за боб-чето... не ми е любимо.. но може да взема да направя малко за късмет Simple Smile

# 700
Кики, я отивай за тест 😀 Според мен са много големи шансовете при положението, което каза, че е ♥

# 701
  • София
Оле, Съншайнчето те прати за тест - очакваме добри новини! JoyHeart

Кики, и аз агитирам да тичаш за тест още сега Grinning И чакаме да кажеш!

# 702
Момичета, стискам палци за хубави 2 черти! Flowers Hibiscus

# 703
Отивам след работа и утре ще тествам.. нов месец, нов късмет.. може да ми е наистина успешен Simple Smile

Престо или Шуър? Какво ще кажете?

# 704
Кики, престо е малко по-чувствителен, но все повече виждам, че и шуърчек хваща бледи черти преди закъснение.. И двата теста са добри и не съм чувала да има грешки при тях.
Моя приятелка хвана с престо много бледа черта 4 дни преди МЦ, шуърчек показа черта в деня на МЦ..

Общи условия

Активация на акаунт