Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 763
  • 987
  •   1
Отговори
# 285
MeMySelfI,  гинеколожката ми сметна по този начин 25 октомври + 14 дни = 8 ноември зачеване. .. т.е зачеване 8 ноември + 9 месеца = 8 август термин
Тя така ми обясни
Но ти на 8 не си спала с приятеля си.

# 286
  • Варна

Но ти на 8 не си спала с приятеля си.

Направо и обърка всички сметки  Rolling Eyes

# 287
  • Бургас
MeMySelfI,  гинеколожката ми сметна по този начин 25 октомври + 14 дни = 8 ноември зачеване. .. т.е зачеване 8 ноември + 9 месеца = 8 август термин
Тя така ми обясни
Ама термин не се смята така. Таз гинеколожка вече за пореден път ме изумява.
Термин се смята като от датата на последната менструация се върнем назад 3 месеца и добавим 7 дни.
Т.е. 25.10 - 3 месеца 25.07 + 7 дни = 01.08.
След лавчето, че ранната овулация била нормална при млади момичета, а то е тъкмо обратното.
Сега и това.

# 288
Да на 8 не съм спала с приятеля си , но това , което тя ми обясни е , че има шанс за забременяване 5 дни преди овулация и 1 ден след. .
Каза,  щом цикъла ми е 28 дни значи на 8 е трябвало да съм в овулация и най - късно до 10 е било възможно забременяването.  Пита ме дали не съм спала с приятеля ми около 3 или 4 ноември. . Казах не знам,  мисля беше около 30 - не съм записвала дати с него,  кой си записва в календара кога е правела секс с мъжа си. . Беше ми сериозен приятел и такива сметки и записки не съм правела.  Но с колегата знам,  че е на 13 тъй като проследих смсите. .
Та тя ми каза да приемем,  че цикъла ми е бил 30 дни в краен случай. . Пак не може да е от колегата. . Т.е. 30 дни цикъл овулация 9 - 10 ноември най - късно
Та ми казва,  че най - вероятно бъркам датите с приятеля си и ако съм била с него на 3 - 4 ноември 100 % той е бащата

# 289
Обади ли се в лабораторията?

# 290
Да на 8 не съм спала с приятеля си , но това , което тя ми обясни е , че има шанс за забременяване 5 дни преди овулация и 1 ден след. .
Каза,  щом цикъла ми е 28 дни значи на 8 е трябвало да съм в овулация и най - късно до 10 е било възможно забременяването.  Пита ме дали не съм спала с приятеля ми около 3 или 4 ноември. . Казах не знам,  мисля беше около 30 - не съм записвала дати с него,  кой си записва в календара кога е правела секс с мъжа си. . Беше ми сериозен приятел и такива сметки и записки не съм правела.  Но с колегата знам,  че е на 13 тъй като проследих смсите. .
Та тя ми каза да приемем,  че цикъла ми е бил 30 дни в краен случай. . Пак не може да е от колегата. . Т.е. 30 дни цикъл овулация 9 - 10 ноември най - късно
Та ми казва,  че най - вероятно бъркам датите с приятеля си и ако съм била с него на 3 - 4 ноември 100 % той е бащата
Айде кажи и името, че да не ходим при нея.

# 291
  • София
Ама ти с АГ ли сподели за двамата предполагаеми бащи? Смятай колко е била сигурна за това кой е бащата, щом ти е шибнала инжекцията за резус фактора, без да се изследва неговия.

# 292
Ама ти с АГ ли сподели за двамата предполагаеми бащи? Смятай колко е била сигурна за това кой е бащата, щом ти е шибнала инжекцията за резус фактора, без да се изследва неговия.

Ами да,  естествено,  че и казах

# 293

Шибнала тя, грънци,. Ако питаш авторката, даже няма да знае с какво е инжекцията. Просто имаше няколко оправдателни коментара "може пък да са ѝ били инжекция", та затова го казва това за инжекцията. И за името на гинеколколожката 20 пъти я питаме, все се прави, че не вижда въпроса.

П.п. Биби, обадих се в лабораторията. Вдигат си телефона хората. Чакат те да им се обадиш.

# 294
Куку, голяма си подстрекателка. Дай сега 720 кинта  Mr. Green

# 295
  • София
Имам crowdsourcing предложение:  Понеже всички вече виртуално залагаме кой е бащата, са вземем да съберем пари - по 20 лв. на калпак -  да може младото мамче да направи генетичния тест. Обаче под условие да не се нарушава GDPR, т.е. настоящият баща да даде материал от бузата доброволно и съзнателно.

# 296
Фраска му един в зъбите и ще си отвори устата веднага.Като не иска доброволно.

# 297

Шибнала тя, грънци,. Ако питаш авторката, даже няма да знае с какво е инжекцията. Просто имаше няколко оправдателни коментара "може пък да са ѝ били инжекция", та затова го казва това за инжекцията. И за името на гинеколколожката 20 пъти я питаме, все се прави, че не вижда въпроса.

П.п. Биби, обадих се в лабораторията. Вдигат си телефона хората. Чакат те да им се обадиш.
Ако беше плащала за ижнекция с Anti-D (Rh0) Immunoglobulin (далечната 2004 се изръсих 150 лв за такава), щеше да знае.
А за гинеколожката изобщо не вярвам да отговори. Все повече на измислена персона отива.

# 298
Куку, голяма си подстрекателка. Дай сега 720 кинта  Mr. Green

А, защо, тя трябва да черпи, не аз да ѝ плащам, щото ще ѝ кажа начин как детето ще излезе с който си иска баща. То няма гаранция, ако пробата не е взета и от двамата от длъжностно лице, че не е манипулирана и подменена или просто да е писано името на друг човек. Мога да взема  проба от нечия буза, да речем от детето си, да я кръстя както си искам, примерно "Валери Божинов", след това да взема проба или предмет от биологичния баща (примерно някоя дъвка, употребена от колегата, или гребенче, или чашата, в която си е пил кафето комшията) и да кръстя пробата "Бойко Борисов", защото дават да си ги кръщаваш както си искаш. В резултатите ще пише, че Валери Божинов е син на Бойко Борисов с 99.99% (или колко то са) вероятност.

# 299
Гинеколожката не е в София,  аз не живея в София. . А и за какво да и казвам името.  Това си е между мен и нея. . Тя дала ли ми е разрешение да и разпространявам името по форумите?  Така не се прави,  момичета.

Общи условия

Активация на акаунт