Не знам кой е бащата на детето ми

• 38 458
  • 987
  •   1
Отговори
# 945
  • Далече, далече
Ти пък още малко и до просешка тояга ще ги докараш.
Сигурно са имали пари, но са ги давали по дискотеки и са си правели кефа.
По-важното е, че колегата има апартамент и възможности, и най-вероятно с радост ще ги прибере, когато научи новината, че е станал татко.

# 946
Аз все си мисля, е такива тежки финансови проблеми, непозволяващи 3-4 години да се спестят 1000 лева, се отразяват доста негативно на повечето хора. В такова положение сигурно бих изритала мъжа си да работи и да изкарва повече, вместо да се чуди как да си убие времето през делничен ден с гушкане и клатене с часове, и това да се случва системно.
А, това с гушкането и клатенето са си полюциите на авторката.

# 947
  • София
Бибито вече започна да хапе.
Човекът клати с часове, не като нашите мъже. И после зарязват жената сама (да се довършва сама ли?)
 newsm50  newsm45

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 10:53 от Cuckoo

# 948
  • Далече, далече
Подозирам, че някои от двамата ще се окаже таен милионер или скоро ще спечели от тотото.

# 949
Да обяснявам ли, че термина е просто ориентировъчна дата за раждане. Предполагаема.
Или няма смисъл  Thinking

# 950
Да обяснявам ли, че термина е просто ориентировъчна дата за раждане. Предполагаема.
Или няма смисъл  Thinking
Няма. То тук бъркат овулаторно и/или имплантационно кървене с цикъл,  пък ти такива сложни сметки с вероятност искаш да обясняваш. Най-много пак да кажат, че бабите ино време са знаели най-добре.

# 951
А ОК. Понеже дъщеря ми е родена осем седмици по рано, та поне татко и не ме обвини, че е от комшията, защото овулацията е била по друго време.

# 952
А ОК. Понеже дъщеря ми е родена осем седмици по рано, та поне татко и не ме обвини, че е от комшията, защото овулацията е била по друго време.
Това е нищо, моят термин варираше от 20 май до 7 юни. Софтуерът на ехографа все даваше майска дата заради размерите, дори и преди 20.05. Щерката се роди на 15 юни.

# 953
Да,  приятеля ми е надарен в леглото.  Аз за това искам да съм с него.  Не е от тия бързо свършващите за няколко минутки и после зарязват жена си сама. . Не , Мерси,  такива с преждевременна екулация никоя жена не ги обича,  но както виждам тук доста жени си имат такива мъже.

Сега вече се стреснах! С ужас ще попитам: Биби, с колко съпрузи на други съфорумки преспа?

# 954
  • София
Е поне някой път не ти ли го подметна? Що за мъж значи?!

# 955
Не бе. Детето е инвитро. Даже не знам дали е и от мен.

# 956
От тая тема някой ще забременее виртуално, после ще трябва с дигитален тест да търсим чие е ДНК-то. След това хакери ще хакнат ДНК-то на детето и ще му подменят пола, като така няма да знаем кой алгоритъм му е таткото. Така роденото виртуално дете ще трябва да го изгледат мамите във форума, чрез виртуално кърмене и смяна на виртуални памперси.

# 957
От тая тема някой ще забременее виртуално, после ще трябва с дигитален тест да търсим чие е ДНК-то. След това хакери ще хакнат ДНК-то на детето и ще му подменят пола, като така няма да знаем кой алгоритъм му е таткото. Така роденото виртуално дете ще трябва да го изгледат мамите във форума, чрез виртуално кърмене и смяна на виртуални памперси.
Ба, MAC адрес и код за активиране на ОС ще свършат работа. Ся, ако е пиратско копие, става малко по-сложно заради сийдърите, но все ще му се намери колая. Революционното е, че форумът ще може да претендира за създаването изкуствен интелект (а.к.а Скайнет) и отглеждането му.

# 958
Ама ще има ли за него места в ясла и градина? Или то само ще хакне електронната система и ще се запише...

# 959
  • Далече, далече
Ще бъде такова генийче, че на 2 години направо ще тръгне в гимназията.

Общи условия

Активация на акаунт