Не знам кой е бащата на детето ми

• 38 886
  • 987
  •   1
Отговори
# 150
Аз дори настоявах , да не го признае,  защото знаех,  че ще си имам ядове след това,  но той каза , че знае , че той е бащата и ще го признае без днк тест.  И така аз се съгласих с него .. мислех,  че ще забравим за всичко това,  но не можем

# 151
Тонка , не съм натресла детето на приятеля си
Като разбрах,  че съм бременна му го казах,  като той знаеше за изневерявата ми .. казах му,  че мисля,  че съм бременна от него,  а не от колегата. 
Приятеля ми призна детето по собствено желание. . Не съм го карала насила. . Той не изяви желание за днк тест. 
Така че , решението си беше негово .. не беше длъжен да признава детето. . Можеше да откаже , но не го направи

Ама не налитай сега! Просто осъзнай в каква ситуация си се поставила, не само себе си, а и детето и тъй наречения си приятел.  Още го наричаш приятел, значи си в ситуация без семейство, той ти намеква, че детето не е негово - да знаеш това въобще не е на добре...Страшно сексуално неграмотна си! Споделяш със сульо и пульо, вместо просто да направиш един тест, пък бил той и само кръвен за начало...

# 152
Девойче ,по принцип мъжете си търсят причина да дразнят.Моя мъж  ме дразнеше когато децата бяха 5-6 клас ,че не са негови.Месеци продължи.Казах ,че и аз се съмнявам и искам тест, може да не са  и мои.Просто обичаше да си търси какво да дразни.
Да ти е здраво детето и си живей живота ,пускай край ушите си какво говори ,нали не го тормози или   има проблем ...Тогава тест и  спри  с глупавите  вариации на тази тема.
И като не можеш да изневеряваш ,не го прави повече.

# 153
Цитат
Жените с женски професии като манекенки и козметички и/или ниски доходи раждат по-често момичета. Тези с мъжки професии като адвокатки, инжинерки и подобни раждат доста повече момчета.

Младите майки раждат много по-често момичета ако живеят в безпаричие, стрес и конфликтна връзка
Тази тема ме спечели направо, бисер след бисер. Спрете се и ме оставете да работя на спокойствие. Scream
Satisfied

# 154
Девойче ,по принцип мъжете си търсят причина да дразнят.Моя мъж  ме дразнеше когато децата бяха 5-6 клас ,че не са негови.Месеци продължи.Казах ,че и аз се съмнявам и искам тест, може да не са  и мои.Просто обичаше да си търси какво да дразни.
Да ти е здраво детето и си живей живота ,пускай край ушите си какво говори ,нали не го тормози или   има проблем ...Тогава тест и  спри  с глупавите  вариации на тази тема.

Не е вярно. Просто твоят мъж не е бил наред. Това е поведение на болен мозък.

# 155
  • София
Така че , решението си беше негово .. не беше длъжен да признава детето. . Можеше да откаже , но не го направи
Муньо.

# 156
Цитат
Жените с женски професии като манекенки и козметички и/или ниски доходи раждат по-често момичета. Тези с мъжки професии като адвокатки, инжинерки и подобни раждат доста повече момчета.

Младите майки раждат много по-често момичета ако живеят в безпаричие, стрес и конфликтна връзка
Тази тема ме спечели направо, бисер след бисер. Спрете се и ме оставете да работя на спокойствие. Scream
Satisfied

А безработните сигурно раждат според щедростта на провайдъра. Невена е родила момче в момент на съпружеска щедрост, а момичето в момент на безпаричие и свидливост.

# 157

Не е вярно. Просто твоят мъж не е бил наред. Това е поведение на болен мозък.
Можеи  така да е било.При положение, че поне първото му е одрало кожата.И други глупости има,но не са по темата.И си го търпях до края.И аз с болен мозък сигурно.
Това  по повод че ходихме на море и басейн там и от басейна било.След повече от десет години се сетил.Знае нещата ,дърли се.Много се дърлеше.На моменти ,ни винаги.Съзнателно и нарочно.

# 158
Това не е нормално поведение. Наистина ли мислиш , че останалите жени търпят масово подобни неща?  И е изключително зловредно възрастни жени, уж с опит, да разправят на неопитни момичета как принципно всички мъже били с подобни патологии - демек да свикват и да търпят. Той може и да те побийвал, това не знячи, че останалите мъже го правят и е нещо в реда на нещата.

# 159
Това не е нормално поведение. Наистина ли мислиш , че останалите жени търпят масово пособни неща?  И е изключително зловредно възрастни жени, уж с опит, да разправят на неопитни момичета как принципно всички мъже били с подобни патологии.

Права си, аз не познавам такъв случай в обкръжението си. Повечето жени биха побеснели от такива изказвания.

# 160
Първо побесняваш, после  преценяваш дали наистина го мисли или в моя случай се дърли.Дали за това или друго?Като иска си намира.Вредно е колкото и да обясняваш  как веднага с 200 да се изнася.Какво мислите става след това?Намира същия тип според мен.Другото е не да търпиш, а да противодействаш.Но в случая има изневяра и повод за съмнение,дори реален повод.И ако детето си е на двойката ,вместо да направят тест  веднага, се чуди  момичето как да изкара желания вариант.
Да ,мъжете на моето поколение  са като жените му, не със сегашното виждане  и реакции.За мен е приключена история ,децата ми са на вашата възраст.Което съм могла,съм направила ,те не са с такова мислене.Не беше  лесно тогава да подкараш с 200 на всяко  пукване на отношения ,лепяхме ,поправяхме.Всъщност като се вбесявам давам повод за още , решавам да игнорирам глупости и продължавам, нямах причина  да се съмнявам и аз.
То да не каже нещо човек.
За мен поведението на момичето е нелепо в пъти повече от моето.

# 161
  • София
Ако един мъж е зле с мозъка и се заяжда на тема минало, винаги ще го прави! Моят поне, такъв-онакъв, ама теми отпреди да сме заедно, не повдига.

# 162
Аз дори настоявах , да не го признае,  защото знаех,  че ще си имам ядове след това,  но той каза , че знае , че той е бащата и ще го признае без днк тест.  И така аз се съгласих с него .. мислех,  че ще забравим за всичко това,  но не можем
Най-мъчителна е неизвестността. В името на детето, което има право да знае кой е баща му, в името на това, да спрете да се обвинявате и развалите взаимоотношенията си, та  дори в името на истината трябва да си направите тест. Тия намеци отравят живота ви. В началото може да се е съгласил, но ето, че идва време, когато разбира, че е важно. Не знам дали има човек, освен по филмите,  който не би искал да знае дали детето носи гените му или не. Дори другия да се окаже бащата има начини да продължите заедно. Стига да искате. Успех!

# 163
  • София
На мен ми стана смешно- колко неуверена в стойността си трябва да е жена, която рипа като ощипана, ако се пошегува някой с верността ѝ!? Mr. Green
Че, ако за всяка по- пиперлива заяжданица е готова да се развежда, да не си е правила труда въобще да се жени.
Умната и с достатъчно чувство за хумор, така ще му отговори, че да му избие мерака за непремерени шеги и да му държи влага дълго.

# 164
Мале мале, какви истории...
Че то излиза преди всяко вписване в акта за раждане да се прави ДНК тест...

Към авторката:  Когато правиш ДНК тест направи и за себе си. Де не се окаже, че в родилното са ти сменили бебето, пък ти да мислиш, че не е от приятеля ти...

Общи условия

Активация на акаунт