Не знам кой е бащата на детето ми

• 38 151
  • 987
  •   1
Отговори
# 180
Lechugitka,  защото си мисля,  че едва ли от един изхлузен презерватив е станало дете. . С колегата бяхме на задна поза,  когато това стана. .
А с приятеля ми бяхме в мисионерска поза без презерватив ,  и той свърши много навътре в мен. . Не си го изкара. . А и също така след като свърши,  той ми каза да си държа краката на свещ нагоре за да ме забремени,  и да спа със спермата му цяла нощ. . Така и направих. 

# 181
Чувала съм я тази теория за мъжките и женските сперматозоиди и това, че мъжките са по-бързи обаче умират по-рано а женските са бавни, но живят по-дълго. Т.е. секс 2-4 дена преди овулация дава вероятност за момиче, а по-близко до овулация за момче. Отдавна беше, но мисля че беше от сериозен източник. Сега не ми се рови, ако му се занимава на някой може да види дали ще намери нещо в нета. Simple Smile

Според учебника ми по ембриология:
Скрит текст:
Сперматозоидите в еякулатите не са напълно годни да извършат оплождане. Върху тяхната повърхност се установява наличието на гликопротеини, които предотвратяват протичането на акрозомната реакция на сперматозоидите. Капитацията* става след навлизането им в женския полов канал, под въздействието на маточни и фоликулни агенти. Смята се, че наличието на невраминидаза и протеази предизвикват промени в гликопротеините на повърхността и в белтъците на плазмената мембрана на сперматозоидите. В резултат на това електропотенциала на сперматозоидната повърхност отслабва, увеличава се пропускливостта за калциеви катиони, кислородната консумация нараства и силно се активират движенията на сперматозоидите. В зоната на акрозомата се установява полимеризиране на глобуларния актин във фибриларен, като част от подготовката за извършване на акрозомната ареакция. В практиката на изкуственото оплождане на яйцеклетката, успешното стимулиране капитацията на  сперматозоидите се получава от добавено въздействие на определени ензими, катехоламини и детергенти.
*капитация - придобиване на пълноценни свойства за осъществяване на серията процеси, свързани с оплождането.

или на разбираем език - сперматозоидите се активират чак когато попаднат в матката. Дали ще носи Х или Y хромозома и колко време от 72-то им часа живот ще минат, няма значение. Ако беше обратното, при инвитро можеше направо да се заложи предварително пола на желаното дете, според времето. Ама не, защото начинът да се различат сперматозоидите е обагряне с гуанактин - тези, носещи Y-хромозома получават жълта флуоресценция. Естествено, след тази процедура не стават за нищо.
Малеее събрах очите, как я учите тази материя, много сложно звучи.
Но ок. Развенчахме мита на бързо Simple Smile

# 182
  • в кукувиче гнездо
Lechugitka,  защото си мисля,  че едва ли от един изхлузен презерватив е станало дете. . С колегата бяхме на задна поза,  когато това стана. .
А с приятеля ми бяхме в мисионерска поза без презерватив ,  и той свърши много навътре в мен. . Не си го изкара. . А и също така след като свърши,  той ми каза да си държа краката на свещ нагоре за да ме забремени,  и да спа със спермата му цяла нощ. . Така и направих. 
Joy Joy Joy Joy Joy

# 183

Романтично ...

# 184
Излагаш се вече. Съвсем добронамерено ти го казвам.
Направи теста и престани да вадиш от девет кладенеца вода, за да докажеш на някакви непознати, че  детето е от мъжа ти.

# 185
Lechugitka,  защото си мисля,  че едва ли от един изхлузен презерватив е станало дете. . С колегата бяхме на задна поза,  когато това стана. .
А с приятеля ми бяхме в мисионерска поза без презерватив ,  и той свърши много навътре в мен. . Не си го изкара. . А и също така след като свърши,  той ми каза да си държа краката на свещ нагоре за да ме забремени,  и да спа със спермата му цяла нощ. . Така и направих.  

Ако не си си държала краката на свещ цяла нощ, е малко вероятно да си забременяла от приятеля ти. Тя спермата е избягала някъде... Той затова се съмнява в бащинството си...

# 186
Joy Голяма шегаджийка е авторката Joy

# 187

Ма само не разбирам за какво пускаш такава тема!? Хората ти обясняват кога, как и кое е по-възможно, ти се опитваш да ги разубеждаваш. Ми ето на, явно няма проблем тогава.

# 188
Любопитно ми е коя е гинеколожката, при която си ходила, биби. Едва ли е тайна името ѝ. Те се радват, когато им правят реклама в бг-мама.

# 189
  • София
Хаха, темата кърти. А тези жени, които са забременели, докато са били отгоре не са били бременни. Най- вероятно щото спермата изтича. Чудя се за какво изобщо са презервативите, като само от мисионерска поза се забременявало.

# 190
Оф, не з ам дали има смисъл да пиша при това развитие на темата. Моят термин също беше 08.08, забременях на 10 ноември.
Направи теста според мен, няма смисъл от догадки.

# 191
Лонита,  аз пък се чудя,  защо са измислени толкова видове контрацептиви,  щом не може да се забременява  след цикъл  .. ми хайде всички жени да спрат да се предпазват до 4 дни след цикъл пък да видим , а ? 
Както гинеколожката ми каза , заради такива митове кога може да се забременее и кога не , се  правят хиляди аборти всяка година.  Една здрава жена  със здрав мъж по всяко време може да забременее .. Затова са измислени контрацептивите. А не с тези календарчета да броиш по ден кога е овулацията. .

# 192
Оф, не з ам дали има смисъл да пиша при това развитие на темата. Моят термин също беше 08.08, забременях на 10 ноември.
Направи теста според мен, няма смисъл от догадки.

На коя дата роди?

# 193
Коя ти е гинеколожката???

# 194
Лонита,  аз пък се чудя,  защо са измислени толкова видове контрацептиви,  щом не може да се забременява  след цикъл  .. ми хайде всички жени да спрат да се предпазват до 4 дни след цикъл пък да видим , а ? 
Както гинеколожката ми каза , заради такива митове кога може да се забременее и кога не , се  правят хиляди аборти всяка година.  Една здрава жена  със здрав мъж по всяко време може да забременее .. Затова са измислени контрацептивите. А не с тези календарчета да броиш по ден кога е овулацията. .
Сигурно защото има и болести, предавани по полов път. Останалото са ти някакви фантазии, породени вероятно от непознаване на материята, маскирани като мнение на анонимна гинеколожка.

Общи условия

Активация на акаунт