Не знам кой е бащата на детето ми

• 38 133
  • 987
  •   1
Отговори
# 195
Аниш , само презерватива е против болести. ..
Противозачатъчните и спиралата са против забременяване. . Ми не пийте противозачатъчни ( да си тровите здравето ) нито си слагайте спирали. . Карайте по календарния метод и бъдете спокойни,  че няма опасност от забременяване.  Защо се мъчете с тези хапчета и спирали? 

# 196
Оф, не з ам дали има смисъл да пиша при това развитие на темата. Моят термин също беше 08.08, забременях на 10 ноември.
Направи теста според мен, няма смисъл от догадки.

На коя дата роди?
На 29.07, но с планово секцио.

# 197
Аниш , само презерватива е против болести. ..
Противозачатъчните и спиралата са против забременяване. . Ми не пийте противозачатъчни ( да си тровите здравето ) нито си слагайте спирали. . Карайте по календарния метод и бъдете спокойни,  че няма опасност от забременяване.  Защо се мъчете с тези хапчета и спирали?  
По-скоро не "спете" с когото ви падне, без да имате наистина познания по темата, а не разчитайки на градски митове. А, чакай.. това става с учене.

# 198
Те и пра бабите ни едно време така са си изчислявали по календар плодовитите дни. . За това във всяка къща е имало по 5 деца. . Календарния метод не работи и това го казва всеки гинеколог , за да няма после фалове и аборти. .

# 199
Те и пра бабите ни едно време така са си изчислявали по календар плодовитите дни. . За това във всяка къща е имало по 5 деца. . Календарния метод не работи и това го казва всеки гинеколог , за да няма после фалове и аборти. .
Май изобщо не си наясно как да четеш информацията от календарния метод. Та и затова сега се чудиш кой е бащата.

# 200
Никоя нормална и съвременна жена не разчита на календара.  В 21 век да разчиташ на този метод е смешно . Забременяването не е точна наука. . Те и гинеколозите си го казват = пази се за да ти е мирна главата. 

# 201
Никоя нормална и съвременна жена не разчита на календара.  В 21 век да разчиташ на този метод е смешно . Забременяването не е точна наука. . Те и гинеколозите си го казват = пази се за да ти е мирна главата. 
Е, ти що не се пази?

# 202

Ти щото си много компетентна, гадаеш по поза и по това това колко дълбоко са се изпразнили и колко високо си вирила краката. След като ти се е случил такъв гаф при секс, най-нормалното нещо е да вземеш адекватни мерки против бременност, а не да разчиташ на изпикаването на презерватива. С кой гинеколог си говорила? Какво си ги насосваш измишльотини за инжекции и лаборатории? Да позная ли, че от лабораторията не са ти отговорили?

# 203
От лабораторията нямам отговор . В друг форум писаха , че трябва да им звънна , не отговаряли на съобщения ..днк тест не може да се направи тайно , защото е незаконно

# 204
Аниш,  с приятеля ми не се пазех,  защото искахме дете. . С колегата се пазех с презерватива

# 205
Аниш,  с приятеля ми не се пазех,  защото искахме дете. . С колегата се пазех с презерватива
Чакай сега, знаела си, че ти изневерява, ама сте искали дете. Пък за пазенето с презерватива и последвалата липса на мерки няма да коментирам.

# 206
Съвременната и нормална жена знае, че при останал презерватив в нея, след като го извади от себе си, отива в аптеката и пие Ескапел.  И после не е бременна. Всеки нормален гинеколог, ще ти го каже. Точно, за да се избегне бременност. А не си внушава, че нищо не се е случило, защото презервативът не бил влязъл много навътре.

# 207
От лабораторията нямам отговор . В друг форум писаха , че трябва да им звънна , не отговаряли на съобщения ..днк тест не може да се направи тайно , защото е незаконно

Ех, ама във другия форум ли ти обясниха, че е незаконно? Защото на сайта им не пише нищо подобно... Защо не им звънна, след като ти е важно и спешно? Макар че нека да позная, че няма да ти вдигнат телефона.

# 208
Аниш,  аз разбрах за изневярата след това.  И от яд му изневерих с колегата,  за да му отмъстя

# 209
Ток сте и двамата, това се казва семейство.

Общи условия

Активация на акаунт