Не знам кой е бащата на детето ми

• 38 011
  • 987
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Направи ДНК тест на детето. Ако цикъла ти е дошъл на 25ти, то овулация най - рано чакаш на 05.11, а "плодовити" дни - 05.11 - 10.11. Това ако приемем, че ти е нормлаен цикъла. Ако имаш по - късна овулация, нещата отиват към колегата. Овулация на 5-7 ден от цикъла си е химера.
Нито детето, нито тези двама мъже следва да живеят в лъжа.

Да , нормален ми е цикъла 28 дни,  но понякога 30 дни .. но никога повече от 30
ще го обясня малко по иначе.
На 3ти ден от цикъла ти т.е. 27.10 нивата на хормоните ти са базални. Т.е. те първа от там започва да се качва естрадиола, след като стигне пик, след него се качва LH. Тъй да се каже дори не си в пре-овулаторен период на 27.10. През 3ти ден от цикъла 27.10, могат да се броят антралните фоликули, тъй като все още няма доминантен. Т.е. не е започнал да зрее фоликул, който евентуално да овулираш. А фоликул не зрее да 2-3 дни.

Та граничи с абсурд да ти дойде на 25ти и да забременееш от секс на 31.10. /30.10/. Дори да приемем, че приятеля ти има супер издръжливи попови лъжици, то 2-3 дни след секс, при нефертилна слуз шаносовете им са нищожни.

Сама казваш, че цикъла ти варира 28-30 дни. В цикъла константа може да се нарече лутеалната фаза /дните след овулация/. Тази фаза е към 14 дни +/-1. При цикъл на 25.10, можеш да очакваш следващ цикъл на 24.11 +/-1 ден.  Вероятната ти овулация е около 10-12.11.  Яйцеклетката след овулация може да бъде оплодена до ден и малко при младите жени, поради по - доброто и качество.

Сама се сещаш, че шанса за забременяване от секс на 01.11 и секс на 13.11 е различна. Няма попова лъжица способна да оцелее повече от 3дни, че и да оплоди яйцеклетка след това.  Та чисто теоритично, нещата клонят към колегата.

Лекарката, която се е изказала, че ранната овулация се случва при млади момичета може да си изяде дипломата. Ранната /преждевременна овулация/ е приоритет на кофти яйца и перименопауза.

Опасявам се дали ще ме разбереш, но мацко шансовете да са от приятеля ти са под 5 %

# 256
Ти направо я загуби...

# 257
  • Бургас
Ти направо я загуби...
Ми не знам как да обясня, че няма грам шанс да има годна за оплождане яйцеклетка на 6 ден от цикъла или на 7ми. Или ако има то е под 5%. Та вероятноста да е на приятеля детето е 5%

# 258
  • София
А какви са шансовете за забременяване преди цикъл? При по-дълъг цикъл 30-1-2-дни.

# 259
  • Бургас
А какви са шансовете за забременяване преди цикъл? При по-дълъг цикъл 30-1-2-дни.
Предполагам си зависи от овулацията. Дълъг цикъл предполага по - късна овулация. Лутеалната фаза по - принцип е с константна дължина 14 дни. Може да е и с ден, по - дълга. От датата, на която чакаш следващия цикъл вадиш 14 дни и така можеш да предположиш фертилните.  Простата формула е 32-14 = 18. Т.е овулация около 18 ден от цикъла.

В случая на авторката: в едини случай има контакт на  6ти ден от цикъла и на

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 12:59 от MeMyselfI

# 260
Ти направо я загуби...
Ми не знам как да обясня, че няма грам шанс да има годна за оплождане яйцеклетка на 6 ден от цикъла или на 7ми. Или ако има то е под 5%. Та вероятноста да е на приятеля детето е 5%

Не отчиташ факта, че приятелят е свършил дълбоко в мисионерска поза Stuck Out Tongue , а каквото и да говорим  това променя нещата... Wink

# 261
  • Бургас
Ти направо я загуби...

Не отчиташ факта, че приятелят е свършил дълбоко в мисионерска поза Stuck Out Tongue , а каквото и да говорим  това променя нещата... Wink
Права си: слагаме +2точки скил и енерджи на поповите лъжици, + нитро. Така ще бутнат 4 дни, а не 3.

Няма смисъл да се обяснявам нали Simple Smile

# 262
Колко преди? Едно е на 22 ден, друго е на 27 ден. Взема се предвид и наличието на кисти. Яйчниците обикновено се редуват през месец да отделят яйцеклетка. Наличието на киста при един от тях може да промени леко ситуацията, но ще е през месец, ако се приеме, че няма случаи на променено редуване. Ако обаче не е така, може да се очаква отделянето на повече от една яйцеклетка и сметките стават малко сложни.

# 263
  • Бургас
Колко преди? Едно е на 22 ден, друго е на 27 ден. Взема се предвид и наличието на кисти. Яйчниците обикновено се редуват през месец да отделят яйцеклетка. Наличието на киста при един от тях може да промени леко ситуацията, но ще е през месец, ако се приеме, че няма случаи на променено редуване. Ако обаче не е така, може да се очаква отделянето на повече от една яйцеклетка и сметките стават малко сложни.
По - вероятно е да забременееш от секс 10 дни преди датата на следващия цикъл, отколкото от секс 5 дни преди датата на следващия цикъл, ако изобщо има овулация, без значение колко ти е дълъг цикъла. Просто се ползва правилото преди цикъл.

# 264
А аз имам киста на левия яйчник 2 см , от 17 годишна. . Не се развива 
Това какво значи ? Как въздейства на цикъла?

# 265
Само това на кого му е по-голям и е способен да свършва по-надълбоко не е сложила в сметките и изчисленията за предполагаемото бащинство.

# 266
По - вероятно е да забременееш от секс 10 дни преди датата на следващия цикъл, отколкото от секс 5 дни преди датата на следващия цикъл, ако изобщо има овулация, без значение колко ти е дълъг цикъла. Просто се ползва правилото преди цикъл.
Така е. Но постът беше на Free Agent и реших, че има друго (лично) основание за въпроса и затова поисках конкретизиране на "колко преди цикъл". Моята госпожица е създадена между 23-25 ден, но при средно 35 дневен цикъл.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 13:26 от Аниш

# 267
Хич не си давай парите за тестове! И след моя отговор темата може да бъде заключена. Значи, синът ми е на 3 години, терминът ми беше 8 август, родих на 27 юли. Важният секс беше на 12 ноември. Следователно, от колегата е. Отивай да кажеш на новия татко.

# 268
Хич не си давай парите за тестове! И след моя отговор темата може да бъде заключена. Значи, синът ми е на 3 години, терминът ми беше 8 август, родих на 27 юли. Важният секс беше на 12 ноември. Следователно, от колегата е. Отивай да кажеш на новия татко.

А ти откъде знаеш, че на 12 ноември си заченала 😀 преди това предполагам също сте правели секс. .

# 269

А ти откъде знаеш, че на 12 ноември си заченала 😀 преди това предполагам също сте правели секс. .
Тц. Не сме.

Общи условия

Активация на акаунт