Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 735
  • 987
  •   1
Отговори
# 420
basila,  аз си останах същата след раждането. Гърдите ми нямат промяна и ми останаха стегнати.  Ханша - никаква забележима промяна.  Влагалището - остана си същото - според приятеля ми няма промяна...

# 421
basila,  аз си останах същата след раждането. Гърдите ми нямат промяна и ми останаха стегнати.  Ханша - никаква забележима промяна.  Влагалището - остана си същото - според приятеля ми няма промяна...

Не вярваме. Дай снимки.

# 422
Това ок, аз също си останах същата, но не в тази връзка коментираме, а като продължение на това, че каза, че си си взела тест за овулация. Дори и да си направиш, не можеш да смяташ, че ще е адекватен, тъй като вътрешните ти органи и хормонален фон са вече различни. Разбираш ме, нали? Simple Smile

# 423
basila,  аз си останах същата след раждането. Гърдите ми нямат промяна и ми останаха стегнати.  Ханша - никаква забележима промяна.  Влагалището - остана си същото - според приятеля ми няма промяна...

Не вярваме. Дай снимки.
И 3Д изображение на влагалището си с точни размери "преди" и "след".

# 424
Влагалището не е пострадало, нали е била секцио. Виж за гърдите не вярвам.

# 425
basila,  аз си останах същата след раждането. Гърдите ми нямат промяна и ми останаха стегнати.  Ханша - никаква забележима промяна.  Влагалището - остана си същото - според приятеля ми няма промяна...

Не вярваме. Дай снимки.
И 3Д изображение на влагалището си с точни размери "преди" и "след".

Ох, че си лоша. Laughing

# 426
Това ок, аз също си останах същата, но не в тази връзка коментираме, а като продължение на това, че каза, че си си взела тест за овулация. Дори и да си направиш, не можеш да смяташ, че ще е адекватен, тъй като вътрешните ти органи и хормонален фон са вече различни. Разбираш ме, нали? Simple Smile
Едва ли. Щом вади презерватив с пишкане (един от бисерите в темата).

# 427
Влагалището не е пострадало, нали е била секцио. Виж за гърдите не вярвам.

Не съм била секцио .. откъде си го измисли?

# 428
Биби, ако ти платя теста и детето се окаже на колегата, при кой ще предпочетеш да живееш? С мъжа ти или с колегата? Ти, не те, къде би искала да бъдеш с детето?

# 429
Биби, ако ти платя теста и детето се окаже на колегата, при кой ще предпочетеш да живееш? С мъжа ти или с колегата? Ти, не те, къде би искала да бъдеш с детето?

С мъжа ми искам. 

# 430

С мъжа ми искам. 

Тогава, чети внимателно.  Забравяш тези съмнения. Забравяш колегата завинаги. Стоп. Край, Завинаги. Ако мъжът ти повдигне въпроса му казваш всичко, което каза тук - АГ, срокове за припознаване, прилики,  овулации, невъзможности и най-вече увреда на детето и психиката му. И ясно, и категорично заявяваш, че това повече не подлежи на обсъждане. Точка. Ако посмее пак да повдигне темата, ще се изнесеш. А ако пак я повдигне, изнеси се наистина, дори и временно. Просто приключи тази манипулация, измъкни му коза от ръцете, а не всеки път да се чувстваш гузна.

Търсенето на истината остави за тогава, когато не искаш да си вече с него. За момента действай твърдо и праволинейно, щом искш да си с него. Ако не беше това, щеше да е друго, просто трябва да втвърдиш тона, защото той усеща твоята слабост и ллабилност и удря там. Бъди сигурна и уверена, не допускай повече провокации. Успех.

# 431
mimimost, благодаря ти. .
Напълно си права. . А и той искаше да признае детето.  Не съм го насилила,  я ..  не искаше тест. . Кой му е крив сега.  Тормози ме за минали неща

# 432
mimimost, благодаря ти. .
Напълно си права. . А и той искаше да признае детето.  Не съм го насилила,  я ..  не искаше тест. . Кой му е крив сега.  Тормози ме за минали неща

А защо позволяваш да те тормози? За други неща прави ли го? Често ли?

Вдъхни си малко смелост и сложи точка на миналото, то е мъртво. Ще увредите детето иначе.

Имай предвид обаче, че всеки човек се нуждае от изход, през който да се измъкне достойно. Бъди по-гъвкава с него. Не го притискай до стената и винаги му оставяй вратичка, през която да се "оттегли мъжки. Прави се, че не забелязваш.

За теб - затвори страницата и смело напред. Направете си още едно дете и тогава всичко ще потъне в забрава. Особено, ако можеш да изключиш гузната си съвест и съмненията. Трябва да ги изключиш.

# 433
И как така ще се измъкне с достойнство този мъж? Не ми става ясно?

# 434
mimimost, не , за други неща не ме тормози,  само за това,  че бил признал детето без днк тест. . Едва ли не че ми направил услуга . Като бях бременна му казах добре да си помисли за днк тест. . Той отказа.
Мда,  и  аз го обмислям това да имаме и друго дете.  Май само така ще му се затвори устата ☺

Общи условия

Активация на акаунт