Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 691
  • 987
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
От смешките реших да прочета темата. И ако в началото авторката наистина будеше съжаление в мен, с наистина ужасната си ситуация, в края на темата се надявам единия да я зареже като разбере, че го е излъгала, а другия да не иска и да чуе за нея. Прекалено нагло и безочливо същество!

Сериозно ли пожелаваш такова бъдеще на детето ѝ?

# 541
  • Paris, France
То ще се разориш на двамата сина по няколко внуци по хилядарка.

Да, направо ще фалираме. Виж, ако е за кучета и котки искаме родословно дърво, млади, здрави и тествани майка и баща без близко родство и нежелани примеси и плащаме за тестване на мутации, които предразполагат към артроза, кардиомегалия, слепота, глухота и нам си кво си.

Мани, дано да не са много плодовити снахите. С юридическа тежест, каквито са нужни за оспорване на бащинство, тестовете минават 1000 лева.

Прекрасно. Ако детето е негово губи 1000-2000лв, но знае, че е бащата и си поема отговорността в сигурност и спокойствие. Ако не е бащата не плаща нищо и се отърва от издръжки и отговорности. Иначе ще плаща тези 1000+ лева ежегодишно под формата на издръжка за чуждо дете.

# 542
От смешките реших да прочета темата. И ако в началото авторката наистина будеше съжаление в мен, с наистина ужасната си ситуация, в края на темата се надявам единия да я зареже като разбере, че го е излъгала, а другия да не иска и да чуе за нея. Прекалено нагло и безочливо същество!

За детето никъде не е писано. Ако ще го караш на въображение, няма да ти се получи.

# 543
Дами, май открихте бизнес-ниша?!? ДНК експрес лаборатория

# 544
Не , майка ми не знае за съмненията ми
Но тя винаги казва " ех,  одрала е кожата на баща си "

# 545
Не , майка ми не знае за съмненията ми
Но тя винаги казва " ех,  одрала е кожата на баща си "
Пък приятелките ти казват, че ти е одрала кожата.
Скрит текст:
...Според мен и майка ми прилича на приятеля ми. . Но всичките ми приятелки като ме видят , казват, " Одрала ти е кожата "
Ех, bibi_bibi , дано темата ти е пързалка. Защото иначе дъщеря ти ще го отнесе невинна. Ти ясно, че си вече нахапана пара.

# 546
  • Пловдив

За детето никъде не е писано. Ако ще го караш на въображение, няма да ти се получи.
Писано е още в първия пост, нали се обсъжда баща му кой е. Ами искаш единият да я зареже, а другият да не иска и да чуе за нея, тоест детето да остане без баща?

# 547
Аз само имам един въпрос, ако днес си измеря кръвното къмто ракиено време, това дали ще ми подскаже какво ми е било кръвното около 16 часа на 26 септември 2014 година...

# 548
На 26 септември баш не, ама да кажем октомври....

# 549
Аз само имам един въпрос, ако днес си измеря кръвното къмто ракиено време, това дали ще ми подскаже какво ми е било кръвното около 16 часа на 26 септември 2014 година...
Ако днес си пила мускатова, а тоава - кайсиева, то ще даде леки отклонения, но в допустимите граници.

# 550
117/86 Плащай. Wink

# 551
  • София

За мен свекърви, тъщи и т.н. нямат право да се месят в отношенията на родителите. А ДНК тестове да правят съвсем. Пък ако вземе да се окаже, че внучето е тяхно, дали след подобна изцепка, няма да им бъде отрязан достъпа до него?

Нищим точно определен казус, а не тракаме клавиатури " по принцип".
Така че, ако някоя се е омазала до ушите и въпреки това не си мърда пръста да изясни ситуацията, то засегнатите от втора линия, имат право да изяснят за себе си нещата.

И стига плашихте с отрязване на достъпа до внуците- има закон, има съд, ако някоя мама е толкова безмозъчна, че да поведе война, а бабата реши да не пада по- долу, резултатът няма да е в полза на никого.
Най- малко на децата.

# 552
117/86 Плащай. Wink
При мен показва 0,4 промила newsm78

# 553
  • Варна

Всяко от внучетата ми ще мине ДНК тест преди да направи годинка. Една такава мома и ще обърша земята с нея.
Казвам, че бих направила ДНКто, ако трябва за синковеца, при една такава мома като авторката. После няколко пъти уточних, че коментирам само в контекста на ситуацията, за да не си решите, че ще тествам всичко живо за кеф и разнообразие.
То това ясно. Учудващото е колко много скочиха, все едно на техните деца бащите ще проверяват.
И къде в първото подчертано изречение става ясно? Изрично пише "всяко от внучетата". Аз четох и отговорих на него. После следват уточнения и обяснения.

# 554

Писано е още в първия пост, нали се обсъжда баща му кой е. Ами искаш единият да я зареже, а другият да не иска и да чуе за нея, тоест детето да остане без баща?

Аууу, нима? Каква съм лоша орисница? А какво общо питам пак има жената с детето? Защото аз пък познавам много татковци, които дават мило и драго за децата си, но не щат и да чуят ей такива същите разпоретини, каквито бяха бившите им съпруги. Сега ще се пробваш ли пак да ме удариш по съвестта?

Общи условия

Активация на акаунт