Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 632
  • 987
  •   1
Отговори
# 585
  • Paris, France
bibi_bibi, имам и дъщеря, освен сина. Ще ми е безкрайно неприятно да планира бебета без да е женена и без изследвания за полово предавани болести, повечето от които се поемат на 100% от застраховката. Ще ми е доста мъчно, че вместо да се раздели с кръшкача, с когото са се таковали без презерватив и да иде първо да се изследва да не е лепнала нещо е хукнала да се такова с колега.

Ако роди здраво момиче ще благодаря на небесата по 2 причини
1) че имам здрава внучка
2) че детето не е момче, защото с баща, на когото му се изхлузването презерватива няма да е, хм, добре за самото дете.

Дъщеря си ще я подкрепя, няма съмнение, но без да тропосвам издръжки на мъже, които не са бащи на детето и без лъжи. Няма да я подкрепя да лъже или да вкарва в заблуждение собственото си дете. Тя знае кой е баща и и детето и има същото право

# 586
Мацки, стига сте се дърляли, накрая ще се окаже, че Бибито е някой тийн от мъжки пол, който хвърля фишеци и се забавлява как изпокара форума Mr. Green

Няма да се изненадам. Иначе няма логика да е толкова зле с женската анатомия и елементарни неща като овулация.

# 587
  • София

Е, и по конкретния казус пак сте смешни заедно с другата потребителка, дето щяла да обърше земята със снахата... Rolling Eyes
Как се поставихте изобщо в тая ситуация, синковците ви такива ли са муньовци като на авторката(не зная как да го нарека, че не е ясно)? Решили да правят дете, ама изневерили, после на тях им изневерили, припознали детето, но постоянно натякват, нямат 5 лв да се усмихнат и тест за бащинство да платят, та трябва вие да ги хванете за ръчичка, да им направите тест и да им наредите какво да правят?
Чудесни маминки сте! Stuck Out Tongue Winking Eye

Смешна си ти, че не схващаш какво четеш, но пък напоително пишеш ли, пишеш! Mr. Green
Що за инфантилна представа, как водиш пълнолетен човек за ръчичка да направи това и онова?
Порасни, бе, жено и приеми, че някои родители просто застават зад децата си и с един- два разговора по същество, парират разтропаните моми, които не знаят с кого и защо си лягат, ама тичат да окачат последиците на врата на когото са си набелязали.
Е, ние сме от тези маминки, които са научили синовете си да се пазят, за твое съжаление.........

ПП. Биби, моята дъщеря не мога да си представя в твоето положение- не е била толкова безотговорна и безмозъчна, и неуважаваща себе си дори и пред пубертета.

# 588
Сега се смеете,  но не забравяйте,  че някои от вас имате дъщери. . Айде представете си и вашата дъщеря в това положение. . ? Само не казвайте " о , не , това няма как да се случи на дъщеря ми , тя не е такава,  аз съм е възпитала много добре , тя е светица и не може да изневери никога,  перфектна е , няма как да оплеска нещата,  моята безгрешна дъщеря "
На всяка жена може да се случи,  хора сме , правят се и грешки,  особено на младини. .
100 % в такъв случай,  ще подкрепите дъщеря си,  и друга песен ще запеете за зетят ви и свекървището на дъщеря ви
Аха, значи все пак майка ти знае. А ти за чуждите дъщери не се безпокой, гледай си своята и хубаво прецени на какво да я научиш.

# 589
bibi_bibi, имам и дъщеря, освен сина. Ще ми е безкрайно неприятно да планира бебета без да е женена и без изследвания за полово предавани болести, повечето от които се поемат на 100% от застраховката. Ще ми е доста мъчно, че вместо да се раздели с кръшкача, с когото са се таковали без презерватив и да иде първо да се изследва да не е лепнала нещо е хукнала да се такова с колега.

Ако роди здраво момиче ще благодаря на небесата по 2 причини
1) че имам здрава внучка
2) че детето не е момче, защото с баща, на когото му се изхлузването презерватива няма да е, хм, добре за самото дете.

Дъщеря си ще я подкрепя, няма съмнение, но без да тропосвам издръжки на мъже, които не са бащи на детето и без лъжи. Няма да я подкрепя да лъже или да вкарва в заблуждение собственото си дете. Тя знае кой е баща и и детето и има същото право

Nevena,  вече няколко пъти намекваш,  че члена на колегата бил малък,  понеже му се изхлузил презерватива . . Ми сега да те успокоя - не е малък. . Да ти кажа колко см. е?  Е добре ще ти кажа,  щом толкова те интересува - 19 см е и въобще не се шегувам ..
Ти като се смяташ за много опитна и умна би трябвало да си наясно,  че члена на мъжа спада веднага след като свърши и ако не си го изкара веднага от вагината след това има шанс да се изхлузи , понеже члена е вече спаднал. . А мъжете както знаеш не обичат да излизат от там,  а се налага жената сама да го бутне. . Е , добре , обясних ти го добре.  Дано си разбрала вече. .

# 590
  • София - Варна
Лол.

# 591
  • Варна
Nevena,  вече няколко пъти намекваш,  че члена на колегата бил малък,  понеже му се изхлузил презерватива . . Ми сега да те успокоя - не е малък. . Да ти кажа колко см. е?  Е добре ще ти кажа,  щом толкова те интересува - 19 см е и въобще не се шегувам ..
Ееее, тук вече се издаде Joy Joy Joy Joy Тийн, та дрънка hahaha

# 592
Скрит текст:
кукумицинка, нали не мислиш, че мъж, който узнава през тест, че не е баща на дадено дете продължава да го гледа и издържа и обича и продължава да се прави на баща? А какво прави тригодишното ако истинския му баща напусне семейството? А ако умре? На ранна възраст тези неща се преживяват по-лесно.ндецата са приспособими.

Не мога и да си представя да оставя тригодишната си дъщеря сама с мъж, който не и е баща, чичо, вуйчо или дядо. И за сина ми се отнася същото.

Скрит текст:
Би ми станало ужасно обидно да разбера, че мъжът, който фигурира в акта ми за раждане като баща не ми е баща и се радвам, че ДНКто ни съвпада. И на него също, предполагам. На лъжата краката са къси.

Една позната ходи в момента на псохотерапия. Едно от нещата, които трябва да преодолее е травмата от сексуално насилие в детството от страна на чичо и.
Сексуалните насилия над деца биват извършвани най-често от членове на собственото семейство.

# 593

Е добре ще ти кажа,  щом толкова те интересува - 19 см е и въобще не се шегувам ..

божееее, кога успя и да го премериш...

а иначе ако имам дъщеря бих я научила че на 20 и е леко рано за бебе. първо може да учи, да се развива в работата, да попътува... след 25 вече може да мисли и планира. първия срещнат ти е казал, лягай да правим бебе и ти отваряш краката...

# 594
  • Paris, France
Nevena,  вече няколко пъти намекваш,  че члена на колегата бил малък,  понеже му се изхлузил. . Ми сега да те успокоя - не е малък. . Да ти кажа колко см. е?  Е добре ще ти кажа,  щом толкова те интересува - 19 см е и въобще не се шегувам ..
Ти като се смяташ за много опитна и умна би трябвало да си наясно,  че члена на мъжа спада веднага сред като свърши и ако не си го изкара веднага от вагината след това има шанс да се изхлузи , понеже члена е вече спаднал. . А мъжете както знаеш не обичат да излизат от там,  а се налага жената сама да го бутне. . Е , добре , обясних ти го добре.  Дано си разбрала вече. .

Не намеква, че му е малък или не само. 19см е дълъг или в обиколка? Защото за изхлузването на презерватива дебелината има много голямо значение, не само дължината. Колегата ти явно не подбира правилно размерите на презервативите, които ползува. Това го поставя в повишен риск от ППЗ, поставя в риск и партньорките му.

Мирелла Нова, да, отвратително е това с блудстващите роднини. Затова малки и особено неговореши деца не бива да се оставят с непознати или хора, за които не сме сигурни. За баща си и дядо си съм сигурна защото са ме гледали като малка. При сам свекър също бих ги оставила, защото е отгледал деца и внуци, но при други роднини не.

# 595
Nevena,  19 см му е на дължина.  Обиколка не знам,  но не е тънък .. на обиколка е нормален

# 596
  • Варна
Извинявай, как точно му го премери hahaha Извади линийката и каза "мило, я чакай да измеря, че ми е важно" или той ти каза?

# 597
мен ако питаш е усетил, че се изхлузва, но не му е пукало и е продължил да тъпче и така се е разляло семето.

между другото вчера попаднах на едно видео за зачеването, там се споменаваше, че през повечето време шийката на матката е затворена плътно, само в дните с овулация се отваря за да пропусне спермата. колкото и дълбоко да е свършил приятеля, войничетата може и да не стигнали далече. още един пирон в ковчега на биби...

# 598
Извинявай, как точно му го премери hahaha Извади линийката и каза "мило, я чакай да измеря, че ми е важно" или той ти каза?

Той ми го каза в деня,  когато си чатехме.  Не повярвах,  ама вечерта като отидох у тях и видях,  че е истина.

# 599

Той ми го каза в деня,  когато си чатехме.  Не повярвах,  ама вечерта като отидох у тях и видях,  че е истина.

То за тва жените цял живот не могат да паркират.

Общи условия

Активация на акаунт