Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 645
  • 987
  •   1
Отговори
# 570
А какво общо питам пак има жената с детето?

Питаш какво общо има жената с детето си? Sob  Че какво общо ли има....?

Не е зле да пийнеш едно кафенце.

Оф, поредната латерна във форума. Пак се нароихте... Ще ти го напиша бавно, защото явно четеш бавно. За бащата може да нямат абсолютно нищо общо.

# 571
  • Бургас

Режа и пушек се вдига. Ама бабичката, ако решала нещо си ... то не става така - решаваш и край, всичко става, както си го решил. Отравям и малкото останал животец, без никакво усилие. Само да си помисли, че има някакви права. От сърце ще и отровя животеца, с чувство, както се казва.

Ако бабичката е с моето мислене, ще ѝ отровиш "дедовия". Mr. Green
Голямо чудо като не вижда внуците си- спестява си едни 50% криви гени да ѝ се мотат пред погледа. Joy

Като ни отрежат достъпа и на двете, ако искаш може да си правим компания.

# 572

Режа и пушек се вдига. Ама бабичката, ако решала нещо си ... то не става така - решаваш и край, всичко става, както си го решил. Отравям и малкото останал животец, без никакво усилие. Само да си помисли, че има някакви права. От сърце ще и отровя животеца, с чувство, както се казва.

Голямо чудо като не вижда внуците си- спестява си едни 50% криви гени да ѝ се мотат пред погледа. Joy

Изяждам те тебе направо, ако си ми свекърва! Ама не ми се падна, такава упорита, за никакви войни не я бива моята. Joy

Накрая вместо да се съдим, да виждаш децата, ще ме съдиш за ограничителна заповед, да не те приближавам, барабар с децата.

# 573
Не бъдете сигурни,  че няма да ви натресат чужди внучета. . Като се има в предвид днешното младо поколение как си изневеряват.  Това не е миналия век - девствени булки? 

Ти за лице на новото поколение ли се взе? Евтини жени имаше и миналия век, не си уникат! Страшно самочувствие за жена дето не знае детето и от кого е!

# 574
Ябе, сещате се колко щял да се разстрои един мъж, докато чака резултатите за бащинство (въпреки че в конкретния случай вероятно е на същия акъл като авторката и само полът му го е спасил от положението да не знае от кого му е детето при налични изневери), а не мислите изобщо едно невинно 3-годишно дете как би преживяло бащата, който познава, откакто се помни, да прекъсне взаимоотношения с него или да му се промени отношението, защото не му бил биологичен баща. Неслучайно законът позволява оспорване на бащинство в срок до 1 година след узнаването на раждането. Това не е измислено, за да защитава интересите на майката уруспия, която мъжът ѝ подозира в изневяра и забременяване от друг с години, а за да защитава интересите на детето, да не го травматизира. Ако живее с майката бащата, би забелязал веднага, когато тя роди, та няма основателна причина да бъде пропуснат този срок, в противен случай явно не живее с нея и респективно е непознат за  детето, затова няма да има травма за детето при евентуално оспорване на бащинство.

# 575
  • Бургас

Изяждам те тебе направо, ако си ми свекърва! Ама не ми се падна, такава упорита, за никакви войни не я бива моята. Joy

Накрая вместо да се съдим, да виждаш децата, ще ме съдиш за ограничителна заповед, да не те приближавам, барабар с децата.

Забавлявам се мнооогооо!
Това последното е як мор! Иска деца. Даваш деца. Всяка Събота и Неделя! Може и през седмицата. Бас държа, че ще се премести в щатите от любов Simple Smile Ся, внуци, внуци, ама...лично време трябва. Как не съм се сетила до сега?

кукумицинка, свят голям хора различни. Разбираш без да искаш, година по - късно нещо си. Други го разбират без да искат от една кръвна група. Трети никога не го разбират.
Ама да кажеш, че на един мъж му е през оная докато чака резултати от ДНК тест си е смело. И мъжете са хора. Simple Smile И тях ги боли. Предполагам, че е защото не ти се е налагало да го видиш на живо.

# 576
  • Paris, France
кукумицинка, нали не мислиш, че мъж, който узнава през тест, че не е баща на дадено дете продължава да го гледа и издържа и обича и продължава да се прави на баща? А какво прави тригодишното ако истинския му баща напусне семейството? А ако умре? На ранна възраст тези неща се преживяват по-лесно.ндецата са приспособими.

Не мога и да си представя да оставя тригодишната си дъщеря сама с мъж, който не и е баща, чичо, вуйчо или дядо. И за сина ми се отнася същото.

Би ми станало ужасно обидно да разбера, че мъжът, който фигурира в акта ми за раждане като баща не ми е баща и се радвам, че ДНКто ни съвпада. И на него също, предполагам. На лъжата краката са къси.

# 577
Биби, какво реши да правиш последно?
И понеже темата е станала доста жизнеутвърждаваща, да не излезе накрая, че с приятеля ти сте брат и сестра по някоя линия.Joy
Приятелят ти сигурен ли е, че с тези изневери има само едно дете де юре?

# 578
  • София
Откъде знаете,  че снахата не е кръшнала?  Един път да го направи и има място за съмнение
Хайде,  всички баби,  тичайте за таен днк тест.  Само така ще бъдете сигурни. .
Оххх, ако всички жени на тая планета създавахме деца с по 2,3 оплодителя на къде отива тази работа.
Излиза, че една читава дъщеря не можем да възпитаме. И едно нормално момче на място също.
Децата се създават с любов към партньроа. Обичаш ли партньора си не се чешеш с други.
И вярвай ми жена на място можеш да познаеш. Влюбена жена също.

Пак тя, фигурираше в акта за раждане. 300 дни от развод мисля беше. Но ни вест, ни кост. Няма нищо повече да кажа. Не е мое право да разказвам и преразказвам.
Не са ме подвели, помагах за адвокат тогава. Не приеха твърдението на бащата по документи, че е узнал за детето едва на 5тата му годинка. А имаше свидетели. Приеха, че е знаел, че не е негово и нищо не е направил.
Ами ето, не е било случайно. И малко трудно ще повярва някой в такъв случай, че наистина не е знаел за детето. Да не говорим, че майката срещу 120 лв издръжка губи изцяло свободата си, да отглежда спокойно детето. Защото въпросният баща ако реши, може да и стъжни живота, за всяко нещо свързано с детето ще трябва да му иска разрешение. Поне докато навърши 18 години.

# 579
  • Бургас
Ма какво си говорим.
Той знаел, че детето не е негово и изведнъж му скимнало да го спори. Защо е дрямал толкова години? Разведен човека, живее е си и в един момент - хоп дете. Тя гълъбицата отлетяла, опрашена от друг, но пък другия забегнал и не си припознал пиленцето. На таткото по документи му стига, че има да гледа свои деца, да плаща издръжка на чуждо, да не говорим после как става чудо и с имотите им. Ми не е нормално. И за ДНК плаща човека пак за тоя дето духа. То след тази гнус, дето му я изсипаха на главата и на семейството, той не иска да я гледа гълабицата. Какво остава мръсно да и прави.
Разрешение от бащата се иска само за пътуване зад граница. Толкоз.
Въпроса е чисто принципен. Нито биологичния баща, нито биологичната майка са постъпили отговорно и коректно.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 16:45 от MeMyselfI

# 580
  • у дома...
А, ако не направят ДНК тест, мъжът на Биби дали ще се отнася към детето без резерви? И дали няма всеки ден да се взира в него с въпроса "Мое ли е"? И дали няма да дойде момент, в който несъзнателно да не си го върне на момиченцето? Биби, просто си оакала интериора жестоко.

# 581
  • София

Казах ти, ще ми изядеш " дедовия"! Mr. Green
Очите ми няма да видиш, а на съд хич и не се надай- такива кефове на проклети снахи не организирам.
Децата, все в един момент ще включат в употреба качествените 50% от гените, та нещата ще се наместят и ще се позабавляваме за твоя сметка. Joy

# 582
  • София
Скрит текст:

За мен свекърви, тъщи и т.н. нямат право да се месят в отношенията на родителите. А ДНК тестове да правят съвсем. Пък ако вземе да се окаже, че внучето е тяхно, дали след подобна изцепка, няма да им бъде отрязан достъпа до него?
Нищим точно определен казус, а не тракаме клавиатури " по принцип".
Така че, ако някоя се е омазала до ушите и въпреки това не си мърда пръста да изясни ситуацията, то засегнатите от втора линия, имат право да изяснят за себе си нещата.
...

Е, и по конкретния казус пак сте смешни заедно с другата потребителка, дето щяла да обърше земята със снахата... Rolling Eyes
Как се поставихте изобщо в тая ситуация, синковците ви такива ли са муньовци като на авторката(не зная как да го нарека, че не е ясно)? Решили да правят дете, ама изневерили, после на тях им изневерили, припознали детето, но постоянно натякват, нямат 5 лв да се усмихнат и тест за бащинство да платят, та трябва вие да ги хванете за ръчичка, да им направите тест и да им наредите какво да правят?
Чудесни маминки сте! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 583
Сега се смеете,  но не забравяйте,  че някои от вас имате дъщери. . Айде представете си и вашата дъщеря в това положение. . ? Само не казвайте " о , не , това няма как да се случи на дъщеря ми , тя не е такава,  аз съм е възпитала много добре , тя е светица и не може да изневери никога,  перфектна е , няма как да оплеска нещата,  моята безгрешна дъщеря "
На всяка жена може да се случи,  хора сме , правят се и грешки,  особено на младини. .
100 % в такъв случай,  ще подкрепите дъщеря си,  и друга песен ще запеете за зетят ви и свекървището на дъщеря ви

# 584
  • Варна
Мацки, стига сте се дърляли, накрая ще се окаже, че Бибито е някой тийн от мъжки пол, който хвърля фишеци и се забавлява как изпокара форума Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт