Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 678
  • 987
  •   1
Отговори
# 555
Не бъдете сигурни,  че няма да ви натресат чужди внучета. . Като се има в предвид днешното младо поколение как си изневеряват.  Това не е миналия век - девствени булки? 

# 556
  • Варна
Аз пък си мисля, че модата на хипитата отмина.

# 557
Обобщено: Авторке, задействай се с теста, защото може бабата с по една натривка на бузата си и на тази на детето да разбере дали имат родствена връзка... и да информира сина си! По добре ти първа да си информирана за точната ситуация...

Извинявай, ама аз съм била булка миналия век (за информация - 20ти), когато поне след средата му, девствените са били малцинство... И нещо не правя връзка между не-"девствена булка" и "изневеряваща жена" Rolling Eyes

# 558
Не бъдете сигурни,  че няма да ви натресат чужди внучета. . Като се има в предвид днешното младо поколение как си изневеряват.  Това не е миналия век - девствени булки? 

Не всички са групита като теб.

# 559

И стига плашихте с отрязване на достъпа до внуците- има закон, има съд, ако някоя мама е толкова безмозъчна, че да поведе война, а бабата реши да не пада по- долу, резултатът няма да е в полза на никого.
Най- малко на децата.

Режа и пушек се вдига. Ама бабичката, ако решала нещо си ... то не става така - решаваш и край, всичко става, както си го решил. Отравям и малкото останал животец, без никакво усилие. Само да си помисли, че има някакви права. От сърце ще и отровя животеца, с чувство, както се казва.

# 560
Откъде знаете,  че снахата не е кръшнала?  Един път да го направи и има място за съмнение
Хайде,  всички баби,  тичайте за таен днк тест.  Само така ще бъдете сигурни. .

# 561
  • Бургас

Всяко от внучетата ми ще мине ДНК тест преди да направи годинка. Една такава мома и ще обърша земята с нея.
Казвам, че бих направила ДНКто, ако трябва за синковеца, при една такава мома като авторката. После няколко пъти уточних, че коментирам само в контекста на ситуацията, за да не си решите, че ще тествам всичко живо за кеф и разнообразие.
То това ясно. Учудващото е колко много скочиха, все едно на техните деца бащите ще проверяват.
И къде в първото подчертано изречение става ясно? Изрично пише "всяко от внучетата". Аз четох и отговорих на него. После следват уточнения и обяснения.
Е, сега вече се чудя... за какво пиша? Харесваш едно изречение, вадиш го от контекст, вадиш го от коментар, вадиш го от тема, не я четеш и отговаряш на него. Ми то няма смисъл.

# 562
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Реших: не ми е смешно, реве ми се.

# 563
  • София

Стискай палци да не ти се налага.
Единия разбра 5-6 години след раждането, че е баща. Детето само го потърси и му го обясни. И още плаща издръжки. ДНК доказа, че не е. Съда обаче му каза, че си е изтървал срока и по документи и пред закона е. Делото беше ужас. Изкараха, че е знаел, че не е баща и нищо не е направил. Питам се каква жена прави това.

И как 5, 6 годишно дете ще потърси някой, за да му обяснява, че му е баща?  
За мен свекърви, тъщи и т.н. нямат право да се месят в отношенията на родителите. А ДНК тестове да правят съвсем. Пък ако вземе да се окаже, че внучето е тяхно, дали след подобна изцепка, няма да им бъде отрязан достъпа до него?
Темата е лична, но детето го потърси. В акта му за раждане фигурираше името на човека. Има и дело по въпроса. Не е моя работа да раздухвам повече от това.

Останалото няма да го коментирам.
Рязането на достъпи и заплахите, ако си надробила такава каша са безумни. Или съм някаква супер консервативна леля, а смятам, че не съм. Или излиза, че е ОК да спиш с 105 мъже, да припишеш дете на един от тях и после да се сърдиш, ако се иска установяване на проихода на това дете. Е, не горазбирам и това е.

Няма как мъж да фигурира в АР на дете, ако към момента на раждането не е бил съпруг на майката, или не го е припознал. Нещо не ви е ясна ситуацията, явно сте била подведена. И да - срокът за отказ от бащинство е 1 година от раждането, но никой не може да впише случаен мъж като баща в АР и той да разбере 6 години по-късно.

# 564

Всяко от внучетата ми ще мине ДНК тест преди да направи годинка. Една такава мома и ще обърша земята с нея.
Казвам, че бих направила ДНКто, ако трябва за синковеца, при една такава мома като авторката. После няколко пъти уточних, че коментирам само в контекста на ситуацията, за да не си решите, че ще тествам всичко живо за кеф и разнообразие.
То това ясно. Учудващото е колко много скочиха, все едно на техните деца бащите ще проверяват.
И къде в първото подчертано изречение става ясно? Изрично пише "всяко от внучетата". Аз четох и отговорих на него. После следват уточнения и обяснения.
Сори, първото болднато е твое от оригиналния ти пост. Второто почерняне и подчертаване са мои. По този начин конкретизирам какво точно визирам при отговор. Виж, позициите ни са сходни. Но за да не става объркване мога да редактирам поста си и да оставя само това, на което отговарям.
ооопс, и аз недогледах ...

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 15:40 от Аниш

# 565
  • Варна
Е, сега вече се чудя... за какво пиша? Харесваш едно изречение, вадиш го от контекст, вадиш го от коментар, вадиш го от тема, не я четеш и отговаряш на него. Ми то няма смисъл.
Нищо не вадя от контекст. Написаното от теб има само едно единствено тълкувание. Научи се да пишеш по-ясно. Отговарям на цял целеничък твой пост. Уточненията си ги правила едва по-късно.

# 566
  • Бургас
Откъде знаете,  че снахата не е кръшнала?  Един път да го направи и има място за съмнение
Хайде,  всички баби,  тичайте за таен днк тест.  Само така ще бъдете сигурни. .
Оххх, ако всички жени на тая планета създавахме деца с по 2,3 оплодителя на къде отива тази работа.
Излиза, че една читава дъщеря не можем да възпитаме. И едно нормално момче на място също.
Децата се създават с любов към партньроа. Обичаш ли партньора си не се чешеш с други.
И вярвай ми жена на място можеш да познаеш. Влюбена жена също.

Пак тя, фигурираше в акта за раждане. 300 дни от развод мисля беше. Но ни вест, ни кост. Няма нищо повече да кажа. Не е мое право да разказвам и преразказвам.
Не са ме подвели, помагах за адвокат тогава. Не приеха твърдението на бащата по документи, че е узнал за детето едва на 5тата му годинка. А имаше свидетели. Приеха, че е знаел, че не е негово и нищо не е направил.

# 567
  • Пловдив
А какво общо питам пак има жената с детето?

Питаш какво общо има жената с детето си? Sob  Че какво общо ли има....?

Не е зле да пийнеш едно кафенце.

# 568
Откъде знаете,  че снахата не е кръшнала?  Един път да го направи и има място за съмнение
Хайде,  всички баби,  тичайте за таен днк тест.  Само така ще бъдете сигурни. .
Споко, моите внуци ще са с моята митохондриална ДНК, т.е. на 100%. Тест не е нужен.

# 569
  • София

Режа и пушек се вдига. Ама бабичката, ако решала нещо си ... то не става така - решаваш и край, всичко става, както си го решил. Отравям и малкото останал животец, без никакво усилие. Само да си помисли, че има някакви права. От сърце ще и отровя животеца, с чувство, както се казва.

Ако бабичката е с моето мислене, ще ѝ отровиш "дедовия". Mr. Green
Голямо чудо като не вижда внуците си- спестява си едни 50% криви гени да ѝ се мотат пред погледа. Joy

Общи условия

Активация на акаунт