Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 736
  • 987
  •   1
Отговори
# 600
Dari84, не,  той си свърши в презерватива,  но нали знаеш мъжете какви са и как не си го изкарват веднага след акта,  и там е грешката,  понеже члена спада веднага и много ясно,  че презерватива ще се изхлузи на омекналия член и точно в този момент,  вагината глътва презерватива

# 601
и точно в този момент,  вагината глътва презерватива

Ама дъвчи ли го преди това?

# 602
Не, Биби, не всички мъже са като твоите да не знаят кога да го извадят, да изневеряват и да се обясняват колко им е масивно достойнството по чатове. И не всички млади жени са като теб, между другото, ама сигурно ти звучи невъзможно.

# 603
Dari84, не,  той си свърши в презерватива,  но нали знаеш мъжете какви са и как не си го изкарват веднага след акта,  и там е грешката,  понеже члена спада веднага и много ясно,  че презерватива ще се изхлузи на омекналия член и точно в този момент,  вагината глътва презерватива

Казваш го като че ли редовно ти се случва да ти се изплъзва презервативът и да бъде глътнат от вагината. Това не е много нормално и не е правилна употреба, при която рискът от забременяване и болести е минимален, а е рисковано точно колкото секс без никакви предпазни средства и методи плюс допълнителния риск от престой на презерватива в организма на жената.

# 604
Нямала съм престой на презерватива във вагината.  Веднага падна в тоалетната чиния,  което означава,  че не е бил навътре

# 605
Ама хем му бил голям, хем бил на задна прашка, в която поза по принцип проникването е по-дълбоко, отколкото при мисионерската, хем не бил влязъл много навътре и затова не било възможно той да е бащата.

# 606
Нямала съм престой на презерватива във вагината.  Веднага падна в тоалетната чиния,  което означава,  че не е бил навътре
А после подми ли се? Или викаш пишкането е достатъчно, то е прочистило всичко?

# 607
  • Paris, France
Биби, за да не се изхлузва презерватива, трябва да прилепва плътно, да е по мярка. Затова е важно да се избере и според дебелината. Не на всички мъже им се уголемява и спада много. При някои почти няма разлика обемът в меко състояние и в ерекция. И да, трябва да се извади след еякулация, като се държи с 2 пръста така, че да не се изхлузи. В училище нямахте ли часове по семейно планиране или полова култура?

Не бива да допускаш в никакъв случай, никой да прониква в ....... ако презервативът изглежда много малък, голям, износен, слепнал на места скъсан или пробит. Също трябва да отказваш секс, дори с презерватив, ако дупката на половия член не е в средата на главата му, защото резервоарът на презервативите е отпред и ако дупката не е там, а някъде на майната си има висока вероятност презервативът да се спука.

Аниш, подмиване и промиване не са 100% гаранция, дори веднага след акта

# 608
Ъх, че възможно ли е дупката на половият член да не е в средата на глаеата му?

# 609
Аниш, подмиване и промиване не са 100% гаранция, дори веднага след акта
Зная, но ми е интересно дали поне това е направила.

# 610
Ама хем му бил голям, хем бил на задна прашка, в която поза по принцип проникването е по-дълбоко, отколкото при мисионерската, хем не бил влязъл много навътре и затова не било възможно той да е бащата.

Как ще влезне навътре след като члена му беше спаднал вече?   Мисли малко

# 611
Аниш,  да,  измих се веднага

# 612
  • Paris, France
Ъх, че възможно ли е дупката на половият член да не е в средата на глаеата му?

Естествено. Може отворът да е между тестиси и полов член. Може да се закърпи хирургически, но понякога се отварят фистули и от там капе урина и излиза сперма. На всичкото отгоре се предава по наследство. И не винаги са с патологично малки пишки. Потърси хипоспадия в Гугъл да видиш какво е. Много жени се излъгват, защото след операция понякога не личи. При силно увредените с хордея личи, но не при всички.

# 613
  • Бургас
Мра от хилеж Simple Smile ни мога просто!
Бахти чеп статистиката!
Запознай ме с колегата, дет веднага му пада кръвното Simple Smile явно аз имам опит само с "бетон" мъже Simple Smile
Лелей! Не мога.

# 614

Как ще влезне навътре след като члена му беше спаднал вече?   Мисли малко
А ти чети, става дума за пениса, не за презерватива. Впрочем може да опипаш с пръстче къде ти е шийката на матката. Не е чак толкова на дълбоко, колкото си мислиш. Останал изхлузен презерватив спокойно може да стовари "армията" точно пред портите на "крепостта", като своевременно "жертвите" от кофти средата във влагалището се свеждат до минимум. Wink

Общи условия

Активация на акаунт