Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 663
  • 987
  •   1
Отговори
# 660
Наистина доминантните белези са важни.     Очите-хубаво, а косата? Къдравата се наследява. Аз съм със слепени втори и трети пръст / наполовина/ и съм трето поколение по женска линия с тази особеност. Синът ми -не.

# 661
Наистина доминантните белези са важни.     Очите-хубаво, а косата? Къдравата се наследява. Аз съм със слепени втори и трети пръст / наполовина/ и съм трето поколение по женска линия с тази особеност. Синът ми -не.
Наследява се, каквото има в гаметите, осъществили оплождането. Вариантите за това какво да има са безкрайни дори само за "продукцията" от един човек. Рядко има белег, който на 100% ще се унаследи от детето, независимо от разбивката на хаплоидния набор. Дори и да се унаследи, точния генотип на унаследеното пак може да е с вариации, които в последвалите поколения да се проявят по различен начин. Още преди да забременея знаех каква ще е кръвната група на детето - А+, но и досега не й зная генотипния вариант на резус фактора  - D++  или D+-
Всичко останало беше голяма изненада. Взе, че обра 4-6% (най-малките) вероятности за унаследяване на редица белези с фенотипна изява.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 07:18 от Аниш

# 662
Има голяма вероятност да се наследят! Няма абсолютна гаранция. За някои белези дори генетиците не са единодушни кои са доминантни. Отворихте работа на авторката.....

# 663
Нищо де, тя обича да й отварят работа:)

А иначе - наистина няма съвсем точно предаване на тази или онази черта, но има такива, с които много ясно се забелязва връзката. Обаче тук проблемът е друг - мъжът си е навил нещо и дори с доказателства, че детето прилича на него, пак има съмнения.

# 664
А на Рийз Уидърспуун формата на лицето не е овална, както пишат. С това широко чело, което все се опитват да ѝ го прикрият, и с тази остра брадичка, ако я наследят децата, не е заради овалната ѝ форма на лицето. Формата и дебелината на веждите са свързани с други признаци - форма на челото, текстура на косата и т.н., не се наследяват самостоятелно.

# 665
Виждала ли си дъщеря й? На практика е неин клонинг.

Обаче тук драмата е съвсем друга.

# 666
Нищо де, тя обича да й отварят работа:)

А иначе - наистина няма съвсем точно предаване на тази или онази черта, но има такива, с които много ясно се забелязва връзката. Обаче тук проблемът е друг - мъжът си е навил нещо и дори с доказателства, че детето прилича на него, пак има съмнения.
Има и още една вероятност - вече не иска да живее с нея, без значение дали детето е негово или не. Не е като да не се случва и при бащинство извън всякакво съмнение. А и стана ясно, че приятелят е способен да кръшка дори когато се опитва да забремени авторката. Сигурно обича да му е широко около врата и да има няколко варианта за избор.

# 667
Виждала ли си дъщеря й? На практика е неин клонинг.

Защото са руси и с еднакви прически ли? Прилича повече на баща си дъщерята. Даже не е със същата форма на лицето като майка си.

# 668
Дано детето от темата да не наследи интелекта и алергията към обща култура от майка си.

# 669
а един въпрос - как мъжа ти/приятеля ти разбра, че си му изневерила? не ми казвай че сама си му казала. а ти как разбра, че той ти е изневерил? защото нормалните хора дори и да го направят, не си признават или отричат до последно.

# 670
  • у дома...
Виж ся, за да не даваш хилядарка, ето ти един лесен генетичен тест. Децата имат краката на бащите си. Айде, изувай чорапите и сравнявай.
Дъщеря ми е с краката на майка ми. И само това има от моята род.

# 671
  • Далече, далече
а един въпрос - как мъжа ти/приятеля ти разбра, че си му изневерила? не ми казвай че сама си му казала. а ти как разбра, че той ти е изневерил? защото нормалните хора дори и да го направят, не си признават или отричат до последно.

Има такива, които не само си признават, а и обичат да се хвалят наляво - надясно. После пък някой друг им е крив, че тайната се е разбрала.

Биби, ако единственият ти проблем е, че милото те дразни, купи си един чугунен тиган и го бий по тиквата с него.

# 672
  • София
А на Рийз Уидърспуун формата на лицето не е овална, както пишат. С това широко чело, което все се опитват да ѝ го прикрият, и с тази остра брадичка, ако я наследят децата, не е заради овалната ѝ форма на лицето. Формата и дебелината на веждите са свързани с други признаци - форма на челото, текстура на косата и т.н., не се наследяват самостоятелно.
E, да бе...Я по-добре й виж формата на лицето, острата брадичка, голямо чело, усмивка, че и назолабиалните бръчки, очи, вежди, нос... Сега е по-пухкава, но с възрастта и нейните черти ще се изострят...

# 673
  • София
Сега се смеете,  но не забравяйте,  че някои от вас имате дъщери. . Айде представете си и вашата дъщеря в това положение. . ? Само не казвайте " о , не , това няма как да се случи на дъщеря ми , тя не е такава,  аз съм е възпитала много добре , тя е светица и не може да изневери никога,  перфектна е , няма как да оплеска нещата,  моята безгрешна дъщеря "
На всяка жена може да се случи,  хора сме , правят се и грешки,  особено на младини. .
100 % в такъв случай,  ще подкрепите дъщеря си,  и друга песен ще запеете за зетят ви и свекървището на дъщеря ви
Ще я подкрепя в това - да се разбере с истинския баща на детето си и ще ГИ натисна да си оправят бакиите. Ако мъжът се дърпа - ДНК тест, да плаща издръжка и прав му път, ще помогна на дъщеря си да си гледа детето и да общува колкото може по-малко с бащата. Ако изобщо ме пита, де.
Но няма да я подкрепя да крие и натресе чуждо дете някому, колкото и да не го харесвам.
Силно се надявам да сподели с мен за нежелана бременност и да не си играе като вас на семейство, като ни образование, ни доходи, ни полова култура имате.

# 674
  • над кукувичето гнездо
Според мен, всеки има право да знае, че е/ не е станал родител.

Общи условия

Активация на акаунт