Не знам кой е бащата на детето ми

• 38 098
  • 987
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Значи: Отиваш и гледаш лявата (само лявата) подмишничка на детето, ако точно по средата ѝ има бенка, значи овулацията ти е ранна и винаги ще е такава. Ако няма - значи овулацията ти е късна, обаче това е признак, че късната ти овулация ще дойде 3 пъти в живота ти - на 19, на 27 и на 38 години. Да си знаеш!

Това не е истина

Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Мислиш ли?

# 706
Биби, че имаш проблем - имаш. Че няма да ти го реши никой в този форум - няма.
Имаш два варианта- или продължаваш да живееш с надеждата да изпъкне някое сходство у детето ти от един от двамата предполагаеми бащи , или да направиш теста. Представям си , че не ти е лесно. Но помисли и на приятеля ти какво му е. Ако поне малко го уважаваш , направи теста. Дори тайно.

# 707
Биби, че имаш проблем - имаш. Че няма да ти го реши никой в този форум - няма.
Имаш два варианта- или продължаваш да живееш с надеждата да изпъкне някое сходство у детето ти от един от двамата предполагаеми бащи , или да направиш теста. Представям си , че не ти е лесно. Но помисли и на приятеля ти какво му е. Ако поне малко го уважаваш , направи теста. Дори тайно.

Ами тя прилича на приятеля ми. . Има неговите очи и къдрава коса . Това какво означава

# 708
Ще се дърлите до второ пришествие ,направи теста щом смяташ ,че детето е негово и приключи сагата.Че засенчва "Дързост и  красота".

# 709
Нищо не означава. Ти само си търсиш повод как да кажем че той е бащата. Е това няма как да стане. Единствено с теста ще стане, но явно те е страх от теста и затова не искаш да го правиш и искаш ние тук да ти кажем нещо което няма как да стане.

# 710
  • София
Ще се дърлите до второ пришествие ,направи теста щом смяташ ,че детето е негово и приключи сагата.Че засенчва "Дързост и  красота".
Не й се дават парите, не разбра ли. Откъде ще ги намери тайно

# 711
Не й се дават парите, не разбра ли. Откъде ще ги намери тайно

Имам някои идеи, ама после ще трябват още тестове...

# 712
  • Бургас
Визуалните признаци в стил "От мен ли е детето" биха важили само за рецисивните групи от гени.
Например: двама синеоки трудно биха създали тъмнооко дете. Същото важи и за руси/бели родители, за 0 кръвна група и т.н.
От там всичко са приказки на вятъра в такава ситуация.
Само едно много ме дранзи в тази ситуация: ти не знаеш кой е бащата, бащата не знае дали е бащата, баща - 2 изобщо не подозира, че може да е баща..., а това детенце? Като стане голяма и разбере, а тя ще при тези драми...Какво ще и кажеш? Сори маме и аз не знам...
Вземай се в ръце. Вземи пари на заем ако трябва и направи теста. Ако не заради себе си и татковците, то заради дъщеря си.
Забрави "натъпкания" презерватив, овулационните простотии, секса с гаджето и виж какво става. Само като си помисля, че има хора, които правят това и вярват на същото и се чудя...де спахте в часовете по биология бе! На това малко момиченце така ли ще му обясниш зачеването му? Прави теста, докажи бащата и се грижете подобаващо за детето. Пффф. То забава, забава, ама...минава всяка граница на разума.

# 713
  • София
Имам някои идеи, ама после ще трябват още тестове...
Има си начини да се избегнат тестовете, ама ще се амортизира, ако ме разбираш
Щото нали знаеш "прИмоция- свирка 3 лв. "

# 714
Вземай се в ръце. Вземи пари на заем ако трябва и направи теста. Ако не заради себе си и татковците, то заради дъщеря си.
Като чета, досега е споменавала детето си само като един вид даденост, кукла. Не прочетох поне намек за емоционална връзка или загриженост как ще израсне това дете с двама предполагаеми бащи. Всичките й писаници са силно егоистични.

# 715
все си мислех че секса /както и децата/ трябва да се правят с човек, когото обичаш, а не напук. заради последното си на това дередже. 1 - приятеля ти е изневерил, и с 100 други да спиш, това не променя неговата грешка. 2 - колегата е се възползвал от емоционално нестабилна жена, да си задоволи нуждите, без грам да го интересуваш. 3 - не знам от къде си, но ако е по малък град, дори рискуваш да ти излезе име на лесна. за детето не знам вече и то ще страда.
ако приятеля ми изневери - правя избор дали да остана с него или да си търся друг. или най много да пофлиртувам нещо, евентуално. но пък да си лягам с първия срещнат...

# 716
Поне да беше кръшнала с някой черен. Хем да ти е по гот, хем да нямаш толкова чудене от кой е.

# 717
  • София
Поне да беше кръшнала с някой черен. Хем да ти е по гот, хем да нямаш толкова чудене от кой е.
Ти добре даваш идеи, за второто. 😀

# 718
  • Варна
След няколко седмици чакайте и подобна история.

# 719
  • София
И да бъде в дискотечния кенеф- отмъщението да е пълно, щото тя също има права, като мъжете...... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт