Не знам кой е бащата на детето ми

• 38 061
  • 987
  •   1
Отговори
# 720
Аз пак си направих тест за овулация. . Положителен е отново,  но днеска втората черта е бледа,   а вчера чертата беше пълна
 Това означава,  че овулацията ми свършва днеска ли?

# 721
Ох, Биби  hahaha Ти тъпо и упорито мериш овулации.

# 722
  • София
Абе хора, ние се бъзикаме, ама вижте как лошо свърши едно такова семейство (визирам случая от Надежда)
А там изневерите са само въображаеми

# 723
Биби, само да питам, през периода на зачеването да си се бърсала с чужда хавлия, да си плувала в басейн с мъже, да си влизала в  обществено джакузи, да си ползвала сауна, където ходят и мъже? И дискотечният кенеф е съмнителен...

# 724
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Биби, само да питам, през периода на зачеването да си се бърсала с чужда хавлия, да си плувала в басейн с мъже, да си влизала в  обществено джакузи, да си ползвала сауна, където ходят и мъже? И дискотечният кенеф е съмнителен...

Пропускаш нещо - като се замислиш каква е големината на сперматозоида, може да се предава по въздушно-капков път.

# 725

Пропускаш нещо - като се замислиш каква е големината на сперматозоида, може да се предава по въздушно-капков път.
и аз това си помислих Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

# 726

Тц, он плувец, не летец. Ша исъхне.

# 727
Амо може и по хранопроводен път да се е предал сперматозоидът. Трябва да питаме гинеколожката на биби дали, ако е достатъчно дълбоко в гърлото, е въсможно зачеването.

# 728
Зависи от позата. На мисионерска може

# 729
Ох, Биби  hahaha Ти тъпо и упорито мериш овулации.

Много на място!
Въобще не разбрахте ли, че тест ДНК няма да има! Тя е напред в науката - нови начини за контрацепция, нови методи за определяне на бащинство...

# 730
Амо може и по хранопроводен път да се е предал сперматозоидът. Трябва да питаме гинеколожката на биби дали, ако е достатъчно дълбоко в гърлото, е въсможно зачеването.
Чи как да не можи. Опашатковците отиват право надоле в корема по гравитационен път. Не е като да  се катерят до тръбите като нещастниците, изсипани във влагалището.

# 731
  • София
Чи как да не можи. Опашатковците отиват право надоле в корема по гравитационен път. Не е като да  се катерят до тръбите като нещастниците, изсипани във влагалището.
Е нали точно за това поза свещ им помага, забрави я нея.

# 732
  • Бургас
Аз пак си направих тест за овулация. . Положителен е отново,  но днеска втората черта е бледа,   а вчера чертата беше пълна
 Това означава,  че овулацията ми свършва днеска ли?
Това означава, че чакаш овулация след най - рано 24 - 48 часа. Т.е. 2-3.11. Ако ще правиш второ, днес е време за секс, за да сгащят овулацията. Това казва теста ти. Утре повторение на секса.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 14:11 от MeMyselfI

# 733
Скрит текст:
Чи как да не можи. Опашатковците отиват право надоле в корема по гравитационен път. Не е като да  се катерят до тръбите като нещастниците, изсипани във влагалището.
Е нали точно за това поза свещ им помага, забрави я нея.

Не съм, ама там тряа да намерят вратата и да се мушнат през нея на 90 градуса. Иначе заминават за рисайкъл бина.

# 734
  • София
Siren , благодаря ти за линка
Реално това търся във форума - помощ и съвети,  а не обиди 👍

С какво помага линка?
Ако погледна малкото си дете и себе си и търся прилики, то ще стигна до извода, че не съм му майка. Нищичко не е взел от мен.
Голямото пък ме е одрало, баща по прилика и преразкази на очевидци може да му бъде брат ми. Взел му е очите, ушите, бузите, усмивката, бенката на дупето...
Иди и пусни теста. Другото са просто приказки!

Аз трябва да съм дете на леля си...

Общи условия

Активация на акаунт