Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 798
  • 987
  •   1
Отговори
# 735
Аз пак си направих тест за овулация. . Положителен е отново,  но днеска втората черта е бледа,   а вчера чертата беше пълна
 Това означава,  че овулацията ми свършва днеска ли?
Това означава, че чакаш овулация след най - рано 24 - 48 часа. Т.е. 2-3.11. Ако ще правиш второ, днес е време за секс, за да сгащят овулацията. Това казва теста ти. Утре повторение на секса.

А защо вчера чертата беше пълна,   а днес не?

# 736
Вече и аз се смея ,беше ми тъжно как има такива хора.

# 737
  • у дома...
а един въпрос - как мъжа ти/приятеля ти разбра, че си му изневерила? не ми казвай че сама си му казала. а ти как разбра, че той ти е изневерил? защото нормалните хора дори и да го направят, не си признават или отричат до последно.

Аз го хванах но калъп в една дискотека , направих скандал,  и после той сам си призна за изневярата след като видя,  че няма да му простя
А аз му признах за моята изневяра напук,  за да знае , че и аз мога,  а не само той . Мъжете нямат по - големи права от жените,  нали?  Щом те изневеряват и ние ще го правим?  За какви се взеха те ? 21 век е жените също имаме свобода
Слез, Господи, и си прибери вересиите! Биби, за морал говорим, МОРАЛ! По-добре минете и двамата на кастрация, и спрете да се размножавате!  Изневярата не е нито право, нито свобода. На такива като вас по нашия край им викат "пердашко" и "разпоретина".

# 738
В целият този цирк емпатия изпитвам само и единствено към момиченцето.
Всички други в тоя тъпоъгълник нямат никакви човешки инстикти, съответно и никакво съчувствие.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 14:45 от sigma

# 739
Аз пак си направих тест за овулация. . Положителен е отново,  но днеска втората черта е бледа,   а вчера чертата беше пълна
Това означава, че чакаш овулация след най - рано 24 - 48 часа. Т.е. 2-3.11. Ако ще правиш второ, днес е време за секс, за да сгащят овулацията. Това казва теста ти. Утре повторение на секса.

Ами помисли малко, елементарно е.

# 740
Виж,според мен грешката е в теб .След като той ги е признал ,не е било нужно и ти да го правиш ,за да му го върнеш .Още по-малко да го натрапваш в лицето на човека ,който уж ти е най-близкия.Аз лично не бих го направила никога.Сега гледай да направиш един тест ,че бащата ,ако реши да си тръгне ,поне детето да е още малко .Ще е доста по-неприятно за него ,ако е в по-осъзната възраст .Абе хора вие никаква ценностна системата ли нямате ? Ако след време се случи той отново да ти изневери ,ти какво ще направиш ?

# 741
  • Варна

Обясниха ти го преди няколко страници. Явно не четеш.

# 742
Не зная за вас, но след тези въпроси, аз започвам да изпитвам съчувствие към приятеля на биби. Не му е лесно с такава любима.

# 743
  • София
Защото отчита хормон, който се повишава 24-48 часа преди, а не по време на овулация.
Ама ти тест без указания ли си купи или пак ни занасяш? Rolling Eyes

# 744
  • София
Виж,според мен грешката е в теб .След като той ги е признал ,не е било нужно и ти да го правиш ,за да му го върнеш .Още по-малко да го натрапваш в лицето на човека ,който уж ти е най-близкия.Аз лично не бих го направила никога.Сега гледай да направиш един тест ,че бащата ,ако реши да си тръгне ,поне детето да е още малко .Ще е доста по-неприятно за него ,ако е в по-осъзната възраст .Абе хора вие никаква ценностна системата ли нямате ? Ако след време се случи той отново да ти изневери ,ти какво ще направиш ?
Е, как какво - второ! То си е логично просто!

# 745
Аз имам дигитален тест,  как но и от този с чертичките.  Този дигиталния много скъп ми излезна - ужас

# 746
Е, как какво - второ! То си е логично просто!
А защо ? За да правят втори тест ? И две деца да са обречени да израстват в караници и съмнения ли ? Аз и по-рано мислех да попитам Биби ,дали обича мъжа си ? Да ,той е изневерил и със сигурност е било много гадно за нея .Обаче ,при положение ,че явно е решила да му прости ,било ли е наложително и тя да го прави ? Ей така за да му е гадно и на него.За мен това е по-скоро някакъв мазохизъм ,но не и обич.

# 747
  • Варна
Абе, Биби, я кажи, ти ходила ли си изобщо на прегледи през бременността? Защото ако си, аз не мисля, че може да има съмнение кога е заченато детето. Това са цели две седмици разстояние между двата контакта. Две седмици през първия триместър са ужасно много време. Няма начин просто да не е станало ясно още тогава кога е заченато това бебе. Май яко ни будалкаш.

# 748
А защо ? За да правят втори тест ? И две деца да са обречени да израстват в караници и съмнения ли ? Аз и по-рано мислех да попитам Биби ,дали обича мъжа си ? Да ,той е изневерил и със сигурност е било много гадно за нея .Обаче ,при положение ,че явно е решила да му прости ,било ли е наложително и тя да го прави ? Ей така за да му е гадно и на него.За мен това е по-скоро някакъв мазохизъм ,но не и обич.
като е забременяла е немяло как да не му прости, дори и да не иска.

# 749
Месечинката е права.
Поне първите седмици ембриона се мери до милиметър. И то ако в седма седмица е един, то в  девета е съвсем съвсем друг размер.

Общи условия

Активация на акаунт