Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 731
  • 987
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Ама много й излЕЗНал тестът - 50-тина лв.

# 751
Абе, Биби, я кажи, ти ходила ли си изобщо на прегледи през бременността? Защото ако си, аз не мисля, че може да има съмнение кога е заченато детето. Това са цели две седмици разстояние между двата контакта. Две седмици през първия триместър са ужасно много време. Няма начин просто да не е станало ясно още тогава кога е заченато това бебе. Май яко ни будалкаш.

Гинекологжката каза - 8 ноември зачеване .. и не , не е сигурно,  за датата с приятеля ми .. 100 пъти повторих. . Може и на 4 или 5 да е бил секса с него - не знам

# 752
Сега остава да  е от съседа.

# 753
  • Варна
Коя гинеколожка? Тая, на която обясни ситуацията след това ли?

# 754

Същата
Но аз и обясних ситуацията след като ми даде зачеване на 8 ноември и термин 8 август

# 755
Цитат
Веднага след това правех секс с моят приятел без презерватив около 30 октомври,  той свърши в мен надълбоко.

Пет дни разлика.

# 756

Същата
Но аз и обясних ситуацията след като ми даде зачеване на 8 ноември и термин 8 август
И в кой месец беше, когато те прегледа за първи път?

# 757
30 октомври като ориентир. . А не точна дата  .. не се знае точната дата за секса с приятеля. . Може и на 5 да е било . Нямам записки

# 758
В края на декември ме прегледа тя

# 759
В края на декември ме прегледа тя
На ехограф?

# 760
Вагинален ехограф

# 761
Нещо снимчица, размери да имаш?

# 762
  • София
А защо ? За да правят втори тест ? И две деца да са обречени да израстват в караници и съмнения ли ? Аз и по-рано мислех да попитам Биби ,дали обича мъжа си ? Да ,той е изневерил и със сигурност е било много гадно за нея .Обаче ,при положение ,че явно е решила да му прости ,било ли е наложително и тя да го прави ? Ей така за да му е гадно и на него.За мен това е по-скоро някакъв мазохизъм ,но не и обич.
като е забременяла е немяло как да не му прости, дори и да не иска.
Постът ми беше ироничен, изцяло в духа на темата.
Любов ли, кой тук говори за любов. Аз такова нещо в тази връзка не видях.

# 763
Един месец закъснение... и чак тогава АГ преглед... Интересноооооо!

# 764
Първо, за мен тази тема е нереална.
Второ, при петдесет страници пръсти, очи, коси , овулация след пет години, бързи, бавни, мъжки и женски сперматозоиди и всички опити на авторката да си докаже, че детето е от този, от който иска, не мога да разбера защо просто не направи тест? Всичко опира до това.
Имам близки, чието осиновено дете много прилича на баща му, а биологичното сякаш са им го оставили пред вратата някакви високи руси хора. Тестът е единственият начин.
Но май нещата не са толкова до това от кой е детето. Съпругът не иска тест, защото знае, че ако той е таткото вече няма за какво да натяква, Гошка ще е невинна. Странни, сбъркани отношения.
На мой познат му доказаха, че е татко чрез тест и съд преди години. Той плаща издръжка, момченцето, негов малък клонинг, носи името му. Въпреки това при всеки удобен случай той обяснява, че не вярва в резултата, че майката на детето му някак е успяла да манипулира и лабораторията и съда. Питам го защо тогава не направи пак тест, той казва, че пак може да ги манипулират и пак няма да повярва. Абе, откачалки всякви...
Авторката да си помисли и за колегата, ако може. Ако му цъфне, готина и запазена навсякъде с инфото, че сега се е сетила, че може да е татко, дали ще я посрещне с хляб и сол?

Общи условия

Активация на акаунт