Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 717
  • 987
  •   1
Отговори
# 765
А бе, майтап да става

# 766
  • Бургас
Месечинката е права.
Поне първите седмици ембриона се мери до милиметър. И то ако в седма седмица е един, то в  девета е съвсем съвсем друг размер.
Така е. Но гинеколожката е дала Термин 8.08. Този термин отговаря на първи ден от последен цикъл 01.11. Не вярвам жената да не може един термин да сметне. Значи е била подведена. Или биби не си е запомнила термина, което пък е почти невъзможно.
Дори и да е читав лекар, с идеална апаратура, тая ще базира на данните дадени от биби. Та най - много да види +/-1 седмица от някаква си дата.

# 767
  • София
Авторката да си помисли и за колегата, ако може. Ако му цъфне, готина и запазена навсякъде с инфото, че сега се е сетила, че може да е татко, дали ще я посрещне с хляб и сол?
Особено запазена вагинално  Joy
Колегата имал и собствено жилище... не знам защо още се скръндзи за един пиклив тест

Стига сериозно сте обяснявали...Или е пързалка, или не й пука какво се пише

# 768

Ама ръси бисери. Биби, кога се сети да направиш теста за бременност?

# 769
Моля ви се, сега прави тестове за овулация, след две седмици за бременост.

# 770
  • Далече, далече
Няма ли да се свърши с тази ода "Овулацията на Биби"?

52 страници се коментира едно и също.

Накрая да не се окаже, че тя рекламира тестове за овулация с давност отпреди 4 години.

# 771
  • София
Обаче аз научих от нея за дигиталния тест и цената му... Не че вълнува лично мен, но все пак имам дъщеря

# 772
Тая тема ми стана любима! Което значи, че скоро ще има ключ Grinning

# 773
  • Бургас
Обаче аз научих от нея за дигиталния тест и цената му... Не че вълнува лично мен, но все пак имам дъщеря
И да знаеш, че резултата му не е с чертички, наситени или не. Едно усмихнато лице е.
Темата е голяяяямааа пързалка.

# 774
  • София
Повече от ясно е, че темата е пързалка. Ако беше реална, авторката досега да е напсувала поне половината съфорумки и да се е фръцнала обидена.  Joy А тя много ларж.

# 775
  • Бургас
Повече от ясно е, че темата е пързалка. Ако беше реална, авторката досега да е напсувала поне половината съфорумки и да се е фръцнала обидена.  Joy А тя много ларж.
Тру стори.
Ама си полафихме качествено. Кога друг път ще чуеш за натъпкан и изпикан презеватив!
Биби, тенк ю!

# 776
  • София
Натъпкан или засмукан последно?

# 777
  • София

Гинекологжката каза - 8 ноември зачеване .. и не , не е сигурно,  за датата с приятеля ми .. 100 пъти повторих. . Може и на 4 или 5 да е бил секса с него - не знам

Не с този номер, Минке! Mr. Green Stop
Ето какво си написала в първия си пост.
Цитат на: bibi_bibi
На 25 октомври ми дойде цикъла. . 4 дни продължи ..Веднага след това правех секс с моят приятел без презерватив около 30 октомври,  той свърши в мен надълбоко.

Та, на фона на дълбокото свършване на юнака, твоето плиткоумие е потресаващо. Joy hahaha

# 778
  • Далече, далече
Дойдохме си на думата. Явно дигиталните тестове трябва да се рекламират широко в днешно време.

# 779
  • Бургас
Натъпкан или засмукан последно?
Очевидно натъпкано-засмукан и после изпикан. Но поне едно е сигурно на 13ти Ноември от пенис 19 см., който пада веднага.  Рева, хиля се и рева просто.

Общи условия

Активация на акаунт