Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 706
  • 987
  •   1
Отговори
# 780
Натъпкан или засмукан последно?

Дали пък не беше глътнат или изяден, защото помня, че имаше питане дали го дъвче ... Grinning

# 781
  • у дома...
Добре де, Биби, сега като ни разказваш цялата сага и се сетиш как ти е изневерил твоя, пък и на калъп си го хванала (знаеш ли какво значи "на калъп"?) и след калъпа си е признал, че ти е изневерил, не се ли ядосваш наново и не ти ли идва да му го върнеш отново? И пак, и пак...? Точно момента е благоприятен, за да разбереш от кой си забременяла без ДНК тест. Ако сега забременееш, значи първото дете е от колегата.
И друго - ти с влагалището ли пишкаш?

# 782
Първо не мога да разбера как една жена родила дете вече и малко или много трябва да е наясно с тялото си и какво се случва в него не може да разбере че няма смисъл да прави тестове за овулация, защото всеки месец може да е в различен ден. Давам пример- най добрата ми приятелка когато искаше да забременее си правеше тези тестове. Тя е с изключително точен цикъл- точно 29 дни. Часовник направо. Добре обаче  за 5 месеца овулацията и съвпадна само веднъж в един и същи ден от месечния й цикъл . Това по тази тема.
Мен ме интересува ако никой не е попитал вече понеже не успях да прочета цялата тема, ти на коя дата си направи тест за бременност и беше ли положителен?

# 783
  • Варна
Добре де, Биби, сега като ни разказваш цялата сага и се сетиш как ти е изневерил твоя, пък и на калъп си го хванала (знаеш ли какво значи "на калъп"?)

И на мен ми стана интересно за тоз "калъп" в дискотеката. Къде могат да те хванат на калъп баш пък в дискотека ... в тоалетната?

# 784
  • София
А,може и на пилона. Нали маше такава случка - някаква беше правила с...ки, щото те се качили, докато тя танцувала

# 785
Към днешна дата,на този празник,тази история звучи отчайващо! Хора като тази.... жена...не бива да се разхождат сред нас!Същество като нея трябва да се върне в 6 клас!В ръцете си държи дете,невинно и мило,интелигентно може би, което не си е избирало родителите си и живота си.Утре тази ще застане пред госпожите и със същата тази тъпота ще им дава наклон как да го обгрижват и възпитават.... тази, същата, дето пише 50 страници върховни тъпотии от хиляда и една нощ.!!!Няма такава държава.... излагация пълна!

# 786
  • Далече, далече
Аз си мислех, че само пияните англичани го правят където им скимне.

# 787
  • Paris, France

И аз така.

# 788
  • София

И аз така.
И поради що решихте, че пияните българи са по-обрани от англичаните?!

# 789
  • Далече, далече
Защото, както се пее в една песен: "И сме по-красиви, и сме по - добри!"

# 790
  • София
Защото, както се пее в една песен: "И сме по-красиви, и сме по - добри!"
...и продължението:
И да паднем, и да бием - пак ще се напиееееем

# 791
  • Далече, далече
Да не говорим и, че сме по-класни, но това не важи за кенефните любовчии.

# 792
Аз мисля,  че ако направя,  генетичен тест за произход,  истината ще излезне
Майката на колегата е полу арабка ( т.е. нейната майка е от Мароко,  а баща и българин )
Бащата на колегата си е българин
Дали ако направя генетичния тест ще покаже,  че има пра баба от Мароко? 

# 793
Аз мисля,  че ако направя,  генетичен тест за произход,  истината ще излезне
Майката на колегата е полу арабка ( т.е. нейната майка е от Мароко,  а баща и българин )
Бащата на колегата си е българин
Дали ако направя генетичния тест ще покаже,  че има пра баба от Мароко? 

Да, да, до пророка Мохамед ще покаже, че му е родословието на детето.

# 794
Тези генетични тестове нали показват родословие ? Така,  че ако излезне , че има прабаба от Мароко,  значи е от колегата

Общи условия

Активация на акаунт