Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 601
  • 987
  •   1
Отговори
# 855
Що ли за провалени родители трябва да има авторката на поста?
Ако темата е истинска, то навярно хората си знаят, че имат идиот за дете и се чувстват провалени ама ... ако наистина е фалшива значи са ударили дъното и копаят под него дори!

# 856
Направи днк тест

# 857
А моя съседка е забременяла от кучето си, а една-ми-каза, че е забременяла по скайп, а лелята на учинайка ми направо е родила по време на цикъл - тризнаци и персийска котка.

Аз говоря за себе си.

# 858
А моя съседка е забременяла от кучето си, а една-ми-каза, че е забременяла по скайп, а лелята на учинайка ми направо е родила по време на цикъл - тризнаци и персийска котка.

Аз говоря за себе си.

Не думай ... как не съм разбрала, че си съседка на себе си. ДБУ.

И втори случай ще ви споделя. Моя съседка е забременяла в цикъл с близначки. Вече са големи и те са майки.
Така че, Божа работа е всичко! Като има нещо да става си става.

# 859
# 860
Salsisha, иронизираш ли ме?

# 861
  • Paris, France

Категорично не. Тя често не може да разбере и осмисли написаното. Сама е писала, че дългите постове я дразнят. Не и се сърди!

# 862
А всичко тръгна от един глътнат и изплют от вагина кондом...

# 863

Цикълът ми беше много странен. Някъде на около 25-26-ти ден. Идваше ми винаги седмица преди датата на миналия месец. Даже мога да кажа, че още вечерта на зачеването получих силни болки в кръста. Идея нямам интуиция ли беше, какво ли. Сигурно ще ме сметнете за луда, но факт. След месец по симптомите бях абсолютно сигурна, че съм бременна. Тестът после го потвърди на 100 процента.

И втори случай ще ви споделя. Моя съседка е забременяла в цикъл с близначки. Вече са големи и те са майки.
Според другите ти постове, то май цикли без проблеми при теб са рядкост. Съседката ти явно не може да познае кога е в цикъл, защото не всеки теч е десквамационна фаза. То всъщност повечето жени и не могат.

# 864
А всичко тръгна от един глътнат и изплют от вагина кондом...

Моля, моля! Не забравяй 19-сантиметровия полов плен на колегата.

# 865
Цитат
Моля, моля! Не забравяй 19-сантиметровия полов плен на колегата.

Член, на който авторката падна в плен  Naughty

# 866
До кат не го видя в темата не го вервам. Че и с марокански баба или дядо. Да не е паднал кондомът щото е бил обрязан? И това как променя овулацията?

# 867
До кат не го видя в темата не го вервам. Че и с марокански баба или дядо. Да не е паднал кондомът щото е бил обрязан? И това как променя овулацията?

Дядо му е мароканец

# 868

Не. Възхищавам ти се.

# 869

Цикълът ми беше много странен. Някъде на около 25-26-ти ден. Идваше ми винаги седмица преди датата на миналия месец. Даже мога да кажа, че още вечерта на зачеването получих силни болки в кръста. Идея нямам интуиция ли беше, какво ли. Сигурно ще ме сметнете за луда, но факт. След месец по симптомите бях абсолютно сигурна, че съм бременна. Тестът после го потвърди на 100 процента.

Според другите ти постове, то май цикли без проблеми при теб са рядкост. Съседката ти явно не може да познае кога е в цикъл, защото не всеки теч е десквамационна фаза. То всъщност повечето жени и не могат.

А ти не можа ли да се светнеш, че може и да е преди 15 години, защото синът ми е на толкова?! Нормално е сега на тази възраст да имам проблеми. Иначе влезе да изчетеш всичко без да помислиш. Хайде, още една започна да не чете дълги постове и да си ги наглася..
А относно съседката ми, ами сигурно не знае..щом има три деца и шест внука..Жалко, че ви нямаше вас да я научите как и кога се правят деца.

Общи условия

Активация на акаунт