Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 605
  • 987
  •   1
Отговори
# 840
  • София
ПРОМЯНА В ИСТОРИЯТА
досега говорех с колегата и така леко го подразпитах без да се усети
Оказа се , че майка му е полу арабка ( с баща арабин от Мароко и майка българка,  ) т.е. дядо му е арабин,  а не баба му

Давай, биби, евала- досега никоя пързалка не е просъществувала толкова дълго. Joy

# 841
  • София
Оп! Тези късни разговори с колегата да не доведат пак до сдъвкани контрацептиви......

*Пазѝ СМС-ите за диагностика на овулацията след 4 години.

# 842
  • Варна
Направо ми иде да питам Бубанка кой е бил предишният и ник, оооообаче като гледам и правописа и и разбърканата и мисъл не виждам смисъл. 
Да нямаш подозрения?

# 843
  • Далече, далече
Как така не е казал нищо за пра - пра - дядо му?

В днешно време вампирите са много модерни, може да се окаже, че е и безсмъртен.

# 844
Нямам. Просто ми стана интересно. Човек с неправилен правопис тук е рядко. Пък да сменя ник е странно,  най малкото защото вероятно послените четири години е била във форума на кърмата и пюретата.

# 845
  • Paris, France
Мароканският дядо от областта около Хмисет ли е? Българската баба от Стара Загора ли е? Ако някой е ветеринарен лекар.........

40% от мароканците се самоопределят като Бербери, но ДНКто на останалите 60%, които се определят като араби също е Берберско.

# 846
ПРОМЯНА В ИСТОРИЯТА
досега говорех с колегата и така леко го подразпитах без да се усети
Оказа се , че майка му е полу арабка ( с баща арабин от Мароко и майка българка,  ) т.е. дядо му е арабин,  а не баба му
Еееее, само това ли измисли. Тц, тц, тц. Я по-добре вземи да напишеш кога си прави теста за бременност.

# 847
Мароканският дядо от областта около Хмисет ли е? Българската баба от Стара Загора ли е? Ако някой е ветеринарен лекар.........

40% от мароканците се самоопределят като Бербери, но ДНКто на останалите 60%, които се определят като араби също е Берберско.

Добре,  ако теста покаже , че има дядо от берберски произход значи е от колегата 

# 848
Добре,  ако теста покаже , че има дядо от берберски произход значи е от колегата  
Че те и по нашенските земи са се подвизавали. Може и приятелят да има някое берберско генче. Пък може и ти да имаш.

# 849
Добре,  ако теста покаже , че има дядо от берберски произход значи е от колегата  
Че те и по нашенските земи са се подвизавали. Може и приятелят да има някое берберско генче. Пък може и ти да имаш.

Като знам колко студентчета от Берберско имаше в Бг още от времето на б. Тошо, нищо чудно.

# 850
Че те и сега ги има.
Ако авторката напира за второ,  живея съвсем близо  до ИЧС, давам терен. Има всякакви видове и цветове. Бербери бол. Идва, избира, консумира, обаче след тест за овулация и след две седмица идва да ме почерпи.

# 851
Ехе, до Мароко ли стигнала авторката в проследяване произхода на детето Joy
Искрено ме позабавлява темата, мерси Биби Stuck Out Tongue Winking Eye

# 852
  • Paris, France
Ох, Биби, ако детето ти беше момче, и теста беше показал някаква Y хромозома, която се среща и в Магреба , нищо не значи, защото тази хромозома идва от българския дядо. Просто се среща и в България. Не съм виждала тестове на хора с подобни проценти бг и марокански гени за да знам как би изглеждал теста. Би трябвало да има 7-17% гени от мароканския прадядо, но дали тези гени са марокански или испански или някакви други не мога да кажа.

Колкото по-далеч а е роднинската връзка, толкова е по-сложно да се види някакво сходство, още повече генетичната връзка не е по права майчина или права бащина линия, за да може поне митохондриите ДНК или У хромозомата да е сигурно, че идват от конкретната прабаба или прадядо.

Тук в южна Франция, около Марсилия има огромен процент мъжки Берберско У хромозоми, при това по села и в семейства, които нямат връзка със Северна Африка, тоест не е от изневяра с новопристигналите от миграциите преди 100 години максимум. Имало е доста миграции.

Ако ДНКто беше японско или от Имунитета е по-лесно.

Имам познати с прабаби мароканки или прадядовци, на чиито генетични тестове Мароко изобщо не излиза като произход.

# 853
Аз забременях на третия ден след цикъл. От раз. Има случаи и по време на цикъл. Всичко останало тук като гадаене е бабини деветини. Само ДНК тест ще покаже.

Ами има много такива случаи,  но според жените тук това не е възможно 😁
Би ли споделила колко ти е дълъг цикъла?  28 дни или?

Цикълът ми беше много странен. Някъде на около 25-26-ти ден. Идваше ми винаги седмица преди датата на миналия месец. Даже мога да кажа, че още вечерта на зачеването получих силни болки в кръста. Идея нямам интуиция ли беше, какво ли. Сигурно ще ме сметнете за луда, но факт. След месец по симптомите бях абсолютно сигурна, че съм бременна. Тестът после го потвърди на 100 процента.

И втори случай ще ви споделя. Моя съседка е забременяла в цикъл с близначки. Вече са големи и те са майки.
Така че, Божа работа е всичко! Като има нещо да става си става.

# 854
А моя съседка е забременяла от кучето си, а една-ми-каза, че е забременяла по скайп, а лелята на учинайка ми направо е родила по време на цикъл - тризнаци и персийска котка.

Общи условия

Активация на акаунт