Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 615
  • 987
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Биби, с тоз тест от днес сама си доказа, че можеш да забременееш от секс на 1.11, само ако ти е дошло на 19.10.  Толкоз по темата Simple Smile не е гаджето.

# 646
Siren , благодаря ти за линка
Реално това търся във форума - помощ и съвети,  а не обиди 👍

# 647
  • Бургас
Siren , благодаря ти за линка
Реално това търся във форума - помощ и съвети,  а не обиди 👍

С какво помага линка?
Ако погледна малкото си дете и себе си и търся прилики, то ще стигна до извода, че не съм му майка. Нищичко не е взел от мен.
Голямото пък ме е одрало, баща по прилика и преразкази на очевидци може да му бъде брат ми. Взел му е очите, ушите, бузите, усмивката, бенката на дупето...
Иди и пусни теста. Другото са просто приказки!

# 648
  • София
Скрит текст:

Е, и по конкретния казус пак сте смешни заедно с другата потребителка, дето щяла да обърше земята със снахата... Rolling Eyes
Как се поставихте изобщо в тая ситуация, синковците ви такива ли са муньовци като на авторката(не зная как да го нарека, че не е ясно)? Решили да правят дете, ама изневерили, после на тях им изневерили, припознали детето, но постоянно натякват, нямат 5 лв да се усмихнат и тест за бащинство да платят, та трябва вие да ги хванете за ръчичка, да им направите тест и да им наредите какво да правят?
Чудесни маминки сте! Stuck Out Tongue Winking Eye

Смешна си ти, че не схващаш какво четеш, но пък напоително пишеш ли, пишеш! Mr. Green
Що за инфантилна представа, как водиш пълнолетен човек за ръчичка да направи това и онова?
Порасни, бе, жено и приеми, че някои родители просто застават зад децата си и с един- два разговора по същество, парират разтропаните моми, които не знаят с кого и защо си лягат, ама тичат да окачат последиците на врата на когото са си набелязали.
Е, ние сме от тези маминки, които са научили синовете си да се пазят, за твое съжаление.........

ПП. Биби, моята дъщеря не мога да си представя в твоето положение- не е била толкова безотговорна и безмозъчна, и неуважаваща себе си дори и пред пубертета.

Представата я добивам от инфантилните и просташки изказвания - твои и на другата потребителка. Grin

# 649
Никой не ми каза,  защо детето прилича на приятеля ми ? Очите им са еднакви

# 650
  • София
Приятелят ти какво мисли по въпроса? Не вижда ли, че очите им са еднакви?

# 651
Приятелят ти какво мисли по въпроса? Не вижда ли, че очите им са еднакви?

Да,  вижда , ама се прави на ударен.  За да ме тормози и натяква.  А днк тест не иска да си прави.  Днеска му намекнах и той каза,  че не му се занимава с тестове

# 652
Аз забременях на третия ден след цикъл. От раз. Има случаи и по време на цикъл. Всичко останало тук като гадаене е бабини деветини. Само ДНК тест ще покаже.

# 653

За да ме тормози и натяква. 

Малко ти е.

# 654
Гледай формата на пръстите, палците, форма на ноктите. Няма как да се обърка. Говоря за ходилата - формата се предава генетично. Например залепени втори и трети пръст, нещо специфично като широко или тясно ходило, форма на ноктите.

Очите на детето са същите като на приятеля ми . Това какво  доказва?

Това доказва, че е от приятеля ти. Няма как просто да прилича на него. По-странно щеше да е ако прилича на някого, а не си спала с него и няма "вариант" за прилика.  За мен темата след този коментар е приключена.

# 655
Това с ходилата е просто наблюдение, плюс някои леки градски легенди. Има вероятност да е индикатор, както всичко в генетиката.

Ето още черти, които се наследяват: https://www.babygaga.com/15-physical-traits-and-who-they-come-from/

Ако покажеш научен източник, че формата на стъпалата на бащата е някакъв доминантен признак, добре, ама в противен случай не си по-адекватна от "генеколожката" на бибиту, която уж обяснявала, че щом плитко е орал нивата колегата, няма начин да е забременяла от него.

# 656
Аз забременях на третия ден след цикъл. От раз. Има случаи и по време на цикъл. Всичко останало тук като гадаене е бабини деветини. Само ДНК тест ще покаже.

Ами има много такива случаи,  но според жените тук това не е възможно 😁
Би ли споделила колко ти е дълъг цикъла?  28 дни или?

# 657
Аз забременях на третия ден след цикъл. От раз.
Че то третия ден още ти тече. И къде се е имплантирала яйцеклетката, като през това време маточната лигавица се изхвърля?

Цитат
Има случаи и по време на цикъл.
Същият въпрос.

# 658
  • Paris, France
Сирено, не лъжи. Бащата на дъщеря ми е със слепени 3 и 4 пръст, но нейните не са.  И слава богу де.

Интересно е това. Обикновено втори и трети пръст са слепени. Имах съсед с такива крака. Ноктите му бяха с дълго легло и прави, все едно женски. От трите му деца само едно имаше такива крака, но в доста по-лека форма. Все го зяпаха в краката лятото. Тези, които са виждали краката на жена му казваха, че нейните били нормални.

Точно след Чернобил котката ни роди две женски котета с жестока синдактилия на предните лапи. Задните им лапи бяха нормални. И двете бяха женски. Едното имаше и порок на сърчицето. Нито котката, нито бащата имаха такъв дефект и никое от котетата в следващи котила не се роди с дефектни лапи, сърдечен порок или друг дефект. Може да се предаде, но може и да е нова, спонтанна мутация.

Моите стъпала са тесни , с леко изразен свод. Пръстите ми са като на баща ми - къси, с късо и широко нокътно легло. Най-дългият ми пръст е големият (палеца). На баба ми по майчина линия са подобни на моите. Стъпалата на дъщеря ми са подобни на тези на свекърва ми, но по-тесни, като моите. По-плоскостъпа е, като свекъра и баща и. И синът ми е с тесни стъпала. Не са им като моите стъпалата, но не са и като на баща им. Според мене не може да се съди само по стъпала или по нещо друго.

Моят син много, много прилича на наш съсед отпреди 30-40г. Ако видите снимка на сина ми и съседа са все едно близнаци, не братя. Обаче съседът ни е починал преди 20г. И не е баща на сина ми. Комбинация от гени.

Не разбирам защо в 21век някой ще седне да сравнява стъпала, коси и очи, когато след седмици много жени да има точен отговор е ли или не е детето от един кой си.

# 659
Това с ходилата е просто наблюдение, плюс някои леки градски легенди. Има вероятност да е индикатор, както всичко в генетиката.

Ето още черти, които се наследяват: https://www.babygaga.com/15-physical-traits-and-who-they-come-from/

Може ли превод, изглежда интересно?

По въпроса с външните белези и поведение - мимики и жестове. Много често осиновеното дете прилича на единия от осиновителите. С времето тази прилика се засилва, защото детето копира мимики и жестове на единия родител. Същото го има и при биологичните деца. Имаше един стар американски сериал, май беше за Пери Мейсън. Млада жена, бебе на около годинка и претенция от страна на майката, че един богаташ е баща на детето. Явно е било отпреди ерата на точните генетични тестове. В съда адвокатът на майката забеляза, че набеденият за баща има навик да се облизва и прати асистентката си за нещо сладко. Взе почивка май, даде го на бебето и то започна да се облизва по същия начин. Това беше достатъчно за съдията да отсъди в полза на бебето.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 02:58 от Mama Ru

Общи условия

Активация на акаунт