Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 619
  • 987
  •   1
Отговори
# 630
Този месец ми дойде на 19 .. и днес съм в овулация правех си теста. . Утре пак ще правя. . Каква овулация на 20 ден от цикъл? 

# 631
Виж ся, за да не даваш хилядарка, ето ти един лесен генетичен тест. Децата имат краката на бащите си. Айде, изувай чорапите и сравнявай.

# 632
Виж ся, за да не даваш хилядарка, ето ти един лесен генетичен тест. Децата имат краката на бащите си. Айде, изувай чорапите и сравнявай.

Ами това не помага особено. . И приятеля и колегата са високи мъже 190 см имат дълги крака
Приятеля ми е 46 номер обувки. . За колегата не знам

# 633
Гледай формата на пръстите, палците, форма на ноктите. Няма как да се обърка. Говоря за ходилата - формата се предава генетично. Например залепени втори и трети пръст, нещо специфично като широко или тясно ходило, форма на ноктите.

# 634
  • Бургас
Да бе цикъл 28 дни. . Първи ден на цикъла 25 октомври - овулация  6 - 8 ноември. . Къде си го изтеглила чак до 13 ноември  т. Е на 20 ден от цикъла
Ако днес теста ти за овулация е +, тестваш до отрицателен. И овулация настъпва до ден два.
Т.е днес ако и +, утре -. Овулация чакаш 1.11, 2.11.
Положителен е тест с по - наситена тестова линия от контролната. Тези тестове не са като тестовете за бременност. По - сложни са.

# 635
Сирено, не лъжи. Бащата на дъщеря ми е със слепени 3 и 4 пръст, но нейните не са.  И слава богу де.

# 636
  • София
Ние сме пак по женска линия с втори дълъг пръст.

# 637
Гледай формата на пръстите, палците, форма на ноктите. Няма как да се обърка. Говоря за ходилата - формата се предава генетично. Например залепени втори и трети пръст, нещо специфично като широко или тясно ходило, форма на ноктите.

Очите на детето са същите като на приятеля ми . Това какво  доказва?

# 638

И къде е казано, че задължително вземат формата на ходилата на бащата децата? Моите приличат на тези на майка ми, даже същия номер обувки нося и имат кокалче като тези на баба ми. На едната ми сестра също са подобни, но по-къси, на другата са на бащата. И още доста примери имам при роднини и приятели, и като цяло са горе-долу 50/50 приличащите на майки и на бащи.

# 639
Да бе цикъл 28 дни. . Първи ден на цикъла 25 октомври - овулация  6 - 8 ноември. . Къде си го изтеглила чак до 13 ноември  т. Е на 20 ден от цикъла
Ако днес теста ти за овулация е +, тестваш до отрицателен. И овулация настъпва до ден два.
Положителен е тест с по - наситена тестова линия от контролната. Тези тестове не са като тестовете за бременност. По - сложни са.

Ще тествам до края на месеца всеки ден и ще видим на 20 ден от цикъла какво ще показва

# 640
  • Бургас

Ще тествам до края на месеца всеки ден и ще видим на 20 ден от цикъла какво ще показва

До тук на 100% ранна овулация няма. Тоз + от днес говори за овулация след 12ти ден.

# 641
Аз си взех най - точният и професионален тест - дигитален Clear Blue
Казаха ми,  че при него няма грешки,  показва точната дата на овулация. . Никакви 3 дни предварително

# 642
  • Бургас
Аз си взех най - точният и професионален тест - дигитален Clear Blue
Казаха ми,  че при него няма грешки,  показва точната дата на овулация. . Никакви 3 дни предварително
Айде пак... оххх
Теста за овулация хваща нивата на хормона lh. Те рязко се вдигат ден, два преди овулация.

# 643
Това с ходилата е просто наблюдение, плюс някои леки градски легенди. Има вероятност да е индикатор, както всичко в генетиката.

Ето още черти, които се наследяват: https://www.babygaga.com/15-physical-traits-and-who-they-come-from/

# 644
Освен външната прилика се наследяват мимики, поведение ,наблюдателен човек вижда много.Физически белези от един , други неща-от друг.Дори при писането единия ми син копира грешки на баба си в изказа.Внучката физически на баща си,но майка и  прозира от всичко останало.Няма как нищо да не издава наследственост.Детето  е малко ,но с времето ще си открои.

Общи условия

Активация на акаунт