Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 676
  • 987
  •   1
Отговори
# 615
Биби, да отговоря на въпроса ти какво ще направим ако дъщеря ни е на твое място.
Аз лично ще потъна в земята от срам, защото дъщеря ми е била толкова тъпа, та да не изпие едно хапче и да прекрати бременността.
Няма лошо. Била си сама, не си изневерила щом сте скъсали. Ама с кой акъл после отваряш крака на този, че и бебе искаш да му раждаш ...

# 616
Биби, да отговоря на въпроса ти какво ще направим ако дъщеря ни е на твое място.
Аз лично ще потъна в земята от срам, защото дъщеря ми е била толкова тъпа, та да не изпие едно хапче и да прекрати бременността.
Няма лошо. Била си сама, не си изневерила щом сте скъсали. Ама с кой акъл после отваряш крака на този, че и бебе искаш да му раждаш ...

Присъединявам се към горното.
Само да допълня: с кой акъл раждаш дете на безпаричен дон жуан?

# 617
  • Бургас
Напълно е възможно гаджето да не е изневерило, а да се внася колорит за съчувствие. Може да си е тривиална изневяра от страна на Биби.
Както и термина изчислен от АГ. От грешен по грешен. Има нещо гнило.

# 618
Напълно е възможно гаджето да не е изневерило, а да се внася колорит за съчувствие. Може да си е тривиална изневяра от страна на Биби.
Както и термина изчислен от АГ. От грешен по грешен. Има нещо гнило.
Зависи какво й е казала бибито на прегледа. Като гледам как си сменя версиите и датите, може и там да е пробутала каквото й изнася, след кратка справка с някой онлайн калкулатор за бременност.

п.п. Вместо да си триеш постовете, по-добре помоли модератор да заключи темата.

# 619
Аниш,  и къде си сменям датите. .
Първи ден на цикъл 25 октомври. . Акта с колегата на 13 ноември. . А с гаджето около 30 октомври ориентировъчно,  но не се знае на коя дата точно.
Стига си измисляш

# 620
И къде си трия постовете. .. изтрих единия коментар заради грешка в правописа. . Ама нали трябва да се заядеш за нещо. . Гората ти снаха. .

# 621
И къде си трия постовете. .. изтрих единия коментар заради грешка в правописа. . Ама нали трябва да се заядеш за нещо. . Гората ти снаха. .
За това има бутон "редакция". Може и да го ползваш по-често, за да си допълваш постовете, а не да пускаш един подир друг последователно (на това не се гледа с добро око).
Изобщо..., хайде по-добре не се излагай повече.

п.п. Виж пост #470.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 19:26 от Аниш

# 622
Dari84, не,  той си свърши в презерватива,  но нали знаеш мъжете какви са и как не си го изкарват веднага след акта,  и там е грешката,  понеже члена спада веднага и много ясно,  че презерватива ще се изхлузи на омекналия член и точно в този момент,  вагината глътва презерватива
ох... бая се посмях...
иначе и при мен се е случвало да остане, но е по навън и го издърпваме и готово. казвам ти, натъпкал го е и се е изхлузил по рано.

# 623
  • София
.....   вагината глътва презерватива
JoyJoyJoyJoyJoy
Не мога да спра да се смея, бисер след бисер.

# 624
Dari84, не,  той си свърши в презерватива,  но нали знаеш мъжете какви са и как не си го изкарват веднага след акта,  и там е грешката,  понеже члена спада веднага и много ясно,  че презерватива ще се изхлузи на омекналия член и точно в този момент,  вагината глътва презерватива
ох... бая се посмях...
иначе и при мен се е случвало да остане, но е по навън и го издърпваме и готово. казвам ти, натъпкал го е и се е изхлузил по рано.

Само като клекнах на тоалетната чиния и падна

# 625
Биби, ама за 19 санта много бързо му е спаднал, бе. Че чак да се изхлузи. Да не би да сте заспали така или 19 да е новото 9?

# 626
Начи, 'ко може по-малко описания, че тука стана като P0rnHub...настана някакво състезателно букаке...то членове, то семеизлияния...

# 627
Начи, 'ко може по-малко описания, че тука стана като P0rnHub...настана някакво състезателно букаке...то членове, то семеизлияния...
А  bibi_bibi с паничката събира ли, събира...

# 628
  • Канада
Биби, доста се посмяхме за твоя сметка, ама така е като публикуваш толкова лични неща.
На възраст съм да ти бъда майка, и затова ти казвам право:
Мисля, че детето е на колегата/ по данните ти овулацията е била между 9-13, което съвпада със секса с колегата/ и може би би било по-добре за теб да е така, защото човекът, с когото споделяш живота  си сега,  не е много точен.
По -добре направи тест за бащинство, и му  кажи право в очите резултата.
Какво се опитваш да ни убедиш тука и чак в детайли за половите ви отношения изпадаш.
Трябва да има морал  и така поставени нещата ти дължиш това на хората, замесени в ситуацията - не знаш кой е бащата, отиваш разбираш и така.
Айде поздрави и да пишеш как се развиват нещата

# 629
Да бе цикъл 28 дни. . Първи ден на цикъла 25 октомври - овулация  6 - 8 ноември. . Къде си го изтеглила чак до 13 ноември  т. Е на 20 ден от цикъла

Общи условия

Активация на акаунт