Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 77 907
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
Благодаря за бързите отговори! При мен Фраксипарина и аспирина са превантивно изписани - на 02.01 пуснах изследвания за тромбофилии, надявам се да излязат отрицателни. Ако е така предполагам няма да има причина да ги продължавам, а Кринона явно ще го търпя до край. Но не се оплаквам - всичко за малките мишки, само да са ОК. Simple Smile

# 316
Лима, в нета има програма „Не на диастазата“. Аз се включих есента, имам напредък с диастазата , но не и с висящата кожа, която ме замисля за абдоминопластика.

# 317
Лима, в нета има програма „Не на диастазата“. Аз се включих есента, имам напредък с диастазата , но не и с висящата кожа, която ме замисля за абдоминопластика.

На мен ми направиха пластика при самото секцио.

# 318
Учудвам се, че са предписали едновременно аспирин и Фраксипарин.

# 319
  • Бургас
АП и фракси се изписва едновременно при диагностициран риск от преекламсия в 12та седмица. /на скрининга се вади резултата/

Естрофема ми го спряха около 7ма седмица, прогестерона 12та като минах скрининга. Аспирина ще го пия до секциото, а след него ще ми сложат фракси, така бях и с предишната бременност.

# 320
Как да разбера дали имам проблем с диастазата

# 321
https://youtu.be/I_bktHFltEY , ето примерно клипче.

# 322
Аз пих аспирин профилактично до 31 седмица и като  го спрях започнах да качвам леко кръвно до към 130/135,но 4 дни преди да родя докато бях в болницата вдигнах до 160/170на 100/110, казваха ми, че било от притеснение, а не прекламсия аз качих само 13 кг. Имах леки отоци. Но ми даваха и два вида лекарство за кръвно, които не ми действаха, според мен не беше от притеснение. След раждането кръвното ми се възстанови постепенно до нормално за около месец и половина. След раждането пих още 15 дни аспирин.

# 323
Мами, започвам да мисля за количка, но се чувствам като теле в железница Flushed Нищичко не разбирам, не знам каква искам, какво да търся, каква ще ни трябва. Писах в група за колички, но си мисля, че вие най-добре можете да ме насочите. Приемам всякакъв акъл - общи съвети (дали да са едно до друго или едно зад друго, сигурно има думички за тия неща Grinning ), какви кошове, колела, марки, сайтове, какво да избягваме. Бебетата ще са летни, ако това има значение. Май ще търсим втора ръка, че за нова трябва ММ бъбрек да продаде.

# 324
Аз така и все още не съм виждала отблизо количка за близнаци, но дали изобщо има такъв  модел, който да влиза в стандартен асансьор на жил.блок? Как изобщо се процедира, ако живеем на висок етаж?

# 325
Моята е косато, и то не защото ми харесва,а защото като се свие съвсем леко и влиза в асансьора.

# 326
Аз така и все още не съм виждала отблизо количка за близнаци, но дали изобщо има такъв  модел, който да влиза в стандартен асансьор на жил.блок? Как изобщо се процедира, ако живеем на висок етаж?

Mountain Buggi i Baby Monstar са количките, които влизат навсякъде вкл. И асансьори. За мен те са най-маневрените и най-леките ☺

# 327
  • Варна
Записвам се и аз в обсъждането и веднага ви споделям аз какво съм харесала спрямо РАЗМЕРА на асансьора ни ( на 12 етаж сме 😃)

https://kolichki.net/колички-baby-monster.html/baby-monsters-количка-за-близнаци-2-в-1-easy-twin-бежова-2016.html

Както Sisitoo е казала Simple Smile
Но искам и друго да питам. За летни бебета трява ли кош за новородени или може направо този седналия вариант (много зелена съм още в бебешките термини 😁😂)
P. S такава в продавалника може и за 500 лв да се намери 🙄

# 328
Има, спортните модели са към 72-75 см, те влизат в асансьор. Тези с една гума отпред. Моята също влиза в повечето асансьори, но понеже са едно зад друго, а не едно до друго, за някои е прекалено дълга.

Седналият вариант не става за новородени, той е за 6м+. Ако са летни, най-добре с бебешка седалка към количката. Гондолата не е за зимата, а защото бебето не може да стои седнало или легнало без ограничители.

# 329
  • Бургас
аз се спрях на тази......влиза в асансьора

http://bebetabg.com/produkt/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA … jgVYcb7yEWbL7miUw

Общи условия

Активация на акаунт