Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е бял шум?
Кога получихте документите за приемане в родилното отделение?
Какви са преживяванията на майките с кърменето на близнаци?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е бял шум?
-
Кога получихте документите за приемане в родилното отделение?
-
Какви са преживяванията на майките с кърменето на близнаци?
Майките имат различни преживявания с кърменето на близнаци. Някои успяха да кърмят директно от гърдата, докато други предпочетоха изцеждането и храненето с шише. Има и майки, които са комбинирали кърменето с адаптирано мляко. Важно е да се отбележи, че постоянството, желанието и подкрепата са от решаващо значение за успешното кърмене на близнаци.
-
Какви са препоръките за кърмене и изцеждане на кърма за близнаци?
-
Какво може да означава слузесто розово течение при 33-та седмица от бременността?
Нищичко не разбирам, не знам каква искам, какво да търся, каква ще ни трябва. Писах в група за колички, но си мисля, че вие най-добре можете да ме насочите. Приемам всякакъв акъл - общи съвети (дали да са едно до друго или едно зад друго, сигурно има думички за тия неща
), какви кошове, колела, марки, сайтове, какво да избягваме. Бебетата ще са летни, ако това има значение. Май ще търсим втора ръка, че за нова трябва ММ бъбрек да продаде.