Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 78 570
  • 774
  •   1
Отговори
# 495
Добре дошла, пази си стреса като се родят, сега в коремчето спинкат и мълчат, после е шоуто 😂

# 496
Хера БГ почивай си повече и всичко ще е наред,  недей да имаш лоши мисли. Колкото по-малко мислиш и четеш глупости, толкова по-добре. Ти си започнала с доста ниско тегло, хапвай си здравословно, защото бебетата са две и трябва да имат какво да взимат от теб. Аз качих 13 кг,  но пък бях с наднормено тегло, иначе се хранех добре. За твоите кг. Е нормално да качиш около 18 кг. Всичко ще е наред 👌😋

# 497
.   Честита Баба Марта, момичета!

# 498
Честита на всички бъдещи и настоящи мами на близнаци. Моите днес са ходещи , живи мартенички 😅

# 499
Живи и здрави ! И догодина и нашите да са така 💖🍀💖

# 500
  • Бургас
Здравейте момичета, бъдете здрави и щастливи, Честит празник!

На някого правили ли са му тест за преждевременно раждане и в коя седмица?

https://apteka.framar.bg/30039789/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%BE … D0%B0%D0%BD%D0%B5

# 501
Аз исках такъв тест, но доктора ми каза да спра да се втелясвам.

# 502
  • Бургас
Аз смятам да предложа да го направим, но проучвам до колко е точен, тъй като ще отсъства от града за 4-5 дни и предложида ги извадим преди да тръгне, за да не реша да родя точно тогава. Аз пък искам да си дочакам да влезна точнов 37 седмица и се колебая какво решение да взема.....И ще говоря с него дали да направим пълен преглед и този тест преди да замине1-2 дни и да решим според това може ли "да тръгна' точно тея 4 дни или ще си го дочакам.....Ще ме изгледа странно сигурно, обаче друго не ми хрумва как да взема решение.

# 503
Добро утро Simple Smile
И аз да се включа с първия ми въпрос.
Сега влизам в 13та седмица, но регулярно си имам болки - непостоянни, но чести... особено през нощта. Миналата седмица се стреснах доста и ходих до спешното, но казаха че всичко е наред и след това на ФМ също всичко уж беше ок, но все пак се притеснявам дали са нормалнитези болки. Вие имате ли или имали ли сте в толкова ранна бременност?
И да допълня - все още съм на терапия 3по1 дуфастон, 3по2 но-шпа, 3×2 утрогестан.

# 504
Здравейте мамчета, следя ви отдавна и ако може да се включа към вас. Бременна съм с близнаци в 33 седмица, отдавна имам контракции, но сега се засилиха.Пожелавам щастлив финал на всички. 🙂

# 505
Добро утро Simple Smile
И аз да се включа с първия ми въпрос.
Сега влизам в 13та седмица, но регулярно си имам болки - непостоянни, но чести... особено през нощта. Миналата седмица се стреснах доста и ходих до спешното, но казаха че всичко е наред и след това на ФМ също всичко уж беше ок, но все пак се притеснявам дали са нормалнитези болки. Вие имате ли или имали ли сте в толкова ранна бременност?
И да допълня - все още съм на терапия 3по1 дуфастон, 3по2 но-шпа, 3×2 утрогестан.

Аз съм в 16 седмица и също от време на време имам болки, не особено силни, ту вляво, ту вдясно, започнаха преди седмица. Не зная дали е нормално. Пия 3х2 утрогестан и 3х2 но шпа.

# 506
На мен ми е първа бременност, та не разбирам, но и мен започна тук-таме да ме наболява (15г.с.), но не всеки ден и не за дълго - като вървя понякога усещам моментна болка в ляво или дясно или в леглото като се въртя, но аз мисля, че е нормално - окупаторите вътре растат яко и разместват всички органи. Решила съм да не се втелясвам, да си доизчакам следващия преглед на 11-ти и да попитам док. Иначе и аз пия но шпа 2х1 и слагам Утрогестан 3х1. Според мен ако не са силни и постоянни болки, не е проблем, който да не може да почака следващия преглед, но всеки си преценява! Трябва и да внимаваме какво и колко ядем, защото аз по-често имам дискомфорт в стомаха, отколкото в корема...

# 507
Аз карам 32г.с. и съм си с болки в корема от самото начало. На моменти доста силни, но никога не съм търсила помощ в болница, а си търпя ( не съм добър пример). А сега вече имам болки при всяка крачка 😢

# 508
Мен от 20 седмица започна да ме боли корема долу в дясно, понякога и кръста в дясно. Това продължи около 2 седмици, в някои дни беше постоянна. Две нощи не можах да спя даже. Притеснявах се, яйчник ли е, нерв ли, апендисит... Но най-неочаквано преди 4-5 дни болката изчезна. Предполагам, че пак ще се появи, а и с нарастването на корема ще с появят всякакви болежки.

Момичета, вие от кога имате подготвителни контракции, колко често и пиете ли нещо за тях?

# 509
Аз карам 32г.с. и съм си с болки в корема от самото начало. На моменти доста силни, но никога не съм търсила помощ в болница, а си търпя ( не съм добър пример). А сега вече имам болки при всяка крачка 😢
Стискай зъби Пухче с теб сме!  Още малко остана ❤ а ако знаеш после колко е забавно, ще искаш вътре да си седят 🤣

Общи условия

Активация на акаунт