Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 78 551
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
 Има и разделители за кошари по принцип,също е вариант докато са още малки и могат да се вместят в 1/

# 451
Николая, моята шийка още е 4см, така че едва ли усещането за тежест е от скъсяване.
Ние определено ще вземем първо една кошара, а после то ще си покаже кога ще е необходима и втора.
С баткото беше лесно- кошарата до мен, като се размрънка я полюшкам, или го вземах при мен да суче, та да поспим. Ама сега не си го представям как ще сме- освен по една кошара от двете страни на спалнята 😕 Ама тя неволята учи и смятам, че в движение ще ни идват идеи☺.

# 452
Аз съм с 2 кошарки и ми е удобно. Мами на колко месеца ги захранихте и с какво. Аз ще ги захранвам на 6 м. С пъщърнак. И да се похваля на 3 м. 15 дни сме и вече спим от 23 ч. До 6ч.На 6 хранения сме вече

# 453
Момичета , измерват ли ви шийката на контролните прегледи? Последно при мен се спомена нещо за 2.7 🤔чудно как за 1 месец от 4 стана 2.7 ....И двата пъти е измервана през корема .

# 454
Моите ги захраних на 6 месеца със сладък картоф, на 7 месеца вече бяха на кухня до ден днешен.

# 455
AlexM, това joovy е много яко! ММ сега го видя и каза „Това е нашето легло”. Някой има ли идея от къде може да се купи/поръча това от България? Или само в чуждестранни сайтове и магазини да търся?

# 456
Момичета , измерват ли ви шийката на контролните прегледи? Последно при мен се спомена нещо за 2.7 🤔чудно как за 1 месец от 4 стана 2.7 ....И двата пъти е измервана през корема .
За точно измерване се ползва вагинален ехограф . Зависи в кой месец си ? Моята в 7ми беше 4 см , вече в почти 9ти е 2.7 см.

# 457
За мамите с Бъгита.Ако дръпнате първо облегалкате отпред до седнало положение и след това стегнете връзките,то седналото е доста по-изправено,но лично за мен излишно.Не смятам,че им е комфортно като наказани.

# 458
  • Варна

Задължително се мери с вагинален!!! На мен ми я следят на 2 седмици, защото от 5ти месец началото ми е 2.5 Sad Много е важно ако някой има болки ниско долу или усещане за "притискане" да сподели с АГто си, за да се види шийката. Особено с близнаци 👶👶

# 459
На всеки преглед ми я мериха и по двата начина.
Моите деца бяха в една кошара докато не почнаха да си пречат. После едното дете само в друга стая с бебефон, другото при нас, че нямаше място за две кошари. По-добре е да са заедно обаче, но си пречеха. Вече ги събрахме и си спят без проблеми без да се будят.

# 460
Много яки чувалчета! Може ли линк?

# 461
Много яки чувалчета! Може ли линк?
Ако става въпрос за моите,заповядай.
https://www.hippoland.net/kikka-boo-chuvalche-za-kolichka-polar- … black-31108040051

# 462
# 463
AlexM, това joovy е много яко! ММ сега го видя и каза „Това е нашето легло”. Някой има ли идея от къде може да се купи/поръча това от България? Или само в чуждестранни сайтове и магазини да търся?
Писала съм ви на лично🙂

# 464
  • Варна
Момичета нямам близнаци , но когато бях бременна и търсех легло за малката , попаднах на няколко интересни близнашки легълца.

Едното е twin Halo bassinest ( за близначета е ). Ние имахме същото , но единично. Много ми беше удобно и полезно. Ползвах го 6 месеца , после малката започна да сяда , а от скоро прави опити и да се изправя. http://imperativ.info/wp-content/uploads/2018/06/halo-mattress-h … -discontinued.jpg
Скрит текст:

Това е другото
https://pec967myjn32xclv3mbkizhj-wpengine.netdna-ssl.com/wp-cont … Room2-300x276.jpg
 Не знам как се казва , но е на joovy. Ако напишете joovy twin baby pack n play ще ви излезне

Тези дни понеже пак съм прикована към леглото заради шийката 😥 почнах да си мисля за стаята ни и за легълцето/цата за бебоците Simple Smile
Това второто много ми хареса, но не намирам да го има в Бг Sad Някой запознат ли е от къде може да се вземе Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт