Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 78 544
  • 774
  •   1
Отговори
# 435
Бейби Монстърс гарантирано навсякъде влиза и е по-къса от бъгито на дължина 👍

# 436
А какви чанти ползвате за Монстърса? Някое мамче може ли.да покаже .

# 437
Обикновена чанта тип малко сакче с дълга дръжка. Родих в Щерев и там ми дадоха чанта с подаръци при изписването. Тази чанта ползвам. Бях се засилила да купувам, но определено няма смисъл.

# 438
  • София
Здравейте момичета, виждам в последните няколко коментара Бъгито, та се зачетох за изправеното положение на облегалките. Наистина това е единственият недостатък на количката... Ползвам я вече година и три месеца, голям кеф си е да я буташ, много ми е удобна, влиза на магия в асансьора, даже се смеем с мъжа ми, че като кача 2 кила и едва се затваря вратата след мен🤣. И моята е сива, с ръчка за спирачката на волана 😁. Единият разбойник обожава да се мушка в багажника, кога ли ще го скъса не знам, а котката не мога да я помръдна от там, та става навалица и в багажното😂.

# 439
  • Варна

Такава ли е вашата Бейби Монстерс? Как са гумите за нашите разбити пътища?

# 440
Моята е от по-стария вариант, червена, сенника е различен, по-добър, продавам я. Гумите са непомпащи, което за мен си е плюс, защото не се и пукат 😀

# 441
Удобно ли им е на децата в този кош?
И аз клоня към същия модел, но пък не искам да взимам кошове за новородено (освен ако ММ не настоява и не намеря изгодни)

# 442
  • Бургас
32 седмица пак не хванаха тонове....търсят ги търсят и не става. Има ли някой като мен така. Преди седмица ги мериха по 2кг бебета.....

# 443
Аз в петък бях на първи тонове (29г.с.+5дни). Акушерката бързо ги намери, направихме запис 10 мин., добре бяха, не се отчетоха контракции.
Бебчетата бяха 1200 и 1280 гр., искаше ми се да са по-големи, но пък си отговарят на дните.
От вчера доста ме боли корема ниско долу, най-вече като стоя права- направо усещам как тежестта ми притиска всички органи. Лошото е, че аз много търпя на болка и не мога да различа нормалните усещания от опасните.

# 444
Предполагам моят въпрос е обсъждан вече, затова моля да ме насочите къде да чета точно... Чакаме летни бебета и се чудя за легло/легла. Със сигурност в спалнята ни нямаме място за две големи дървени легла, затова мислих за сгъваема кошара - в началото да спят заедно, след няколко месеца да вземем още една и така... Вие какво мислите? Легло срещу сгъваема кошара? Или от самото начало е по-добре да спят отделно?

# 445
И аз съм пред същата дилема. Имаме стая за бебетата  (не че в спалнята няма.място)но предпочитам да са си в стаята.  И пред мен е въпроса 1 или 2 кошари и какви .

# 446
  • Варна
Аз в петък бях на първи тонове (29г.с.+5дни). Акушерката бързо ги намери, направихме запис 10 мин., добре бяха, не се отчетоха контракции.
Бебчетата бяха 1200 и 1280 гр., искаше ми се да са по-големи, но пък си отговарят на дните.
От вчера доста ме боли корема ниско долу, най-вече като стоя права- направо усещам как тежестта ми притиска всички органи. Лошото е, че аз много търпя на болка и не мога да различа нормалните усещания от опасните.
И аз за съжаление съм с такива усещания за тежест Sad от 2 дни, все едно коремс ми много тежи ксто гюле. Аз съм 22+6г.с и мнооого ме притеснява да не е пак шийката да е почнала да се скъсява Sad

# 447
Момичета нямам близнаци , но когато бях бременна и търсех легло за малката , попаднах на няколко интересни близнашки легълца.

Едното е twin Halo bassinest ( за близначета е ). Ние имахме същото , но единично. Много ми беше удобно и полезно. Ползвах го 6 месеца , после малката започна да сяда , а от скоро прави опити и да се изправя. http://imperativ.info/wp-content/uploads/2018/06/halo-mattress-h … -discontinued.jpg
Скрит текст:

Това е другото
https://pec967myjn32xclv3mbkizhj-wpengine.netdna-ssl.com/wp-cont … Room2-300x276.jpg
 Не знам как се казва , но е на joovy. Ако напишете joovy twin baby pack n play ще ви излезне

# 448
  • Бургас
моите ще са при мен докато ги кърмя и ставам нощем, за да не си създавам неудобство, в едно легло ще са докато не почнат да си пречат. След това ще ги местя и размествам всички.
И дъщеря ми беше така, до мен плътно кошарата с махната една решетка  и залепена за спалнята, за да не ставам.

# 449
  • Русе
Ние си взехме 2 дървени кошарки. И ние нямаме много място в спалнята, в момента бебоците са в една кошарка в спалнята. Започнаха да се ритат а са по 52-3 см и ги слагам леко по диагонал. Но след около месец ще го мислим че ще си пречат, ще трябва да намерим място и за 2рата кошарка. Blush

Общи условия

Активация на акаунт