Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 78 542
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Значи моите нещо са от по-непослушните.По принцип трябваше след 2 седмици да ида но се отказах, ще ида началото на март и ако и тогава не става, вдигам ръце!
 И супер странно ме ритат как да обясня абе точно в дупето мн неприятно там как са се врътнали да го правят това идея нямам, но им е любимо място на тях, а аз имам чувството че става земетресение там отзад.

За бял шум не знам дали се води, но аз имам и ползвах с малката една музикална играчка на фишер. Има шум от вълни и водопади и свети, значи като омагьосани бяхме всички вкъщи като се пусне, особено водопада ее един път. Тя се беше научила и с крак да натиска копчето , че да не се изправя....сама си се приспиваше с нея, че и ние се приспивахме. Перфектната играчка, за съжаление мн трудно се намира и май са ги поспрели, има сега разни подобрени модели, ама не е същото!

# 421
Тонове започнахме да мерим 26 + 4 когато влязох в болница, за 49 дни там имам направени около 100 записа (по 2 на ден, понякога и 3) и винаги лесно намираха бебетата Simple Smile

# 422
Бял шум ползваме за приспиването през деня- ползвам прахосмукачката от приложението baby sleep. Помага да не се чуват страничните шумове, но ако някой се разплаче, другият се буди. Не се пристрастяват към шума, тъй като навън си заспиват без него, а и вътре невинаги сме го ползвали.

# 423
Момичета, някоя от вас имала ли е проблем със зверски сърбежи от рано? Чувала съм за такива след 7-ми месец, но аз съм 5-ти и ще полудея направо. Не мога да спя, изнервям се, на работа едвам издържам.. Кожния каза, че е нормално и е от двойните хормони. Аз обаче четох за холестаза и в понеделник ще пусна изследвания.
Другото, което си мисля, е напълняването - след 3-ти месец почнах да качвам с по кило на седмица и в момента съм +9 кг от началото (20 гс съм). Може би опъването на кожата го предизвиква, но с какво ли не се мажа и мия и резултат постоянен - няма.
Че ще пребия ММ някой ден е ясно, ама да не посегна на шефа, че тогава ще стане страшно Grinning

# 424
Нормално е сърбеж по корема. От разтягането е. Мажи кожата постоянно.

# 425
Съжалявам, че не уточних - става въпрос за сърбеж по цялото тяло - кръст, бедра, задни части, рамена, корем, врат, подмишници. Веднага след баня се успокояват за около час. Също така от сутринта до обяд са наред нещата и следобед се започва, до към 2-3 през нощта.

# 426
Avonavi, аз имах ужасен сърбеж по цялото тяло. От 8 месец някъде и чак до кръв се стигаше от чесане. Родих преди 20 дни и всичко рязко се оправи. НО, оказа се, че имам завишени стойности на чернодробни показатели (билирубин най-много) . Когато се срещнах с гастроентеролог ми оставаха 10-ина дни до плановото секцио и решихме да не пия лекарства и да чакам раждане. Ако бях по-рано изследвала, щяха да ми предпишат. Друго видимо нещо, което насочва към проблем, е потъмняване на урината и светли изпражнения. Съветът ми е да си кажеш на следящият и да изследваш черния дроб, ако действително усещаш, че е сериозен сърбежът.

# 427
Благодаря, Зори! В понеделник ще пусна всичко. Засега АСАТ и АЛАТ са в норма, директният билирубин е 60% вместо 20%, но пък тотала е в норма.  Ще видя още Гама ГТ, белтък и албумин и ще потърся гастроентеролог за съвет.

# 428
  • Бургас
Имаше такъв синдром, някъде бях чела за сърбежи точно по цялото тяло.....не си спомням къде точно , но беше нормално

# 429
Извинявам се ако това вече е било обсъждано, но днес гледах в един магазин Kikka Boo. Какво мислите за нея? Казаха (а и в сайта пише), че става и за новородени, защото има пълно легнало положение, но вие какво мислите? Mountain buggy-то ми се стори доста тясна и тежка...

# 430
Разликата в теглото е 3 кг в полза на Кика Бу...и в цената, разбира се.След дълго проучване лично аз избрах Mountain buggy, вече я ползваме и съм много, много, доволна, но всеки има различни критерии, така че - въпрос на избор Simple Smile

# 431
Днес видях Така бе на живо , лично за мен плата е ужасен . Бъгито определено за мен е по-добър вариант . Разбира се решението е твое 🙂

# 432
  • Варна

И аз съм харесала тази не за друго ами заради размерите. Асансьора ни е широк 65 см и никоя друга няма да влезе. Sad
Ако някой може да даде друг савет ще съм благодарна Simple Smile Гледам и по английки и германски сайтове, но Sad

# 433
    Тази е нашата, минава навсякъде, много е маневрена и компактна. Други варианти са Бейби Монстърс и ПегПерего - също много добри колички Simple Smile Разгледайте Simple Smile

# 434
    Тази е нашата, минава навсякъде, много е маневрена и компактна. Други варианти са Бейби Монстърс и ПегПерего - също много добри колички Simple Smile Разгледайте Simple Smile
А това ли е най-изправеното положение на гърба на седалките?

Общи условия

Активация на акаунт