Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 78 537
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
Прекрасни героини сте всички! Господ да ви дава сили и търпение, а на малките - много здраве! Сигурна съм, че са много борбени и ще се справят с всичко! Мислете за времето след няколко седмици/месец когато това ще е зад вас, бебоците ще са вкъщи и ще им се радвате с пълна сила! Heart

# 406
Честити бебчета, Сиси! Да са ти живи и здрави! Бъди силна и не се притеснявай излишно- лекарите правят най-доброто за бебчетата!

# 407
  • Варна
Възхищавам ви се на силата!!! Майки-героини!!! People Princess Пожелавам на всички възможно най-бързо да мине този период и да сте си вкъщи с бебоците ❤️

# 408
Честити бебчета, мили момичета! Насълзяват ми се очите и от радост, и от болка, защото разбирам страхът, чакането, притеснението. Знам, че дечицата ви скоро ще са при вас здрави и усмихнати. Въпрос на малко време. Така сме ние жените, все се притесняваме, все се тревожим за дечицата си. Дано Бог е с нас и рожбите ни и всички да сме здрави.

# 409
  • Бургас
Днес се пробваха да им запишат тоновете ама- цък. Първо докато ги намерят къде са, зор. После тъкмо хванат някое и се врътка и до там. Ще ги пробваме пак за тонове началото на март, имам доста околоплодни и явно се ширят зверчетата.

# 410
Холи Бери, моите ги изписаха по различно време. Голямото 17 дни след, като се роди, а малкото 28 дни след раждането. И моите бяха на 2 антибиотика и бяха със сонди за хранене, всичко мина и вече забравих. Когато изписаха първото викнахме личната, после, като изписаха второто пак я викнахме. Всички ваксини са ни отложени с 2 месеца и следваме план за прегледи от неонтологията. Искам да ти кажа да не се притесняваш, всичко ще е наред,  голямата ми близначка не се хранеше добре и доста зор видях в началото, а днес стават на 3 м. И са страхотни гладничета, плачат, спят и знам, че всичко им е наред. И двете имат шум на сърцето, който бил невинен. Знам, че всичко ще е наред и вече не ги мисля тези прегледи. Спокойно, всичко ще е наред

# 411
Холи Бери, моите ги изписаха по различно време. Голямото 17 дни след, като се роди, а малкото 28 дни след раждането. И моите бяха на 2 антибиотика и бяха със сонди за хранене, всичко мина и вече забравих. Когато изписаха първото викнахме личната, после, като изписаха второто пак я викнахме. Всички ваксини са ни отложени с 2 месеца и следваме план за прегледи от неонтологията. Искам да ти кажа да не се притесняваш, всичко ще е наред,  голямата ми близначка не се хранеше добре и доста зор видях в началото, а днес стават на 3 м. И са страхотни гладничета, плачат, спят и знам, че всичко им е наред. И двете имат шум на сърцето, който бил невинен. Знам, че всичко ще е наред и вече не ги мисля тези прегледи. Спокойно, всичко ще е наред

Много, много ти благодаря.
Днес емоциите напират в мен, ще вземем нашето момче и жаща му ще го види за първи път. Заради грипната епидемия не му дадоха да ни види, а зарадинсистемите дори не е видял децата и орез стъклото. След няколко дни ще вземем и нашата принцеска.
Го орих с педиатърката, и ми наставления по телефона, и ще дойде на домашно посещение след като се приберем, понеже раждах в София и ще останем тук до изписване на децата, а сме от друг град.

Стискам палци на всички бъдещи мами и се моля Господ да благослови и пази децата ни.

# 412
  • Варна
Честито момичета!
Всичко ще бъде наред с бебоците ви!

# 413
Честити бебчета на вече родилите мами! Да са ви живи и здрави!
    Аз в петък бях на преглед  ( 27+5) Девойката беше 1150 гр, а младежът 1050гр. Отговарят си на дните; води, плаценти, кръвотоци са ОК;  шийката още е 4см. Докторката ми каза, че щом сме стигнали до тук, и то без проблеми,  е вече една идея по-спокойна☺.Направих пак МБ- чиста е. Следващият  ми  преглед ще е след  2 седмици, т.е. започваме по-начесто. Ще записваме тонове за пръв път. Това е засега от мен 😉

# 414
  • Бургас
Успех с тоновете хаха Simple Smile

Някой изобщо има ли успешно записани тонове на близнаци и в коя седмица?

# 415
Всичките записи ми бяха успешни, но започнахме някъде към 33-34-та седмица. Пътуването сутрин към болницата разбуждаше бебоците и нямаше проблем, тъй като не трябва да са заспали. Не трябва и да пиете кафенце преди това, защото се превъзбуждат и пак не става.

# 416
При мен записите започнаха наистина от 28-ма седмица- лежах в болница за задържане и започнаха пробно от тогава. Винаги са били идеални- лесно намираха бебетата, те никога не спяха и пазеха поведение по врвме на запис. През останалото време не се спираха 😄

# 417
Аз имам записани успешно тонове в 32 седм. Тогава и започнахме да ги записваме.

Ползвате ли бял шум за приспиване и според вас привиква ли се към него?

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 21:29 от madlen_

# 418
При нас белият шум подейства точно 3 пъти, за съжаление 😔

# 419
Аз имах успешни 3 седмици записване на тонове, след това родих, не съм имала проблеми с намирането на бебетата. Относно белият шум, заспиваме си все още с него, вече 1.3г. почти, за мен е много важен, защото не се събуждат един друг, не са привикнали, защото са спали с други хора и без шум.

Общи условия

Активация на акаунт