Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 77 956
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
Пухче, честито!!! Прекрасни килограми! Simple Smile Да са ти живи и здрави (и по възможност спокойни), а на теб бързо възстановяване!

# 646
Здравейте мили дами,може да не е много по темата, пиша за първи път и аз очаквам близнаци и бих искала мнението ви за количка 3в1.Дали би била удобна и дали сме се ориентирали правилно?
Благодаря предварително за вниманието!🌞🙂

# 647
Здравейте мили дами,може да не е много по темата, пиша за първи път и аз очаквам близнаци и бих искала мнението ви за количка 3в1.Дали би била удобна и дали сме се ориентирали правилно?

Здравей ,аз съм с количка Baby Monsters Easy Twin 3в1 и съм доволна . Когато избираш количката си помисли за големината и , колко килограма ще е , колко позиции ще има . Гуми , шаси , по какъв терен ще се разхождаш , къде ще стои . Материал от който е направена и още куп подробности.
Колко е удобна количката не мога да кажа със сигурност , защото не аз се возя в нея , но за управлението и съм доволна . Ако имаш интерес бих ти описала предимствата и недостатъците на този модел според мен.

# 648

Здравей ,аз съм с количка Baby Monsters Easy Twin 3в1 и съм доволна . Когато избираш количката си помисли за големината и , колко килограма ще е , колко позиции ще има . Гуми , шаси , по какъв терен ще се разхождаш , къде ще стои . Материал от който е направена и още куп подробности.
Колко е удобна количката не мога да кажа със сигурност , защото не аз се возя в нея , но за управлението и съм доволна . Ако имаш интерес бих ти описала предимствата и недостатъците на този модел според мен.

Към момента и аз съм се спряла на този модел, така че ще те помоля да кажеш предимствата и недостатъците. Колебая се дали да взимам кошовете за новородено, тай като доста се оскъпява количката с трите вида кошчета?

# 649
  • Варна

Усмивка , ние ще сме с Baby Monsters задължително главно заради размерите - това е единствената количка, която горе-долу влиза в асансьора ни Sad Аз също се чудя за кошове, тъй като бебчовците ще се появят началото на юни. Но понеже ще раждам в София, а живеем във Варна ще ни се наложи с нещо да ги возим до вкъщи,,,, Ако някой има такъв опит с новородено на дълъг път, моля да сподели 🤗❤️🤓

# 650
Нашата беше без столчета за кола, не съм усетила липсата им. Кошчета за новородено имахме, но това е лично решение.
Едното столче за кола ни го дадоха, а другото купихме по-бюджетно. Сегашните вече са с изофикс.

# 651

Усмивка , ние ще сме с Baby Monsters задължително главно заради размерите - това е единствената количка, която горе-долу влиза в асансьора ни Sad Аз също се чудя за кошове, тъй като бебчовците ще се появят началото на юни. Но понеже ще раждам в София, а живеем във Варна ще ни се наложи с нещо да ги возим до вкъщи,,,, Ако някой има такъв опит с новородено на дълъг път, моля да сподели 🤗❤️🤓

Аз съм много доволна от кошниците на количката , пътуваме постоянно и го ползвам и в колата и закачени към шасито на количката . Като бяха новородени освен подложката на самото столче съм сложила и бамбуково , сега са само с бамбуковото. Кошовете за количката (0-6) са хубави и дълги , но заради размерите на количката е малко тясно според мен . Ако ще се разхождате повече в населеното място където живеете , ще ви бъдат от полза . Друг плюс за мен са гумите и амортисьорите , това, че мога да контролирам предните колела . За седалките 6+ все още не мога да кажа нищо  . Другото което не харесвам са сенниците на седалките 6+ , но това го реших до някъде като проблем с допълнителни сенници . И най -големия минус е , че черното избледнява много бързо .

# 652
Ние живот и здраве решихме да сме с bugaboo donkey, успяхме да я намерим супер изгодно втора ръка и съм напълно очарована от качественото изпълнение на количката... за жалост на българския пазар нищо не ми хареса като качество на материалите, пластмасата и пр към фунционалност бяха доста орязани. Гледала съм само колички, в които бебетата са едно до друго.

# 653
Ние искаме бебетата да са едно до друго но  и избора поне до този момент е малко труден дори и цветово няма голям избор.😒

# 654
Това с количките е голяма драма Sad Дано да не сте в апартамент на по-висок етаж и да не е необходимо да се ограничавате и от към ширина/ дължина в асансьора, че тогава търсенето става направо ад...

# 655
  • Бургас
В крайна сметка ние взехме полската-Dorjan Quick Twin. Доволна съм към момента. Да, по-широка е , но кошовете са твърди и широчки и са си като легълца за бебенцата, така че ще мога да си шетам спокойно с часове, а те да си спят.
Мобилна е и за сега не и усещам тежестта, но не съм я и товарила кой знае колко. Летните кошове имат позиция с лице към мен, това, което държах много. А и цвета ме кефи много. Като я побутам още малко и повече офроуд, пак ще пиша как се държи, че е сравнително нов модела и трудно се намира инфо.

# 656
Cherry^Blossom, много симпатина количка... със здраве да си я ползвате Yum

# 657
Да в блок сме и сме на 5тия  етаж и си давам сметка какво приключение ще бъде.🤪

# 658
Но понеже ще раждам в София, а живеем във Варна ще ни се наложи с нещо да ги возим до вкъщи,,,, Ако някой има такъв опит с новородено на дълъг път, моля да сподели 🤗❤️🤓

Ние от Пловдив ще пътуваме към Варна, когато се родят. На мнение съм, че докато са малки и основно спят ще е по-лесно. Само на всеки час - час и половина трбява да се махат от седалките за кола

# 659
Мамчета да попитам педиатърката ни изписа флора бимби пробиотик обаче не каза как се приема, някоя мама знае ли? В млякото ли да го сложа?Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт