Срамежлив и самотен

• 15 140
  • 365
  •   1
Отговори
# 240
Както е казал Бенджамин Франклин - който подбира, явно има нереалистични критерии!

# 241
На един такъв много готин тип (все още смятам, че е добър човек, забавен) му давах шанс и го подкрепях в трудни моменти дълги дълги години. Все го разбирах как не си попада на мястото, и как все не може материално да се закрепи, да дръпне, как все не е неговото нещо, този му е виновен, онзи, па криза, па нам кво. Ами, след мислене цели 2 години и поредица от разочарования и липса на подкрепа в ключови за нас моменти, му посочих пътя, изнесох му багажчето и по живо, по здраво.

Накрая осъзнах, че не го обичам вече не заради постоянната му липса на пари, а защото бях загубила уважение към него. А мъж, който не уважавам, няма как и да обичам и да е мой партньор. Та така. Има мъже, които цял живот не успяват да дадат ряз, да действат, да поемат отговорност за собствения си живот, пък камо ли за семейство. По една или друга причина, разбира се, хората сме различни. Но това не ги оправдава. Защото в крайна сметка всички живеем в един свят на материална реалност и както можем да се хилондрим, забавляваме, да пишем поезия и глупотевим с приятели, трябва да можем и да сме адекватни на реалността. Никой на никого не е длъжен, но факт е, че мъжът и жената имат различни роли в двойката и всеки от нас трябва да може добре да поема своята част от двойката.

И ако щеш вярвай много жени надушваме точно това в мъжете (очевидно не от първи път, но се учим, нали) –
Виждам виждам как надушвате Simple Smile 2 години значи, за да разберете за някакъв остап бендерец (нали знаете кой е Остап Бендер?), че е въздух под налягане? Хубавичък, с чувство за хумор (или може би няколко заучени лафа), платил е той сметката, гъди гъди мъж на кон и айдеееее, две години сте му плащали борчовете, докато той е обяснявал как ехе утре ще направи големия удар за милиони Simple Smile))

Надушвате, няма що Simple Smile

Мен парите не ме интересуват, никога не са ме вълнували материалните неща, а за нормален живот имам повече от достатъчно. Темата за парите ми е досадна, но ми е забавно да бъзикам жените, треперещи да не попаднат на някой голтак. И както така треперят - хоп, две години точно с такъв. Или пък живеят си, живеят си и хоп - купува си апартаментче само на свое име Stuck Out Tongue Та нямам нищо против - надушвайте, избирайте, но не забравяйте, че мъжете правим същото, кой по-успешно, кой по-малко.

Проблемът е точно, че повечето хора много подбират и много душат, а нямат абсолютно никаква интуиция за това, което ги интересува и още по-малко имат разбиране за това какво всъщност им трябва. Няма как човек, който не познава и не разбира себе си, да развие умението да усеща другите. Е и авторът така се оказа - много бил подбирал Simple Smile И сигурно все още подбира - някоя по-грозничка ще я върне като стой та гледай със своите 190см и сини очи (и въпреки килцата) Simple Smile

До това води като почнем да гледаме на хората като на стоки в магазина и да се мамим прекалено много по "търговския вид" без дори да сме прочели етикетчето за съставките и цената.

# 242
Нещо ме съмнява авторът да казва истината и че подбирал. Това с оглед на предишните му писаници.

Жените повече подбират.
Мъжете са си по-първични. И като ги удари хормонът хич не подбират. Нито пък тръгват да си гледат критериите още в началото. Подбира се и се мисли, когато човек се замисли за сериозна връзка.

# 243
  • балша
да,ама аз не мисля с долната си глава-за разлика от 99 % от мъжете

# 244
Което също е лошо.
Мъж който не мисли поне малко с долната си глава и не я използва, не ми го хвали.

# 245
  • Sofia
да,ама аз не мисля с долната си глава ...

Ахам, затуй долната си глава не си я пуснал в употреба вече 3 десетилетия. Истински музеен експонат. Ма, тя ше 'земе да мухляса, бре!

# 246
Ау, колко повърхностно. Че не ти приляга пък на тебе хич такъв елементарен анализ, Бг-татко.
Не, човекът беше ученическата ми любов и живях с него много повече от 2 години. Последните 2 години мислих много дали да се разделя с него и защо. С незначителни мъже и ръсещи клише след клише, дори с всичките пари на света, никога няма да се събера. Скучни са ми. Няма тръпка за ума, а тази в гащите колкото и да продължи,  няма как да е безкрайна. И после какво го правя такъв. Помисли над това? За какво е с теб жена ти?

А и ми се струва, че подценяваш доброто чувство за хумор, това не е да разказваш вицове. Това е начин на мислене, изразяване, игра с думи, самоирония и още доста неща.Simple Smile

Но по реакциите и подскоците на тази тема "да не би жена да ме мине" виждам, че си доста чувствителен. Което ме навежда на мисълта, че точно ти имаш притеснения, които неумело опитваш да прикриеш с "мен парите не ме интересуват". Бе баш си те интересуват и май, май те е страх от минавка. Все се опитваш да ни наведеш колко сме елементарни и меркантилни.
И в един тон пееш само. Отвори очи, има жени дето мислят на различни нива. И в други теми ми прави впечатление, че или познаваш много малко жени, или просто не си общувал никога с жени с по-широк ум. Слагаш всичко на една релса и пускаш по коловоза.

Представи си сега, че има жени (даже и хора можем да ги наречем), които аналогично на твоите твърдения как мъжете се опазят от такива – могат да мислят, умни са, образовани, могат да се грижат сами за себе си и за какво им е тогава мъж? За трофей или да ги придружава на шопинг? За разплод? Щото, ако е за секса, могат да са всеки път с различен, защо да се ангажират с един.

Етикетите, между другото ги поставяш ти, без да ми се сърдиш, много си ми симпатичен, но и доста ограничен в някои възгледи.Simple Smile

Авторе, хубаво си подбирал. И какво търсеше, че не успя да го намериш досега? Ще е интересно да споделиш.

# 247
Аз напълно вярвам на автора, че е подбирал и то много!

Подбирал е такава, която да не му откаже, но не е намерил - за всички е имало някаква вероятност да му дадат ресто и така не е срещнал все още "избраната".

# 248
  • балша
Ау, колко повърхностно. Че не ти приляга пък на тебе хич такъв елементарен анализ, Бг-татко.
Не, човекът беше ученическата ми любов и живях с него много повече от 2 години. Последните 2 години мислих много дали да се разделя с него и защо. С незначителни мъже и ръсещи клише след клише, дори с всичките пари на света, никога няма да се събера. Скучни са ми. Няма тръпка за ума, а тази в гащите колкото и да продължи,  няма как да е безкрайна. И после какво го правя такъв. Помисли над това? За какво е с теб жена ти?

А и ми се струва, че подценяваш доброто чувство за хумор, това не е да разказваш вицове. Това е начин на мислене, изразяване, игра с думи, самоирония и още доста неща.Simple Smile

Но по реакциите и подскоците на тази тема "да не би жена да ме мине" виждам, че си доста чувствителен. Което ме навежда на мисълта, че точно ти имаш притеснения, които неумело опитваш да прикриеш с "мен парите не ме интересуват". Бе баш си те интересуват и май, май те е страх от минавка. Все се опитваш да ни наведеш колко сме елементарни и меркантилни.
И в един тон пееш само. Отвори очи, има жени дето мислят на различни нива. И в други теми ми прави впечатление, че или познаваш много малко жени, или просто не си общувал никога с жени с по-широк ум. Слагаш всичко на една релса и пускаш по коловоза.

Представи си сега, че има жени (даже и хора можем да ги наречем), които аналогично на твоите твърдения как мъжете се опазят от такива – могат да мислят, умни са, образовани, могат да се грижат сами за себе си и за какво им е тогава мъж? За трофей или да ги придружава на шопинг? За разплод? Щото, ако е за секса, могат да са всеки път с различен, защо да се ангажират с един.

Етикетите, между другото ги поставяш ти, без да ми се сърдиш, много си ми симпатичен, но и доста ограничен в някои възгледи.Simple Smile

Авторе, хубаво си подбирал. И какво търсеше, че не успя да го намериш досега? Ще е интересно да споделиш.

Търсех жената,която да е за мен-едната която ме харесваше искаше само секс,другата не я оцених аз,това бяха тези,които ме харесваха,но това беше отдавна,харесвах едно момиче в Университета,но 2 години не се получи нищо,последната,към  която все още имам чувства ме отхвърли,защото разбра,че има тумор на мозъка и все попадам на някакви....

# 249
  • Fairbanks, Alaska
Че какво лошо има в това, жена да иска секс от теб? Стига да ми допада, няма да ѝ откажа. Това е безценен опит. А и като другите жени, те видят с жена, моментално влизаш в друга категория.

# 250
  • балша
сега и аз мисля като теб,но в 12 клас ме беше страх,хаха,вече 10 год минаха оттогава

# 251
сега и аз мисля като теб,но в 12 клас ме беше страх,хаха,вече 10 год минаха оттогава
Което подсказва, че към момента имаш ограничени контакти и общуване, съответно и с жени. И това води до изолация и дистанцираност. Затова ти написах по-горе, че ми се струва, че сякаш те мързи да общуваш. Има ли нещо подобно? Каква е средата ти в момента? Имаш ли изобщо такава? Срещаш ли се с приятели? Покрай тях жени няма ли?

# 252
  • балша
Което подсказва, че към момента имаш ограничени контакти и общуване, съответно и с жени. И това води до изолация и дистанцираност. Затова ти написах по-горе, че ми се струва, че сякаш те мързи да общуваш. Има ли нещо подобно? Каква е средата ти в момента? Имаш ли изобщо такава? Срещаш ли се с приятели? Покрай тях жени няма ли?

За жалост моите приятели са в София-видяхме се за последно на моя имен ден,който празнувах вкъщи
Познавам много жени-но всички са заети мамка му .
До една,опитал съм с почти всички,но ударих на камък.
Живея в Балша-село където жените,които съм харесвал са обвързани,омъжени с деца.
С две думи съм зациклил

# 253
Авторе, не се обиждай, но хич не вярвам да си подбирал, защото просто не си в положение да го правиш, по-скоро ти си този, който е отпаднал от всички класации, както и не вярвам, че имало някаква, която много искала секс с теб. Това май са твои свободни съчинения, а? Я ми отговори на един въпрос - ти приятели изобщо имаш ли? Да позная ли? Обзалагам се, че нямаш никаква приятелска среда. А я ми кажи как прекарваш празниците, примерно Нова година? А рожденния си ден?

# 254
  • балша
Авторе, не се обиждай, но хич не вярвам да си подбирал, защото просто не си в положение да го правиш, по-скоро ти си този, който е отпаднал от всички класации, както и не вярвам, че имало някаква, която много искала секс с теб. Това май са твои свободни съчинения, а? Я ми отговори на един въпрос - ти приятели изобщо имаш ли? Да позная ли? Обзалагам се, че нямаш никаква приятелска среда. А я ми кажи как прекарваш празниците, примерно Нова година? А рожденния си ден?

На Димитровден преди 4 дни дойдоха 10 души на празника ми,мои приятели
Всеки рожден ден го празнувам с много хора,имам много приятели,но проблемът ми е,че се виждаме само
на такива празници

Общи условия

Активация на акаунт