Звездни компромати- 385 част

• 80 795
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Андреа през целия мач не спря да подскача и вика, или е супер емоционална или беше пияна. Само я теглеха от едната страна Николета, от другата страна не разпознах кой беше до нея. Изобщо не е дебела, нормална жена.

# 31
И кой би снощи? Надявам се да е бил Хюи. Тези Николета и Андреа са пред разпад.

# 32
  • софия
Как Хюи ще бие? Кубрат е бил.
Скрит текст:
Нищо не разбирам от бокс, не се интересувам, не съм гледала, но от страни, винаги ми е изглеждало нагласено. Кубрат е домакин и не е възпитано да го победят.

# 33
  • София
Аз съм виждала снимки от други мачове и тя винаги се вълнува и подскача. Сигурно Николета я е подръпвала, за да се успокои.
 Джуките на Николета също са ужасни.
 Симпатичен е Башур, в сравнения с онзи прасеподобен.

# 34
  • където ми харесва
Кво значи, не е възпитано? Те са боксьори, ако домакина е паднал, защото в слаб, си е съвсем възпитано.

# 35
Не харесвам нито Андрея нито Кубрат, но по някаква странна причина като двойка са ми симпатични.  Crazy Според мен се обичат и наистина са привързани един към друг. Време им е вече за няколко малки Кубратчета.

# 36
Andrea _Теодора си е кака Здравка..виждах я на живо когато участваше в Денсинг старс преди..3/4 год. даже си спомням ..че тогава си помислих "боже тая какво кюфте е" стройна като табуретка ... а на снимки все едно мис тяло Simple Smile

# 37
Нелепо е Андреа да изглежда по определен начин, а на снимки все едно д-р Дулитъл е прикрепил главата й към чуждо тяло.
На всеки се случва да не е във форма или пък има различни причини за това. Затова никой не я упреква за истинския й вид, а за внушенията, които прави, използвайки фотошоп.
Преди време гледах как Кали влезе в къщата на ВБ да се кара на Ричард. Ами той, завалията, загуби дар - слово - толкова го стресна тази изрисувана жена. В близък план беше потресаваща просто.
Не ме интересуват причините, поради които тези жени бягат от реалността, но ние, простосмъртните, не сме слепи и наивни.
Айде, стига вече с този фотошоп!

# 38
  • софия
Кво значи, не е възпитано? Те са боксьори, ако домакина е паднал, защото в слаб, си е съвсем възпитано.
Значи, че тези мачове ми приличат на мачовете по кеч. Колкото там реално се трепат, толкова и това е истинско. Не претендирам, че разбирам, пиша на мен как ми изглежда от страни. Възможно е да не е така.

# 39
  • София
Джулито си е снимала дупИто в манастира:

https://www.instagram.com/p/BpeNx5klccx/?utm_source=ig_share_she … shid=6bk1xsfpx4ed

# 40
Ми то за кво да ходиш до манастир, ако не си щракнеш задницата?! 🤔

# 41
Извадила ли е снимка да я сложат в олтара на манастира?

# 42
Ми то за кво да ходиш до манастир, ако не си щракнеш задницата?! 🤔
Или междукрачието, както беше направил доайена в тези акробатики - Ванчето Червенкова.

# 43
# 44
  • град-държава
Два ченгела различават подписа на Киану от моя. Trollface
Сутринта видях снимки на Хюи(?), не на шега му беше сменена физиономията. Мача не съм го гледала.
П.п.
За мен все още остава мистерия как жени като Николета и Андрея постигат с толкова усилия и още повече пари, толкова потресаващо евтин вид.

Общи условия

Активация на акаунт