Звездни компромати- 385 част

• 81 402
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Сетих се за Сантра и че нищо не се чува за нея:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155174588282059&se … ype=3&theater

# 436
Гледайки Александра Сърчаджиева, се сетих за Ласкин. Какво стана с него, нали беше много зле и в болница?

# 437
Ласкин нали много презира и плюе по чалгарщината, а Алекс първа дружка с Азис...

всички са лицемерни мишки. вече е много трудно да намериш некой който не е

# 438
  • Murcia, Spain/Ruse
А аз съм се сетила за дъщерята на Азис.Нищо не се знае за нея,трябва да е доста пораснала...

# 439
Ами на Азис детето учи в елитно училище, далече от грозните училища, в които деца слушат Азис и след време сигурно ще учи в чужбина, далече от сметището на нашата страна, в която се изходи и продължава да се изхожда Азис.

# 440
Нормално 12 годишно момиче е дъщерята на Азис. Какво да се чува за нея?

Ами на Азис детето учи в елитно училище, далече от грозните училища, в които деца слушат Азис и след време сигурно ще учи в чужбина, далече от сметището на нашата страна, в която се изходи и продължава да се изхожда Азис.

Учи в училище, в което се влиза с изпит, в което таксата не е от най-високите и в което и много други деца учат. Чак пък да е толкова уникаТна, не е. Съвсем нормално дете. Ходи по рожденни дни, на гости при приятелки. Ако не знаеш как изглежда майка ѝ или тя, няма и да разбереш, че си ги подминала на улицата примерно.

# 441
Нормално 12 годишно момиче е дъщерята на Азис. Какво да се чува за нея?

Учи в училище, в което се влиза с изпит, в което таксата не е от най-високите и в което и много други деца учат. Чак пък да е толкова уникаТна, не е. Съвсем нормално дете. Ходи по рожденни дни, на гости при приятелки. Ако не знаеш как изглежда майка ѝ или тя, няма и да разбереш, че си ги подминала на улицата примерно.

Изобщо не си разбрал/а поста ми.

# 442
Значи и аз не го разбрах newsm78 И чак пък да се е "изходил" Азис и да продължава...намери свободна ниша човека, запълни я (при това много успешно) и последните години си кротува. Даже изглежда супер нормално!

# 443
Азис не е запълвал никаква ниша. Просто имаше хора с ниска култура, които се интересуваха от "ексцентричността" му, ако може да наречем ексцентричност перата в задника му.  Слушаха го предимно бедни и изпаднали хора. Тези хора и децата им си останаха бедни и изпаднали, а Азис като автор на боклуци и бидейки си боклук, успя да си изгради лайфстайл далече от боклука.

# 444
Е, хайде сега. То по тая логика всички трябва да обичат само Лили Иванова, за да са с "висока" култура? newsm78 Аз не съм се интересувала от ексцентричността му, нито съм запозната в детайли с творчеството му, но като глас винаги ми е харесвал и съм се възхищавала на постигнатото. Да, не е блестящ артист от световно ниво, нито пък в особено престижна ниша, но използва това, което има, да работи за него. За мен е лигав и мазен на моменти, но боклук не бих го нарекла. Ма какво ли разбирам с тая моя ниска култура Mr. Green

# 445
  • Бургас
 Aха,как ли пък няма да седна да слушам Иванова,ей сега.Не харесвам и Азис,но не мога да отрека,че е талантлив,и боклук не бих го нарекла.

# 446
Вълчева Арабаджиева и кон - голям любител съм на животните, ама това ми е в повече....
Скрит текст:

# 447
Аз, като черна станция днес, ама и това мога да го разбера. Докато яздех активно, конят ми беше като сиамски близнак. Чистене, ядене, говорене, обичане - почти като женени бяхме Joy Добре, че в днешно време мъжо само спейки мята къчове, та има еволюция някаква Joy И, преди да се появи Pelle, под "обичане" имам предвид емоция!

# 448
На Азис нито песните му знам, нито изявите. Сега в брадъра го гледах за първи път. Според мен се справи страхотно като водещ аматьор. Сашка я сложи в джоба си одма, барабар с дипломата й от училище за актьори и кръвта течаща във вените й. Много изкуствена с нейното кряскане и кудкудякане пред камерите. Азис пък от друго страна толкова естествен беше и с такава лекота водеше, все едно цял живот това е правил. Много се изненадах, че той ми допадна повече.

# 449
  • Sofia
Не съм гледала вип брадър, но иначе той нямаше ли шоу преди време? Не е точно аматьор.

Общи условия

Активация на акаунт