Звездни компромати- 385 част

• 81 413
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Тоци ще кърми и ще си реже ноктите (сигурно при Гала)

https://pik.bg/%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%B0- … 8-news793068.html

# 466
Сигурна съм, че въпреки ексцентричността си, Антония ще е много грижовна майка. Simple Smile

# 467
Моника може да не е със стягащо бельо, а самият панталон да е с подплата....както са мъжките официални панталони. Евентуално.

# 468
Рут Колева в Събуди се. Тази от къде пари за риза Фенди? Сигурно от вградената касичка.

# 469
  • Countryside
Е, няма как да гледа бебе с тия ноктаци, Тоца. Евала, че е решила да ражда нормално и да кърми! Малко е шантава, но ми се струва добър човек. И от бременността направо сияе. Съпругът й ми, също ми се струва добряк и е много влюбен. Живи и здрави да са и да отгледат стойностен човек!

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 21:32 от Сиренце

# 470
Рут Колева в Събуди се. Тази от къде пари за риза Фенди? Сигурно от вградената касичка.
Ти защо броиш чужди пари?

# 471
Ти защо броиш чужди пари?
То какво има да се брои??!
Въпроса е риторичен, надявам се.
Ще броя каквото и на когото си искам Simple Smile

# 472
Ники Илиев при Мон Дьо - сякаш доста попрекалил с ботокса.

# 473
Тъкмо щях да напиша че това момче не остарява! Харесвам го Simple Smile

# 474
Майка му се упражнява здраво върху него. Не мога да го понасям.

# 475
Забравих коя е майка му, но ми припомниха. Е, то така всеки може, въпреки, че не знам дали е добра като лекар.

# 476
Ники Илиев го помня още от времето на Мело ТВ Мания (там се бяха събрали дечица на известни, за които беше предначертано, че ще ни ги бутат по ТВ дълги години). Още тогава Ники си седеше неадекватно на екран, все едно усещайки, че не му е там мястото. После имаше едно предаване с Яна Маринова, където Ники пак гледаше като отровен. Виждала съм го няколко пъти на живо, излъчването му е на комплексиран човек, въпреки красивата визия. Последните две-три години се научи да съставя изречения милият. Целият му бекграунд е изграден от родителите му. 

# 477
страшен красавец няма що. точно от мело тв мания до ся се повтаря тва и са го повервали некои хора.

# 478
  • Sofia
А какво стана с брака му?

# 479
  • София
Децата на Тенчева - сладка снимка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт