Звездни компромати- 385 част

• 80 852
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • DE
Рут Колева пък кой я слуша, изключително посредствена певица. Че и в Китай ходила да пее. С техните феноменални гласове точно такава световно неизвестна ще отидат да слушат  Rolling Eyes

# 571
Райна освен, че е супер селска е и с много кофти характер. Преди много години, още беше с Коцето, такъв панаир му напарви в едно заведение, че жив го ожалих. Голяма змия е тая, съскаше буквално. Много ми е противна.
А Лияна е с вид на евтин парцал и с тва гласче мяу мяу, все не разбрана. Тя не била такава, те мъжете и криви. Сякаш не я видяхме в ББ как се пускаше на Тервел без да и мигне окото, че има дете и жена. Още по- противна ми е от Райна. От фолкаджийките се мъча да се сетя за някоя на която симпатизирам, май няма такава. Всичките са хвани едната, удари другата...

# 572
Жаки, то пък щот Тервел е съпруг на годината. И двамата са си лика прилика.

# 573
  • До морето
На мен Райна и Лияна не са ми в една категория. Първата може да е селска пръчка, но втората е пълен парцаляк. Мен ме е срам от жени като нея.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 20:46 от Boho chic

# 574
Не е бе и той не е ок, но мъж е, тя му се навираше яко, да не я върне. То няма лошо, че Лиана е лека, така си е решила, ама що се прави на луда и на света вода ненапита. Такива най- ги обичам.

# 575
Е тя Лияна и с ужасния Благо се хвана точно когато приятелката му беше бременна. Бляк.

# 576
Е тя Лияна и с ужасния Благо се хвана точно когато приятелката му беше бременна. Бляк.

Сигур пак не е разбрала, че е обвързан, завалийката заблудена 🤮

# 577
Да, затова се напускаха из медиите тогава 100 снимки как се натискат из заведенията.

# 578
Тази Лияна е абсолютен парцал наистина.
Няма нищо общо с Райна. Тя си е селска пръчка, но има морал. Друго е, че е устата, съскаща, противна и проста и много държи всички да го разберат. Постоянно го натяква и повтаря. Добре, разбрахме, че не ставаш и си проста.
Левента бързо ще я разкара гарантирам ви.

# 579
  • София
Най-вероятно за младежа това е най-лесния начин да се запише и заговори за него. Ще го поканят в следващия ВБ, ще си изрекламира режимите и тренировките безплатно и т.н
Сигурно и майка му не изглежда толкова ретро като Райна.

# 580
Да, и за мен той е търсач на слава и ще се възползва малко и ще и бие шута, за да се хване с някое малко русо котенце, апетитно и сладко.
Такива като него ги гонят тълпи от алчни за мускули в леглото, повърхностни тийнки. Леля Райне да обърне поглед към по-възрастните македонци, защото вече преваля, а е сама.

# 581
  • софия
Ганито ще влиза във Випа днес,  снимала се е инстраграм,  ама не знам тук как се слага скрит текст. Ако някой ми пише на лично кка се прави, като качваш от телефона, ще съм благодарна

# 582
  • София
Някой питаше за Рут - попаднах на неин проект с Луфтханза, явно й спонсорират пътешествията.
https://m.dnevnik.bg/na_put/2018/06/05/3328190_rut_koleva_za_nai … _miasto_na_sveta/

# 583
  • Бургас
Тази Лияна е абсолютен парцал наистина.
Няма нищо общо с Райна. Тя си е селска пръчка, но има морал. Друго е, че е устата, съскаща, противна и проста и много държи всички да го разберат. Постоянно го натяква и повтаря. Добре, разбрахме, че не ставаш и си проста.
Левента бързо ще я разкара гарантирам ви.
Непоносима ми е Лияна.

# 584
Аз помня Лияна преди как изглеждаше:
Скрит текст:

Ето това е реалната й външност.
Останалото са много корекции и ориенталски грим. Тя се и държи като жена, която осъзнава, че външността, която носи сега, не е нейната, та затова си играе такива кокетни и преувеличени игрички. Точно както го правят трансджендърите.

Общи условия

Активация на акаунт