Звездни компромати- 385 част

• 80 850
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Ужасни вежди!!!

# 586
То три косъма, каква вежда ?!

# 587
  • Бургас
Хахаха,е колкото толкова сега.

# 588
Помним им началото на фолкаджийките - грозни и евтини жени бяха и си останаха такива.

Брадчо

Райън Гослинг

Никол Кидман - не знам дали си е правила нещо, дали е грим или възрастта я е догонила внезапно, но много странно изглежда на тази снимка

Виго М. Purple Heart

Хю Джакман

Шайлийн Уудли в някакъв гащериужасон

# 589
Рут Колева пък кой я слуша, изключително посредствена певица. Че и в Китай ходила да пее. С техните феноменални гласове точно такава световно неизвестна ще отидат да слушат  Rolling Eyes
Аз я слушам и много ми харесва.
Не е най-великата певица, но ми харесва, това е достатъчно.

# 590
  • София
На мен Райна и Рияна не са ми в една категория. Първата може да е селска пръчка, но втората е пълен парцаляк. Мен ме е срам от жени като нея.

Рияна???

# 591
  • in Wonderland
Рут Колева пък кой я слуша, изключително посредствена певица. Че и в Китай ходила да пее. С техните феноменални гласове точно такава световно неизвестна ще отидат да слушат  Rolling Eyes
Аз я слушам и много ми харесва.
Не е най-великата певица, но ми харесва, това е достатъчно.
Аз също я харесвам.
Албумът й е Confidence. Truth има шанс да е сред номинираните за албум на годината в категорията R&B и соул на 61-вите награди "Грами".
https://www.google.bg/amp/s/m.dnevnik.bg/razvlechenie/2018/10/23 … inaciia_za_grami/

Самата тя казвс, че шанса да мине пресявката е почти нулев, но и това, че е сред обсъжданите за номинация албуми си е голямо постижение.

# 592
  • До морето
На мен Райна и Рияна не са ми в една категория. Първата може да е селска пръчка, но втората е пълен парцаляк. Мен ме е срам от жени като нея.

Рияна???

Е, наистина ли не разбра, че е неволна грешка при писането, при положение, че 20 поста преди и след това коментираме Райна и Лияна или просто не знаеше как по друг начин да се  запишеш в темата?!?!

# 593
За пореден път се хващам, че не съм подготвена за старостта, не мога да спра да се учудвам на променените с годините звезди, става ми мъчно всеки път. Особено жените, може от 30 до 55 да стоят с един вид черти и изведнъж бам, шок, неузнаваеми и състарени. Не мога да свикна и това е, явно трудно ще посрещам промените и при мен самата.

# 594
# 595
  • Rock & Roll feeling ...
По повод Райнето и характера й. Чудя се на какво сте станали свидетели ? На времето във ВБ  се разписа с македонско поведение,обаче Коцето искаше да правят секс,за да не го помислят за путьо. Голям довод. Момичето не искаше родителите й да я виждат по този начин,а той се направи,че тя му се прави.
На мен Коцето ми е симпатичен,изглежда душа човек,но ако ми е гадже бих имала проблем,ако употребява наркотици и ми изневерява редовно,като той самия няма проблем с това. Поглеждайки от тази камбанария, Райна не ми изглежда с чак толкова кофти  характер. Ако някой има толрантност към всичко това,нека пише, ще ми е интересно.

# 596
Коцето не бих го издържала и 2 дена. Райна е една героиня направо. А на сегашната му съпруга Надя й съчувствам - по-голям кошмар от мъж като Коце не си и представям. Надя поне е била малка и глупава като се е излъгала де. Пък и имат сладки дечица, нека са си ОК. Просто някои мъже са ми анти прекалено, например Коцето.

# 597
Надя всъщност доста се наслаждава на спокойния си и елитен живот и май не й пука особено какво прави Коцето, стига да си живеят така луксозно.

# 598
Нека си е доволна жената - така трябва Simple Smile Все пак това е  нейния живот.

# 599
  • Rock & Roll feeling ...
Има и такива жени,които смятат,че при мъжете по друг начин стоят нещата и на тях им е позволено да изневеряват. Даже не приемат секса за изневяра. Аз не бих искала да целувам мъж,който преди 2 часа е лизал друга жена. Просто ми е гнусно и недостойно. 

Общи условия

Активация на акаунт