Звездни компромати- 385 част

• 80 807
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Ева, Зоуи Салдана, Америка Ферера и Джина Родригес
https://www.instagram.com/p/BpzhaPSBSIY/?utm_source=ig_share_she … shid=qjujecnavq3i

Аз пък по някакви необясними причини харесвам Жени Джаферович. Харесва ми грима, който показва, а и ми изглежда готин човек.

# 631

А това, уважаеми, е Мария Илиева.. натурална, неподправена.

https://www.instagram.com/p/Bp0Bja9gjaa/?utm_source=ig_share_she … shid=b5b76974ltls
И един от коментарите:" Нереалнаааа..."  hahaha

ех, сложете снимката да я видим, де Wink

# 632
Ева, Зоуи Салдана, Америка Ферера и Джина Родригес
https://www.instagram.com/p/BpzhaPSBSIY/?utm_source=ig_share_she … shid=qjujecnavq3i

Аз пък по някакви необясними причини харесвам Жени Джаферович. Харесва ми грима, който показва, а и ми изглежда готин човек.
И аз необяснимо защо не я харесвам, дори ми е неприятна визуално.

# 633
Ето я русата танцьорка, която чисти с прахосмукачка и Тото я е качил в Инстаграм.

Скрит текст:

# 634
  • На топло
Благой е типичен мазен селски Бек.
Ама нормално, в България такива смешници са доста вървежни.

Мислех, че постотията ББ вече е свършила 🤔

# 635
Благой снощи непрекъснато си облизваше горните зъби. Според мен, защото ги усеща странно, според ММ заради определени субстанции, които може би е употребил преди това. При всички положения изглеждаше като някакъв тик. Златка също непрекъснато си повдигаше роклята при гърдите и правеше странни мимики, така че в това отношение си отиват.

Все още не вярвам, че са двойка.

# 636
  • София
И аз не мога да им повярвам на приказките за "голямата любов". Нито единият, нито другият ми изглежда чак пък толкова влюбен. Намери Златка кого да прави баща на децата си и с кого да създава семейство. Във визитките на ББ всичко е сценарии и говорят, каквото им каже режисьорът.

# 637
Благой снощи непрекъснато си облизваше горните зъби. Според мен, защото ги усеща странно, според ММ заради определени субстанции, които може би е употребил преди това. При всички положения изглеждаше като някакъв тик. Златка също непрекъснато си повдигаше роклята при гърдите и правеше странни мимики, така че в това отношение си отиват.

Все още не вярвам, че са двойка.
На мен ми направи впечатление, че си хапеше устните през цялото време.

# 638
Обичах, кой - Златка или Благой? И двамата правеха някакви странни муци.

# 639
  • София
Събралите се отново Спайс Гърлс, без Виктория
Скрит текст:
Лурдес Леон
Скрит текст:
Салма Хайек снима филм
Скрит текст:
Дъщерята на Пол Уокър
Скрит текст:

# 640
  • София
За какво й е на Виктория да се чекне със спайските - има си достатъчно пари жената, а и тя определено беше най-бездарната.

В текущия Брадър са събрани само долнища. По-зле от това няма накъде.

# 641
Обичах, кой - Златка или Благой? И двамата правеха някакви странни муци.
Благой
Много голямо впечатление ми направи когато им обясняваха мисията
https://www.vbox7.com/play:46985eda74&start=208

# 642
  • Sofia
Дъщерята на Пол голяма мъжкарана изглежда Thinking

# 643
  • София
Дъщерята на Пол голяма мъжкарана изглежда Thinking
Аз даже се съмнявам, че е тя. Хубаво момиче е, а пръстите на снимката са като на момче.
Ето я:
Скрит текст:

Всъщност май си е тя, но кадърът е ужасно кофти.

# 644
Имам усещането, че цялата” връзка” на Благо и Златка, започнала няколко месеца преди предаването е измислена, точно по този повод.
С Емануела май са си мешали капите, на нея и стана лошо, като чу че е е с Благой на мисия...
Ама те в тези среди всички са си общи, няма сърдити и прескочени.
Имат хубави тела Златка и Емануела, поне на камера, на живо може и кльощави да дойдат.
Музиканта ми е непознат.
Нейнска е куку, абе ще се разгърнат, голямо копаене на дъното ще видим:) Жени е с адски голям корем. Вулева и тя се ояла и още повече е изплискала легена, но тя не е виновна жената, там е генетично.
Гледам синът на Иван Иванов и се чудя как не взе грам от харизмата на баща си.

Общи условия

Активация на акаунт