Отговори
# 135
  • някъде
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РЕНИТО!!! newsm59 И НА НЕЙНАТА МАЙКА!!! nbirthday
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, РАЗБИРАТЕЛСТВО И ЕДНО ЗДРАВО И СЛАДКО БЕБОЧЕ В СКОРО ВРЕМЕ!!!
baby Kissing Heart

# 136
  • София
didi_81 изпревари ме Wink Но ще добавя към поздрава си и Artful

Ренито и Artful пожелавам Ви прекрасен рожден ден, да сте много щастливи с малките съкровища и това да е ВАШАТА година!!!

newsm59 nbirthday newsm67 hbdtu newsm67 cook newsm24 newsm24 newsm24

Последна редакция: нд, 18 юни 2006, 00:24 от maxin

# 137
  • някъде
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Artful bdbaloni И ЧЕСТИТО И БЕБЧЕ   ylinfant!!!
ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И САМО ХУБАВИ ЕМОЦИИ!!!
newsm51

# 138
  • София
здравейте бъдещи мами на юлски бонбони! Simple Smile

по темата за прането - аз купих Персил Сензитив на прах, не слагам омекотител, но пускам два пъти изплакване на бебешките работи - за всеки случай. теглих им по една ютия, но това е убийствено занимание и може да е за последен път. говорих с една приятелка от Швейцария, която е отгледала 3 деца, тя каза - тук никой не глади бебешки дрехи и бельо.

за козметиката помолих сестра ми, която живее във Франция, да се консултира с нейната дерматоложка, която роди наскоро. жената препоръча Мустела, като първите 3 месеца да се ползва сапун за бебе (ама тук няма Мустела сапун, затова взех на Клоран), а едва след това шампоан, през лятото да не се ползва олио, защото било комедоногенно (запушва пори) и с различно pH от това на бебешката кожа. препоръча вместо това мляко. та накупих аз Мустела, дано да му понесе на малчо, че яко се изръсих в аптеката. ааааа, също така дерматоложката рекла, че не е много добра идея за почистване на наакано дупе да се ползват мокрите кърпички - слагали разни алергизиращи вещества. по-добре било с едни специални води за бебета, без изплакване.

аз от утре постъпвам в болница за наблюдение, надявам се да съм на свободен режим и да ме пускат вечер в къщи, че иначе там не се изтрайва Sad

поздрави на всички, честито на новоизлюпените мами, дай боже на всички ни тази радост в скоро време!

# 139
Честит Рожден Ден на Ренито и Artful Да сте живи и здрави и да се радвате на най-прекрасните бебчета на света.

Еха колко е хубаво когато има празници във форума. Кога РД кога някое бебче се е появило на бял свят супер. Само така момичета само на хубави емоции да ни върви.

Съжалявам Jam , че трябва да влезеш в болница да те пускат вечер. Надявам се че скоро всичко ще се оправи и ще си една щастлива юлска мама.

Прекрасен ден на всички

# 140
 newsm59 newsm59 newsm59  ura Tada Tada  bigdance2  bigdance2
Честит Рожден Ден на РЕНИТО и на ARTFUL!Да са живи , здрави и много щастливи с бебчетата си! 
newsm51 newsm51 newsm51

Ей мами , остават ми само 14 дена до термин.Дали ще издържа  Rolling Eyes
Вече много ми тежи ,а и искам да си гушкам вече малката принцеса .
А нямам никакви симптоми за раждаемост  Rolling Eyes

Целувки по тумбите и лек ден !

# 141
Честит рожден ден Рени!!!Да си жива и здрава и да се радваш на прекрасно бебче скоро!  bouquet

Честит рожден ден и на Артфул!!!Само хубави емоции и радости с дечицата!  bouquet

Мами аз въобще не мога да спя вечер ей сега станах,защото заспах сутринта чак!И вече ми се надуват сериозно крачката и ръцете newsm78
Ако изкарам до термин сигурно ще се пръсна!
А утре ще ходим до болницата да ми взимат кръв, че тая от консултацията не ми е взела каквото трябва!Хем ще се набутам нахално да разгледам ако ме пуснат де! bowuu

Хайде поздрави от нас и да се пазите от силното слънце!

# 142
Ренито, ЧРД маце!!!! Пожелавам ти най-хубавите неща и на първо място едно живо и здраво бебенце!

Артфул, ЧРД и на теб!
да ви споделя и на мен май ми се подуват краката и ръцете. Халката слагам едвам, а годежният  - йок.Мислех че е от дебелеене, ма не е май. Не знам вие как сте, но аз последният месец не съм мръднала на килограми. Както се притеснявах, че ще стана слон, заковала съм на 59 - 60 и това е. Та ако изкарам така до края де, тов аще е 12-13 кила. Мисля че е добре.

Друго смешно нещо е, че  тези контракции дето оревах света сега никакви ги няма. Ама кьорава  контракцийка ви казвам!! newsm78 И никакви симптоми за скорощно раждане и аз като Мама Писана. Ни корем ми се смъква, ни нищо. Май ще взема да пренося, както се очертава.  Grinning Grinning

# 143
момичетаааа, здравейте!

честит празник на рожденничките   bouquet  желая ви здраве, щастие и едно хубаво бебче!

в петък с таткото сключихме граждански брак /качила съм 2 снимки в нашия ел. албум, малко са размазани, ама за това вина има кума  Grinning/. беще много емоционално и с кумовете си заформихме голяма веселба. не знам дали на жената от обредния дом й се е случвало да види младоженка в 9-ти месец, но и на нея й беше забавно. 

сега остава тази седмица да си подам заявлението за промяна на адреса и да ми издадат новата лична карта... дано успея преди бебчо да реши да излиза  Praynig  струва ми се, че ще се съобрази с моето желание, защото за сега нямам контракции или др. симптоми.

Jam, не се притеснявай за задържането в болницата. докторът е преценил, че това е по-добре за теб и малкото човече.
благодаря за козметичните съвети. вече на 100 % се отказах да купувам бебешко олио.

лелеее, какви сте ми пиянки   Laughing  аз приключих с пиенето, когато бях на 16 /след алкохолно натряване с водка менте/ и сега тази тема ми е много далечна... ама щом сте казали, наздраве за нас и нашите бебчета. 

приятен следобед!
 Hug

# 144
  • някъде
Честито и горчиво на ВАРВАРА!!! married
С пожелание да сте много щастливи, много да се обичате и разбирате   loveuuu и скоро да се радвате на здраво и прекрасно бебче  newsm32!!!

# 145
  • София
ГОРЧИВОООООО НА МАМА ВАРВАРА И СЪПРУГ Wink

Мами моля за съвет, вчера вечерта с майка ми, която си е направо свекърва, се скарахме и аз естествено, както ми се случва в последно време се разстроих доста и се разплаках, ама майка ми нали е устата и не млъва и аз още повече. Е после дойде да ми се извинява, ама след дъжд качулка. Та бебчо по едно време като започна да се мята, като започнаха едни бодежи много ниско долу  до изхода, а аз дори едно хапче Магнерич нямах, свършиха същия ден сутринта. И се притесних още повече, мъжа ми на риба за последно и освен на свъкъра ми, който е инструктиран няма на кой да се обадя. Много й се молих на малката да стой вътре, направо очаквах да ми изтекът водите по някое време през нощта. Явно удържахме през нощта, но сега пак се започна, за бодежите ниско долу от мама Равия разбрах, че са контракции. Не ме боли нищо, но като ходя много ме боде, боде и като седя, а малката пак рита и се върти много. Не искам да плаша таткото, защото кара и ще вземе да направи някоя глупост от притеснение. Но и не искам да избързвам. Не знам, пратих майка ми за хапчета, дано помогнат. Кажете случвало ли ви се е? Какво да направя, да се обадя ли на докторката? Ужас! Много й е рано, не искам сега, не съм подготвена, още дори не съм в 9ми месец. Казвайте какво да направя.

# 146
Maxin,
споко,защото бодежите долу ниско не са контракции, а си е чисто и просто разширяване на матката,защото бебоците растат сега с ускорени темпове.Аз съм така постоянно(е,почти през ден и то дълго) и в началото много се притеснявах и ходeх постоянно инцидентно в болницата,но лекарката ми ме успокои, като ми обясни как точно стоят нещата.Контракциите са си онова втвърдяване на корема,което няма как да се обърка.Или аз нещо не съм добре,но ако искате вярвайте,но през цялата бременност имах само тези бодежи и вече се чудех що е то контракция и и има ли почва у нас и едва от миналата седмица ги усещам.Не се притеснявай ,защото на бебето му има още доста време,докато излезе, а и сме на един термин,а аз не бързам да раждам още ooooh!Просто мамите,които искат да изчакат термина си трябва повече да полежават и да избягват много,много разходките,въпреки примамливото време.На мен миналата седмица акушерката ми ми каза да си сядам на дупето и че като му дойде времето тя ще ми каже да започна интензивно ходене. Още повече,че вие нямате толкова примамливи неща като морето и ще ви е по-лесно да се кротнете.Аз днес без малко да се хукна рано сутринта на плаж,ама добре че проявих разум иначе току виж,бебе родено в морето #Crazy

# 147
 bdbaloni
Честит Рожден Ден, Рени! Бъди здрава и щастлива и дано скоро да си гушкаш сладкия бебок! Весел Празник! happy bd

Честит Рожден Ден, Артфул! Много щастие с малката Сиана!
hbday

Варвара, честито! Много щастлив семеен живот, любов и сладко бебе скоро! newsm51 newsm76 txtloves

# 148
Рени, честит рожден ден!!! Пожелавам ти наййййй-хунавия подарък скоро![/color]
Варвара, добре дошла сред госпожите Joy

Момичета, моят хемоглобин е 102 newsm78, мислите ли, че е "нормално" нисък, че малко се притеснявам?

# 149
Здравейте момичета   love001
Черпя всички днес  cook  beer2
Благодаря за хубавите пожелания. Да ви се връщат.
 hbdtu ARTFUL ! Много радости за теб и малката кукла !

Варвара Честит ти брак! Настъпа ли таткото?  thumbsup

Синеочка и аз с килограмите вървя точно като теб.Почнах от 48 сега съм 10-11 отгоре.Ама пръстените все още си ги нося.
Наде пиши че съм 24г.  newsm10

Максин не се шашкай.Ако тези болки не са придружени с контракции не е страшно.

Отивам да празнувам  smile3510  

Общи условия

Активация на акаунт