Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
-
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
-
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
-
Какво представлява вземането на анален секрет и в какви случаи е необходимо?
-
Кои са препоръчителните марки козметика и прах за пране за бебета?
мамо Artful!
Ренито бъди много здрава и щастлива и от другия месец най-добрата мама с най-хубавото бебче[/color].
в отбора на госпожите.желая ти много щастлив семеен живот 

,което да внася радост в семейството ви!
горчиво!Щастлив семеен живот
Аз доколкото знам, магнезий се пие до 34-та, най-много до 35-та седмица и се спира, да се изчисти организмът, за да може да има после добра родилна дейност. Продължава се само, ако родоразрешението задължително трябва да стане чрез секцио, за да се предотврати започване на родилна дейност преди датата на секциото. А сега най-добре го карай с повече почивки (и физически, и емоционални) и - спокойно - 36-та седмица се достига зрялост на белите дробове и бебчовците биха могли вече сами да дишат, тъй че навършим ли я след наколко дни, може спокойно да ги раждаме!!!

Та в тоя ред на мисли 

/

И в събота като се почна едно пазаруване...Купихме от всичко по малко,защото още не съм много наясно кое каква работа ще ми върши. Добре че майка ми се врече да изпере и изглади всичко
Татито накрая едвам ме търпеше да обикалям по рафтовете и да разпитвам за всичко
Харесахме креватче и утре ще го вземем 
но наистина мен краката вече не ме държат,и 100 метра са ми зор 
/ и казват, че Магнерота бил по-изчистен. Не знам, какво му е изчистеното, не разбирам от фармакология.
беше хубаво, но ето я и първата контракция, макар и безболезнена, само от онова стягане на корема.

Тъкмо същото бях тръгнала да пиша, ама на. Момичета влязохме в девети месец и се откри сезона на секса. Ххихихи, май повечето от нас които го избягваха известно време се е дължало на психичски сдух и спичане, защото физически проблем няма. И мога да кажа че направо бях забравила кво е и сега си викам че май глупаво е било..
Май си пообърнахме режима.