Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
-
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
-
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
-
Какво представлява вземането на анален секрет и в какви случаи е необходимо?
-
Кои са препоръчителните марки козметика и прах за пране за бебета?

през цялото време. Само огладня по едно време и се хранехме в движение. Но не протестираше изобщо. За раждането ще разказвам по-късно подробности. Само да кажа, като цяло болницата е добре. Ако сте се насочили към доктори, на които да плащате, си е чиста загуба на средства. Акушерките са ХОРАТА, дето ви водет раждането и вършат цялата работа. Относно упойките си имах разправии и шефката Григорова, ама подробности по-късно. Накрая и тия от дестско се опитаха да се направят на специалисти, с което се убедих, че много ги е яд, като се окаже, че и ти поназнайваш нещо, а не ги гледаш в устата и да припадаш от всяка тяхна думичка.
Ивче, не се сърди за именцето.
А бебчета Йонна се гледат супер и са невероятно сладки. Може да попитате за това тати . Цяла вечер само я обикаля, малко го естрах да я държи, но постепенно придобива кураж и само гледа как да я целуне и и се майтапи да свиквала на бодливи, мъжки целувки

и събирам информация, успокоявам се че има още повече от месец, пък и бебето да реши да излиза по-рано поне си е обърнато правилно и надявам се няма да има проблеми
.

вече обебена.чакаме с нетърпение разказите ти.
на дъщеричката на Lala!да расте здрава и щастлива 
направо не се търпи.искам да отида до пазара/който е съвсем близо/ама направо не смея.ще вземе да ми стане нещо
то и без това съм цялата подута то ръце,крака направо не е за разправяне.вие как сте с подуванията?аз тази нощ се събудих от това че прасците на двата крака ми се бяха схванали.супер гадна работа ви казвам
направо не можех да мръдна.дано на вас не ви се случва
че да се поохладя малко

Иначе хемоглобина ми последно беше 118 и док ми каза да спирам това желязо вече, че ми втръсна 
ама не се появяват подобни
Аз мисля да не спирам с разходките изобщо, защото знам че с повече движение се раждало по-лесно 
само си плакнех краката за разхлада и то предимно на чешмата и лежах на шезлонга под дебела сънка, но ми беше много гот

Наистина магнезия пре4и на усвояването на желязото,и трябва да има няколко 4аса м/у приема на 2-та продукта.Аз пия желязо 2х1( сутрин и ве4ер) и на обед магнерот.А понякога и ве4ер преди да си легна отново взимам 1 магнерот,4е нощем ми се схващат прасците ужасно